çok uygun fiyata oda takımları var ama 900tl bile bulabilirsin netten bak istersen .erol mobilya diye yaz guugl emiye
hımm anladım canım .göğüs pedi almadım ben :44:
benim suyum elim altında devamlı içiyorum .
herkese merhabalar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
şifam gelmiş hoşgelmiş taşındın demek gelirim bir gün evine hayırlı olsuna haberin olsun
kızlar varya sizleri böyle gördükçe çok imreniyorum yaaa rabbim banada nasip edecekmi acabaama sanki ben anne olamıyckmışım gibi geliyo ve çok üzülüyorum nolur dua edin banada yaaa içim çok sızlıyo bi yanım hep eksik
bu arada önümüzdeki cuma istanbula gidiyoruz eşim tedaviden önce iyi geleceğini söylüyo inşallah iyi gelir bol bol duaya ihtiyacım var kızlarrr
benn anneme gidiyoree byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaa demek uygun olanlarda var bi bakıyım emmiciğime sorayım göreyim bakemçok uygun fiyata oda takımları var ama 900tl bile bulabilirsin netten bak istersen .erol mobilya diye yaz guugl emiye
hımm anladım canım .göğüs pedi almadım ben :44:
benim suyum elim altında devamlı içiyorum .
hadi byy içtin suyu dirildin gez bakalım anneciğini görbenn anneme gidiyoree byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
benn anneme gidiyoree byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
neyse canlarım bana müsade oğluş uyuyoken azcıkta ev toparlayayım yoksa ev evlikten çıkıyo akşama kadar görüşrüz allah emanet olun hepinizi öptüm
güle güle tatlım bencede oğluşun uyuyorken fırsatı değerlendir hadi kolay gelsinneyse canlarım bana müsade oğluş uyuyoken azcıkta ev toparlayayım yoksa ev evlikten çıkıyo akşama kadar görüşrüz allah emanet olun hepinizi öptüm
aynen tatlım ya bugün bendede halsizlik hali ve hatta uykumm var her zamankindengüle güle kızlar
nuray kolay gelsin .benimde işler duryor öyle ,yapacak hal yok ki
güle güle tatlım bencede oğluşun uyuyorken fırsatı değerlendir hadi kolay gelsin
aynen tatlım ya bugün bendede halsizlik hali ve hatta uykumm var her zamankindenolsun sağlığımız yerinde olsun hepsi hallolur
çok saol cnm benim inşallah öyle yapıcam bilmiyorum çok kez ttilleri iptal ettim kaç kes hep bi yanım eksik olduğu için ama bu sefer eşim yemin verdirdi yerlerimizi ayırt ettirdim ben karışmam gelmem dersen ben giderim dedi bende gidicem bakalım gelincede hemen başlamak istiyorum tedavime pozitif düşünüyüm diyorum ama olmuyo aklımdan atamıyorum hep hayal gibi geliyomerhaba demetim canım arkadaşım dualarımız hep seninle inan ne olur olumsuz düşünme ve en önemlisi stres yapma ne olur inan onun çok etkisi var ben ne zamnki tedaviyi bıraktım kafamdan bebek işini attım rahatladım derken oldu inan insan stres yaparsa olacağı varsada olmuyo buna inan ve asla anne olamayacağım sözünü duymayalım umutsuzluk bizlere yakışmıyor rabbim bilir vakti değil demekki hayatım inşallah sende o günleri göreceksin ne olur umutsuzluğa kapılma hep pozitif düşün hatta bebek olayını sil kafandan rahatla eşin çok güzel düşünmüş bol bol gez stres at kafanı boşalt öle dön tatilden
cnm benim hiç garip koyarmıyım ben seni tokiye taşındın demi benim orda samimi arkadaşım oturuyo oraya çok sık geliyorum sanada gelirim kız annemler var beyazşehir de anlıycan sana yakınım gelirim inşallahh..asiciğim aklımdaydın kaç gündür elim değmediki arayamadımhoşbuldum tatlım sende hoş geldin evet taşındım şükür omzumuzdan yük indi bakalım ayy keşke gelsen ya buralarda boynu bükük bırakmayın beni çok memnun olurum tatlım seni çok iyi anlıyorum ama sitresten mümkün olduğunca uzaklaşmaya bak bende hiç anne olamayacağımı düşünürdüm hatta onunla yetinmez ağlar-sızlanırdım bence eşin harika düşünmüş İstanbul iyi gelir ne güzel böyle imkan olunca kaçırmamalı sende güzelce tatiline bak sonra bebişin göbişine konunca epey bi çıkamayacaksın evden
kıs asi yapma ne olursun aynı rüyamda gördüğümgibi umutsuzsun asla hamiş olamam diyordun.( hamiş olmana rağmen böyle diyordun )bana .şimdi çıkar olumsuzlukları kafandan tedavine odaklan bak ne güzel istanbula gidecksiniz çok iyi gelecek keyfini çıkar aklına kötü şeyler getirme
bak demin ne konuşuyorudk şifaylahamiş takvimlerine imreniyordu o da senin gibi umutsuzdu(gerçi hangimiz öyle değildikki hele ben ne anne olurum nede bir bebişim olur diye senelerce yedim bitirdim kendimi) ama bak zamanı gelince Rabbim veriyor .sende gönlünü ferah tutmaya çalış canım dualrımız seninle
çok saol cnm benim inşallah öyle yapıcam bilmiyorum çok kez ttilleri iptal ettim kaç kes hep bi yanım eksik olduğu için ama bu sefer eşim yemin verdirdi yerlerimizi ayırt ettirdim ben karışmam gelmem dersen ben giderim dedi bende gidicem bakalım gelincede hemen başlamak istiyorum tedavime pozitif düşünüyüm diyorum ama olmuyo aklımdan atamıyorum hep hayal gibi geliyo
cnm benim hiç garip koyarmıyım ben seni tokiye taşındın demi benim orda samimi arkadaşım oturuyo oraya çok sık geliyorum sanada gelirim kız annemler var beyazşehir de anlıycan sana yakınım gelirim inşallahh..
inşallah dediğin gibi olur fatmam bol bol duaya ihtiyacım var unutmayın benide bu sefer gülsün yüzüm inşallah...
canım ne derseniz diyin gerçekten ben herşeye çok olumsuz bakıyorum eşim bunu sürekli söyler bişeyler söyler hemen onun kötü tarafını söylerim eşimde kızar sen hiç iyi şeyler düşünmezmisin diye haklı adamda napıyım yaradıılışmı desem ne desem bilemedim ama rabbim inşallahh benimde yüzümü güldürür ne diyimm
kızlar demek sizlerde de baskı oluyorama süreklimi benim artık sürekli var o baskı azalmıyor devamlı artıyor hayırlısıyla 34. haftamı tamamlayıp braz daha rahatlarım inşallahh az kaldı
bu arada ben bez olarak göbek oyuntulu molfix aldım ve molfixe devam edicem
emek zamanımız geldi hadi görüşürüzzz
ben seni çok iyi anlıyorum biliyormusun çünkü aynı beni anlatıyorsun
düşüncelerinle benimkiler gibihep bir negatiflik, en kötüsünü düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum... herkes hamile kalır ben kalmam diyordum .inancım kalmamışt..ı bu son tedavime başlıyordum ama öylesine, yine olmuycak diye ağla ağla bir hal olmuştum... ama son anda transerden hemen sonra :)ne olduysa bir rahatlık bir pozitif düşünce sardı beni .transferden çıkarken yüüzm gülüyordu nedensiz bir şekilde:)eşim bile hayret etti bana .çünkü d,iğer iki tedavimde transferden çıkar çıkmaz yine olmuycak diye ağlardım salak gibi bu yüzden seni çok iyi anlıyorum elinde olmadan bu düşünceler sarıyor seni inşallah seninde benim gibi son anda içine bir huzur bir ferahlık girer canım
anlatacaksın tabi bizde burda az dertdimizi anlatmadık hala anlatıyoruz da ..her zaman şen şakrak olunmuyor .burda birbimizin üzüntüsüne sevincine ortak olamıycaksak ne anlamı kaldıki arkadaşlığınaynen canım diğer 2 tedavimdede içimde hep olmuycak gibi bir his vardı zaten öylede oldu bu sefer inşallahhh ne bilim rabbim içime huzur verdi gibi sanki ama yinede hadi bide olmassa diyorum hep içim bu olmusuz düşünceleri atamıyorum bi türlü rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahh aman neyse canım yaa benim derdimle sizleride üzdüm kusura bakmayın
çıkıyorum ben görüşürüz sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?