günaydın kızlarr iyi haftasonları
birazdan doktorumuza gidecz kızımı görecem ve yine çok heyecanlıyım :109::109::109::109::109:
geldim
pek keyifli haberlerle gelmedim doktordan bir ton fırça yedimkiloma taktı adam birazda haklı sanırım 97 buçuk kilo olmuşum
kesinlikle ekmeği tuzu tamamiyle kesiyorsun dedi ..ama ben ekmeksiz asla doymamki
güzelim bebeğine göbek yaptırmışsın böyle olmazz dedi (bebşimin suratı çok tatlı gerçekten)
bide tipimdenmi anladı ne kan ilaçlarını düzgün alıyormusun diye sordu alıyorum dedim.. tahlil sonuçlarında görecez dedi (kan ilaçalrımı doğru düzgün içm,yorum maalesef:26:unutuyorum hep )inşallah kanın düşük çıkmazda milettin pis kanını vermek zorunda kalmayız dedi
göbek çevresi 2 hafta önden gidiyormuş kızımın buna pek sevinme dedi niye böyle dedi yaaböyle giderse erken doğum olur erkenden almaya kalkışacaz mecbur dedi
normal doğumuda unut bu durumda ,bu şekilde(kilolarımdan)normal doğum yapamazmışım
3 hafta sonra tekrar çağırdı en fazla 1 kilo daha alabilirsin diyip eve gönderdi pis doktor
fatoş bu arada kilomuz 2240senin doktorda abarttımı bu kadar yaa ...
hahahaa senin kızçedeeee tontişş olduuu benim doktor aldıgım kilolara bişey demiyo yaa çok güzel diyip gidiyoo ama hiç 1 ayda 2 kiloyu geçmedim dahakan ilacını ben düzenli alıyorum benceee sende düzenleee vicut direnci içinde çok önemliii kaç gr olmuş fındık boyu kaç hahahaaa sendee erken doguracaklar kervanına katılmış bulunmaktasın benim doktorda aynısını söylediiii böyle giderse 37.den sonra başlatırız dogumuu bebişlerr geliyorrrr o doktoruda salla gitsin başlatmasın kilosunaa
şekerim bu 32 li haftalarda böyle benimki 30 haftalıkken 2300 dü bilmiyorumkii zaten bu usg ye hiç güvenmiyorum 4 kilo der 3kilo çıkarr o yüzden falada takmıyorum yani senin doktor beni görse hmn dogum der herhaldeee
yaa çokta tontiş sayılmazki normal becebaş çevresi haftası ile uyumlu .göbek kısmı 2 hafta önde çıktı .
kilo iyide boy olmamış dedi .sormdım boyunu oda söylemedi gerizekalı
kan şilaçlarını unutyorum yoksa .içmemezlikten değil ..pazratesi günü sonuç çıkacak bide kansızlık çıkmaz inşallah doktorun dediği gibi takviye kan almam umarım
3 hafta sonra gittiğimde 36. haftaya gşrmiş olacam o zaman kesinleşir artık normalmi sezeryanmı
bilmiyorum fatoş yaaa her doktordan farklı bir görüş çıkıyor kime inanacığımız şaşırdık .
ne bileyim gerizekalı doktorum öyle dedi bacaklarını ölçtüğünde söyledi boy olmamış diyegöbekliii fındık öperim kıss ben onuuu nedemek kilo iyide boy olmamış bu ne saçmalık
ilaçlarıda eşine söylesen o hatıtrlatsaaa inşallah pazartesiii kansızlık çıkmaz benim doktor 12 haftalıkken yaptırdı kan testi dahada yok vardır bir bildiği inşallah
3 hafta sonraa biz 36 haftalıkmı olucazzzzzzzzzzzz ayyy inanasım gelmiyorr vallaaa 36 haftaa ne demek beeeeee
aynen öylee vallaaaa anlımıza ne yazıldıysa o olucak nurcik ha sezeryan ha normal RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ne bileyim gerizekalı doktorum öyle dedi bacaklarını ölçtüğünde söyledi boy olmamış diye
3 hafta sonra 35 artılarda olacaz demek oluyorki 36 haftaya geçiş yapacaz öyle böyle geçiyor valla bir bakmışız doğum günü gelmiş çatmış
15 eylülde gidecem sen?
öyle tabii Allah hayırlısını nasip etsin .sağ salim kucağımıza alalımda gerisi möhem değel
haa bide eşim diyorki doktor bey bizimki sezeryandan korkuyor .doktorda asıl normal doğumdan kork diyo ne güzel moral vermiş bugün bana öyle değilmi
evt ben egerki bi aksilik olmazsa agrı sızı veyaa başka bişey RABBİM korusun inşallahta olmaz 15 eylülde gidicem 11 eylülde de saglık ocagında randevum var orta kan tahlillerim filen yapılıcak onların sonuçlarınıda alıp giderim doktoraaa boşyere en az 50 lira gitmemiş olurrr
he deseydin doktor bey normalden korkmuyordum sayenizde ondandaa korkmayaa başladım sağolun deseydin
aynı gün randevumuz var desene :) iyi yapıyorsun sağlık ocağında yapılıyorsa tahliller neden boşyere veresinki paranı
oğluşuna ciciler alırsın o parayla
hiç bişey demedim gerizekalıya bugün gittiğimiz zaten sezeryan yanlısı olan eski doktorumuz normal doğumdan yana olan doktorum izindeymiş hala
eşimde nedense bu doktora güveniyor izinli olan doktorumu beğenmiyor
3 hafta sonraki randevumuda bu doktora aldı sevgili eşim
aman doktorlar bizim neyimizki bizi düşünsünler onların kolayına ne geliyosa ona yönlendiriyorlar benimkide bu doktoruma pek sevmiyor ama bende sıcak kanlı diyeee buna gidiyorum bende haftaya arıyıp randevu alayım unuttum randevu işiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?