Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ne ediyonuz bakıyımmmmm

nurcanım neymiş senin doktor öyleadam sana korkudan orada doğutttuverecekmişşş
maşallah elvin hanımın gelişimide süperrr nevarmış azıcık göbüşten bişey olmazz anası göbekli babası göbekli yavrumda göbekli olur tabüküüüü

kızlar sevo nerelerde merak ediyorum görüşen varmı son günlerdeeeee???

eşim geliyomuş aradı ben çıkıyorum görüşürüz sonraaaaaa

ahh sormaa bacım bugün kötü geçti kontrolümüz iyi şeyler duymadım doktordan
dediğinde doğru :)
anasıda babasıda göbekli onlardan olacak çocuktan ne beklersin tohtor bey diyecektim aslında

slm arkadaşlar ben 3 yıldır bebek istiyorum 9 tane dr gezdim hepsi problem yok çok dogurgansın zaman dedi:) ama ben daha fazla zamana bırakamadım ve 5 gün önce ilk aşılamamı oldum dr ben umutluyum çok basarılı bi işlem dedi ama ilk aşılamada çok az olumlu sonuç alan var aklım çok karıştı heyecan korku karıştı aşılama ile gebe kalan var mı aranızda?...

yok canım bende 3 aşılama oldum

hayat bazen çok zorsun dayanılmazsın ama yinede çekiyorum seni çekmek zorundayım çünkü nefessiz ve aç kalınmıyor ne kadar zor olsanda çekiyorum seni çok adaletsizsin kimini yaşatıp kimini süründürüyosun ,kimine yedirip kiminede koklatıyosun kimini özlemleminle yakıyosun kimi hep gülüyo bu nasıl adettir bilmiyorum Artık anlasın bizi ve bir kez olsun eğilip anlımızdan öpsün bu hayat...

AYNEN KATILIYORUMMMMMMM BÜTÜN YAZDIKLARINAAAAA

Artık anlasın bizi ve bir kez olsun eğilip anlımızdan öpsün bu hayat...

AYNEN KATILIYORUMMMMMMM BÜTÜN YAZDIKLARINAAAAA

Artık anlasın bizi ve bir kez olsun eğilip anlımızdan öpsün bu hayat...

kızlar bir sınav dünyasındayız unutmayın Rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle düşünün sabır ve dua ile üstesinden gelecez bitecek bu sınıtılar koyvermeyin kendinizi zaman herşeyin ilacı ..geçecek bu günlerde öyle yada böyle

günaydın iyi pazarlar

geçsin artık be kedersizimmm:26::26::26::26::26::26: birazda güzel şeyler görelimmmmm artıkk rabbim sınavımızı bitirisinde:44::44::44::44::44::44: bir oh çekelimmmm:26::26::26::26::26: hep engel hep yokuş :18::18::18:yorulduk be kuzummmmHER DUAMADA RABBİM BUGÜNÜMÜZÜ ARATAMA DİYORUM İSYANETTİRME DİYORUM ETMEMEYEDE GAYRET EDİYORUMMMM ama ama amaÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE

geçecek inşallah.bitecek bu sınavlar .

dönem dönem inişler çıkışlar olabiliyor insanın hayatında siz de böyle bir dönemde geçiyorsunuz şuan..hep böyle sürecek diye düşünüyor insan ama öyle değil Rabbim bir kapı kapar yeni bir kapı açar darda koymaz kimseyi ...isyan etmeyin tabi bugünlerin de geçeceğini unutmayın(ah ahh ben size söylüyorum ama zamanında etmedim değil Allah afetsin)

slm kızlar nasılsınız biz iyi değiliz pek bebeğim iki gündür çok huysuz uykusuz ne derdi var anlamadım ama bu sefer gaz olmadığı kesin 5 dk uyuyo tekrar uyamıyo anlamadım gitti dualarınızı bekliyorum

slm kızlar bu saat olmuş kimsecikler uğramamış hayırdır inşallah umarım herşey yolundadır

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz

nuray cnm ogluuşun düzelir hemencik inşallah zaman zaman huyu değişiyor bebeklerin inşallah öyledirrrr paşanınkinindeee

artık topike kimsecikler ugrAMIYORKİİİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…