al randevunu ne olur ne olmaz
nst ye girdinmi hiç
bugün yine girdim ben normal çıktı
biz daha nst nin adını bile duymadıkkkk artık 15inde gireriz herhaldeeee
kızlar ne ediyonuz bakıyımmmmm
nurcanım neymiş senin doktor öyleadam sana korkudan orada doğutttuverecekmişşş
maşallah elvin hanımın gelişimide süperrr nevarmış azıcık göbüşten bişey olmazz anası göbekli babası göbekli yavrumda göbekli olur tabüküüüü
kızlar sevo nerelerde merak ediyorum görüşen varmı son günlerdeeeee???
eşim geliyomuş aradı ben çıkıyorum görüşürüz sonraaaaaa
slm arkadaşlar ben 3 yıldır bebek istiyorum 9 tane dr gezdim hepsi problem yok çok dogurgansın zaman dedi:) ama ben daha fazla zamana bırakamadım ve 5 gün önce ilk aşılamamı oldum dr ben umutluyum çok basarılı bi işlem dedi ama ilk aşılamada çok az olumlu sonuç alan var aklım çok karıştı heyecan korku karıştı aşılama ile gebe kalan var mı aranızda?...
hayat bazen çok zorsun dayanılmazsın ama yinede çekiyorum seni çekmek zorundayım çünkü nefessiz ve aç kalınmıyor ne kadar zor olsanda çekiyorum seni çok adaletsizsin kimini yaşatıp kimini süründürüyosun ,kimine yedirip kiminede koklatıyosun kimini özlemleminle yakıyosun kimi hep gülüyo bu nasıl adettir bilmiyorum Artık anlasın bizi ve bir kez olsun eğilip anlımızdan öpsün bu hayat...
hayat bazen çok zorsun dayanılmazsın ama yinede çekiyorum seni çekmek zorundayım çünkü nefessiz ve aç kalınmıyor ne kadar zor olsanda çekiyorum seni çok adaletsizsin kimini yaşatıp kimini süründürüyosun ,kimine yedirip kiminede koklatıyosun kimini özlemleminle yakıyosun kimi hep gülüyo bu nasıl adettir bilmiyorum Artık anlasın bizi ve bir kez olsun eğilip anlımızdan öpsün bu hayat...
AYNEN KATILIYORUMMMMMMM BÜTÜN YAZDIKLARINAAAAA
Artık anlasın bizi ve bir kez olsun eğilip anlımızdan öpsün bu hayat...
kızlar bir sınav dünyasındayız unutmayın Rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle düşünün sabır ve dua ile üstesinden gelecez bitecek bu sınıtılar koyvermeyin kendinizi zaman herşeyin ilacı ..geçecek bu günlerde öyle yada böyle
günaydın iyi pazarlar
geçsin artık be kedersizimmm:26::26::26::26::26::26: birazda güzel şeyler görelimmmmmartıkk rabbim sınavımızı bitirisinde:44::44::44::44::44::44: bir oh çekelimmmm:26::26::26::26::26: hep engel hep yokuş :18::18::18:yorulduk be kuzummmm HER DUAMADA RABBİM BUGÜNÜMÜZÜ ARATAMA DİYORUM İSYANETTİRME DİYORUM ETMEMEYEDE GAYRET EDİYORUMMMM ama ama ama ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?