günaydın.... güzel ,mutlu, huzurlu bir hafta dileği ilee
günaydın canlarım şimdilik bugün huzursuz değil gibi sıpam mis gibi beşşiği dururken kanepe üzerinde uyumayı tercih etti emzirip oraya koydum uyumuş ama sabah 7den beri uyumadı rahatı sevmiyo oğluşum rezil uykuyu daha çok seviyo galibaallahım bidaha huzursuzluk vermesinde nerde uyursa uyusun yavrum
dalin granül sabunla yıkadım Eki Görüntüle 496652 30 derecede makinadaa yıkadım
yumuşatıcı kullanmadın dimi doktorlar öermiyor alerjik reaksiyon oluşturyormuş bu yüzden almadım ben
ne yalan söyliyeyim aldım nurcan yaa kullandımdaa ama çok az yoksa çamaşırlar taş gibi olduu çocugun vicudunuu tahriş eder diye kullandım
ama iyi değil diyorlar bak araştır istersen
dalan roxy kendiliğindne yumuştaıcı özelliğide varmış denemedim gerçi ama öyle yazmışlar kk da
bugün yıkamaya başlıyım bende. bir ben kaldım çantamı hazırlamayan sevoda hazırlamış
hoş buldum tatlım sende hoş geldingünaydın şekerim hoşgeldin
yok tatlım takıldığım başka topiğede cevap yazmam gerekiyorduayıp yaaa hmn kaçtınızmııııı
hoş buldum tatlım sende hoş geldinsanırım oğluşunun cicilerini yıkamışsın ohh mis gibi olmuştur odasıda hazır tamamen demi güle-güle sağlıkla-keyifle büyütmek nasip olsun inşallah
yok tatlım takıldığım başka topiğede cevap yazmam gerekiyorduburalardayım ben
oooo bitmiş maşallah aynen söylemeye bile gerek yok bizim kitabımızdabende hoşbuldum ccnm evt ogluşun kıyafetlerini yıkadım odası hazır ama odasının içlerinin kapitoneleri gelmediği için yerleştiremiyorum bi 2 saatlik işim kaldı oda hallolsun hmncik fotolıyacammmm
iyi yapmışsın cnm ordanda merak ederler seniii
oooo bitmiş maşallah aynen söylemeye bile gerek yok bizim kitabımızdahemen fotolanır herbişi Eki Görüntüle 496675 hadi kolay gelsin
sağol canım tüm hepimize nasip olsun inşallahsaol cnm darısı başına artıkkkkk
ee güle güle kaçak kolay gelsinben kaçar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hımm ben dalan roxy aldım garanül sabun
matik aldım 30 derecede yıkarım diye düşünmüştüm bende ..
menun kalmazsam dalin alıcam ,nasıl olsa şimdi öylesine bir ön yıkama gibi olacak dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?