Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarım şimdilik bugün huzursuz değil gibi sıpam mis gibi beşşiği dururken kanepe üzerinde uyumayı tercih etti emzirip oraya koydum uyumuş ama sabah 7den beri uyumadı rahatı sevmiyo oğluşum rezil uykuyu daha çok seviyo galiba allahım bidaha huzursuzluk vermesinde nerde uyursa uyusun yavrum

aman aman o iyi olsunda dediğin gibi nerde yatıyorsa yatsın

yumuşatıcı kullanmadın dimi doktorlar öermiyor alerjik reaksiyon oluşturyormuş bu yüzden almadım ben

ne yalan söyliyeyim aldım nurcan yaa kullandımdaa ama çok az yoksa çamaşırlar taş gibi olduu çocugun vicudunuu tahriş eder diye kullandım

ama iyi değil diyorlar bak araştır istersen

dalan roxy kendiliğindne yumuştaıcı özelliğide varmış denemedim gerçi ama öyle yazmışlar kk da
bugün yıkamaya başlıyım bende. bir ben kaldım çantamı hazırlamayan sevoda hazırlamış

öylede işte ne bileyim o bebek kokusu nasıl güzeldi bendee bidahakine kullanmam zaten yumuşatıcıyı kendi kıyafetlerimde kullandım doya doya bebek koklıyalım diyee evt sen sona kaldın çantan hazır dursun sanki ne olacak ne güzel işte bi işin daha bitmiş olucak

ferhandan haberin varmı doktoru bu hafta alabiliriz demiş bebişler geliyorrr bebişlerrrrrrrrrrrrrrr

günaydın şekerim hoşgeldin
hoş buldum tatlım sende hoş geldin sanırım oğluşunun cicilerini yıkamışsın ohh mis gibi olmuştur odasıda hazır tamamen demi güle-güle sağlıkla-keyifle büyütmek nasip olsun inşallah

ayıp yaaa hmn kaçtınızmııııı
yok tatlım takıldığım başka topiğede cevap yazmam gerekiyordu buralardayım ben

bende hoşbuldum ccnm evt ogluşun kıyafetlerini yıkadım odası hazır ama odasının içlerinin kapitoneleri gelmediği için yerleştiremiyorum bi 2 saatlik işim kaldı oda hallolsun hmncik fotolıyacammmm

iyi yapmışsın cnm ordanda merak ederler seniii

oooo bitmiş maşallah aynen söylemeye bile gerek yok bizim kitabımızda hemen fotolanır herbişi hadi kolay gelsin

hımm ben dalan roxy aldım garanül sabun
matik aldım 30 derecede yıkarım diye düşünmüştüm bende ..
menun kalmazsam dalin alıcam ,nasıl olsa şimdi öylesine bir ön yıkama gibi olacak dedim

canım bende dalan roxy kullanıyorum aldığım yerdeki market sahibi önermişti o tamamen doğalmış dalinde hacı şakirde katkı maddeleri varmış bu kokuları varya lavanta falanvarmış çocuğun kokuya karşı duyarlı olabileceği yönünde uyarıda bulundu bende bebeğime ondan kullanıom dedi bende ondan aldım memnunum kendi sabun kokusu var ilk başta bende kısa programda 30da yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…