Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sanada selam şifacım nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik
hoş geldin Nuraycığım hamdolsun deyim tatlım bugünüme yata-yata devam edicem sanırım olsun bebişim hep iyi-sağlıklı olsunda inşallah Rabbim dayanma gücü nasılsa veriyor şükür sen nasılsın topçu yeğenim nasıl gaz sorunu geçmiştir umarım

slm kıslar ya size bi sorum olucak benim 3 gündür miğde bulantım çok ne yesem çıkıcak resmen doktora gideli yarın tam 15 gün olacak bidahaki randevumada 15 gün var sizce gitsemmi doktoraa bebeğin hareketleri normal yoksa bişey olmazmı miğde bulantısından:26::26::26::26::26::26::26:

tüh be geçmiş olsun neden tekrar gelir ki bu bulantuı-kusmalar bende afedersin kustukça çok korkuyordum bebeğe bişi olacak diye :18::18::18: ama şükür bebiş her muayenemde gayet sağlıklıydı ama biz zorlamıyoruz ki zaten kusacak konuma geliyoruz bence normal tatlım ALLAH korusun bebişine bişi olmayacak

ay evt ya nerden geldiyseee cnm büyükken çıkarmak daha zor bebek kasılıyoo canımı çıkarıyoo hem kusma hem agrı kasılmaaa canım çıkacak gibi oluyooo RABBİM korusun meleklerimizi vazgeçtim gitmiyecem doktora

hımm doğru yaa o kısmını düşünemedim :26: bebek büyüyünce evet zordur ya ALLAH korsuun bişi olmayacak bencede gitme dr a uzanıp dinlenmeye çalış odayı düzenliycem diye yoruldun bence

hımm doğru yaa o kısmını düşünemedim :26: bebek büyüyünce evet zordur ya ALLAH korsuun bişi olmayacak bencede gitme dr a uzanıp dinlenmeye çalış odayı düzenliycem diye yoruldun bence

şimdi doktorumu arıyacam bakalım ne diyecek büyük ihtimal bişey olmaz yat dinlen derr (inşallah) bendee yorulmamış olurum oralaraa gitmeye çalışmakla:26::26::26::26::26::26:

şimdi doktorumu arıyacam bakalım ne diyecek büyük ihtimal bişey olmaz yat dinlen derr (inşallah) bendee yorulmamış olurum oralaraa gitmeye çalışmakla:26::26::26::26::26::26:
aslında bende dr u ara telde bahset diyecektim ama sonra yorulduğundan vücudun sarsıldı diye düşündüm daha çok bence dinlenince geçer tatlım

dalini kokusunu güzeldir bilirm o kukuyu ..

ferhan bana böyle bişey demedi geçen gün facede mesajlaştık ama bahsetmedi böyle bişeyden sana ne zaman dediki

kaç gündür netten araştırıyorum okuyorum hep en doğal bu geldi bana da fityatıda çok çok uygun

benim de çoookkk hafif oluyor bu son günlerde. senin daha şiddetliymiş bide çıkarıyormuşsun
sen bence doktoru ara sor bulantı ve kusma doğum habercisi bile olabilir :26::26::26:

Son düzenleme:
slm canlarım ben geldim nasılsınız bakalım sizleri çok özledim ama giremiyorum pek eskisi gibi ama sizleri inan ki çok özlüyorum merak ediyorum rabbim yasrdımcınız olsun tez zamanda bebişlerinizi kollarınıza alın inşallah seviyorum sizi muck muck muckk

bizde senii özlüyoruz ama yaaaa
görüyorum geçmişi okuyorsun beğeniyorsun mesajşları ama kendin yoksun
bizde seni seviyoruzzzz Allaha emanet ol

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım yaa ne kadar sessizleşmiş burası böle

hepinizi çok özledim herkesler iyidir inş.

nurcik albümü gördüm çok şey almadım demiştin ama maşallah herşeyi var sağlıklı günlerde gşyerler inş. hepsi çokkkk güzelll

fatoş sende kapitoneleri bekliyomuşsun bende çekmeceye yaptırsammı diye düşündüm sonra vazgeçtim örtü olayından pek sevmiyorum heyecanla seninkileride bekliyos ne de güzel yapmışsındır odasını darısı bekleyen arkadaşlarımıza inş.

annemler evi biraz temizlediler bugün bende selam vereyim dedim sizlere. yarın ada bisonraki gün evime gelcem artık bol bol konuşuruz

merhaba sevo bacı
soğru diyon sen g,tttin gideli epeyy sesizleşti buralar
uğrayan yok soran yok cicilerimiz çok demek bana nedense az geliyor sanki bir günde hepsini giyip kirletecek gibi
hadi artık evine dönde sizin cicileride görelim

merhaba bacım
inşallah bu sessizlik uzun sürmez

evet çokkk güzelll bizim okadar yok ya yeni doğunca gerek yokmuş merak etme kirletmezler
inşallahh canım bende eklerim ne demek

bu arada şimdi tuğbişle konuştum nida çok rahatsızlanmış,eşi zehirlenmiş falan kızın başından geçmedik şey kalmamış bilgin olsun istedim allahım sağlık huzur versin hanelerine

eksik çıkarsa alınır sonra önemli değil

yapmaa yaa ne olmuş nidoşa:26: onlarında başına gelmedik kalmıyor yaa nazar var hanelerinde kesinn.Allah şifalar versin kızına ve eşine
bende bi arıyıp sorayım

Son düzenleme:

sorma bende bol bol okuyun brbirinizi kurşun döktürün dedim acaba aklında olmyan bi niyetinmi var dedim. aklında sadece 70000 salavat transferden sonra çekeceğini söylemiş onu da yapamamış. ben başlıcam onun için olmazsa sende yardımcı olursun

okurum bende tabi ne demek

evet canım en doğalıymış banada market sahibi dedi birde kendinden yumuşatıcılıymış kullanmana gerek yok dedi bende öle yapıyorum ben memnunum makina için olnı kullanıom bide el yıkaması olanı alayım diyorum

selamlar hepinizeee canlarımmmmmm

tuğbişe çok çokkk geçmiş olsun nidoş üşütmüşmü neden hastalanmış şu an arayamıyorum sonra musait olunca ararım bende:26::26:

bugün eğitim araştırmaya gittik artık oraya devam edicem bugünden başladık ama çokkkkkkk yoruldum gelirgelmez uyudum kalkıp yemek yedik şimdi tekrar yatıcam

bebişler 2000 gramın üzerinde çıktılar maşallahhh
doktor çok iyi dedi bide aynı kilodalar aralarında fark olmaması çok güzel bir durummuş 35. hafta tekrar gidicez

sezeryan olucam onuda konuştuk bebeklerin biri ters ve ikiz olmasından dolayı sezeryan olursun dedi

sevo evine geliyosun demek özlemiştik bacım senide
gerçi çok gelen giden yok buralara ama olsun arada selam vermeyince bile insan rahat edemiyor

çıkıp dinleneyim kızlar belim çokkkkkk ağrıyorrr çok yoruldummmm

sevom hoşgelmişsin özlettin kendiniiiii gel hadi evinede şurda sayılı günler kaldı ondan sonraaa zor gibimee geliyorrr bu yok sayılacak kadar az olan sohbetler bileeeeben dolapta kapitone işini seviyorum oh tozlanmıyoo mis gibi dursun

tugbiki arıyan olursaa kızlarr çok çok slm söyleyin kont yok arıyamıyorum geçmiş olsun dileklerimi iletirsenz sevinirimm

laram cnm maşaallah tosunlarına hep güzel haberler al az kaldı yavrularımızaa kavuşmamızaa saglıcakla inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…