Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ferhan dün söylemiştiiii doktor böyle dedi diye bugunde kontrolü varmış almıyacakmış doktor rahatları iyi kalsınlar demiş

bulantı konusuna gelincee valla bilmiyorum doktoru aradım izindeymiiş bakalım bugün bikere sabah oldu dahada olmaz inşallahhhh

bence elde yıkama olanıda almak lazım .mutlaka lazım olur ..pijamalarına bulaşan kakaları falan arındırmak için

nidoş üşütmemiş aslında geçici bir rahatsızlık yaşamış tubi söyledi ismini ama unuttum ilk defa duydum ama korkulacak bişey değil şükür bebeklerde,çocuklarda olan bir rahatsızlık .bugün daha iyimiş

maşallah 40bin kere
tehlikeli dönemi yavaiş yavaş atlattıyoruz şükür
35. haftadan sonra çok bekletmeyebilir doktorun hazırlıklı ol
aaa tabi yaa banada söylemişti kızın gelişimi oğlana göre daha geç geliştiği için almak durumunda kalabilirmiş doktoru neyseki böyle bir durum olmuycak sevindim

kızlar tubi 70.000 kelimei tevhit okuycam diye niyetlenmiş transferden sonra
ama okumak kısmet olmamış şimdi el birliği ile okuyalım diyorum
gönüllü olarak okumak isteyen sayı bildirsin

maşallah bebişlerine canım rabbim hep hayırlı haberlerle karşılaştırsın

günaydın bacılar nasılsınız ben yine aynı durumdayım oğlanın günü gününü tutmuyo ama şu bi gerçek yavrumun hafta sonundan beri bi sorunu var ama çözemedim(nedn kullanma klavuzları yokki sanki) kakasını yaparken epey zorlanıyo ıkınıyo falan bi yandanda arada ağlıyo ama sölemesi ayıp ishal gibide kaka yapıyo ben anlamadım acaba poposuyla ilgili bi problemmi var bi tanıdıkta diodu böle dr poposunda çatlak var demiş allahım inşallah öle bişi yoktur yarın annemlere gideceğiz 40 uçurmaya ordanda bi doktora götüreyim diyorum

günaydın canlarımmmmm

teyzeleri hepinize teşekkür ederizzzzmaşallah hepimizin kuzucuklarına sağlık versin allahım hepsineeeeee

fatoş ferhan dediğin arkadaşın bebişleri bizlerle aynı dimi facede biz yazışıyorduk bir ara sonraları görüşmedik
inşallah sorunları aşılabilecek bişeydir bebişler kalsın biraz daha

nuraycımm o nazlı oğluşu yerim ben gene gaz kaka sorunu başlamışş( allah bundan başka zorluk vermesin canım inşallah çabuk atlatırsınızzzz

bencede bir doktora göster bir sıkıntısı var belli çocuğun .inşallah atlatırsınız çar çabuk

cnm geçmiş olsun eger öyle bir şüphen varsaa doktara götürmende fayda var

damammm hadi sanada kolay gele güneş iyidir ama cicilereeee burda hava serin yagmurluu ohh ne güzel sizin orası güneşlimi:26::26::26::26::26:

hava güneşli ama esiyor
güneşte çok durunca rengi solmasın dedim
kız odanız şahane olmuş çok beğendim Allah ağzı tadıyla.huzurlu mutlu sağlıklı büyütmek nasip etsin içinde

Son düzenleme:
hava güneşli ama esiyor
güneşte çok durunca rengi solmasın dedim
kız odanız şahane olmuş çok beğendim Allah ağzı tadıyla.huzurlu mutlu sağlıklı büyütmek nasip etsin içinde
ayy bugün burasıı harika bir esiyoki anlatamamm hep böyle olsa keşkeeeesaolll cnmm ALLAH RAZI OLSUN
fatoş çantanı nerden aldın çok güzel bayıldım hatta :

CİVİLDEN ALDIM CNM ÇANTAYI onun gibi olanlar 100 liranın üstündeydi civilden 50 liraya aldım

Son düzenleme:
ayy bugün burasıı harika bir esiyoki anlatamamm hep böyle olsa keşkeeeesaolll cnmm ALLAH RAZI OLSUN

CİVİLDEN ALDIM CNM ÇANTAYI onun gibi olanlar 100 liranın üstündeydi civilden 50 liraya aldım

fiyatı çok uçuk değil ideal
internet üzerinden mi sipariş verdin

yok nurcik internetten almadım magzası burda ordan aldım internette varmıki bilmiyorum:26::26::26::26::26:

hımm anladım burda civilim neyim yok
bu arada cicilerinizde epey varmış seyhan benimklee çok diyodu seninkileri görünce ne der artık
off sırtımın biraz yukarı kısmı kopacak gibi ağrıyor

Son düzenleme:
hımm anladım burda civilim bilem neyim yok
bu arada cicilerinizde epey varmış seyhan benimklee çok diyodu seninkileri görünce ne der artık
off sırtımın biraz yukarı kısmı kopacak gibi ağrıyor

begendiysen ben sana alıp yollıyayım istiyorsan

yok kısss çok fazla deil benimde gözüme çok geliyordu düzenleninceee ana nekadar az kıyafetimiz varmış dedim

begendiysen ben sana alıp yollıyayım istiyorsan

yok kısss çok fazla deil benimde gözüme çok geliyordu düzenleninceee ana nekadar az kıyafetimiz varmış dedim

sağol canım bir çanta için kalkıp sana zahmetler vermiyim sağoll yinede

yeter kız allah bin berekt eksikler çıktıkça alınır yavaş yavaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…