dalini kokusunu güzeldir bilirm o kukuyu ..
ferhan bana böyle bişey demedi geçen gün facede mesajlaştık ama bahsetmedi böyle bişeyden sana ne zaman dediki
kaç gündür netten araştırıyorum okuyorum hep en doğal bu geldi bana da fityatıda çok çok uygun
benim de çoookkk hafif oluyor bu son günlerde. senin daha şiddetliymiş bide çıkarıyormuşsun
sen bence doktoru ara sor bulantı ve kusma doğum habercisi bile olabilir :26::26::26:
evet canım en doğalıymış banada market sahibi dedi birde kendinden yumuşatıcılıymış kullanmana gerek yok dedi bende öle yapıyorum ben memnunum makina için olnı kullanıom bide el yıkaması olanı alayım diyorum
nidoş üşütmemiş aslında geçici bir rahatsızlık yaşamış tubi söyledi ismini ama unuttum ilk defa duydum ama korkulacak bişey değil şükür bebeklerde,çocuklarda olan bir rahatsızlık .bugün daha iyimişselamlar hepinizeee canlarımmmmmm
tuğbişe çok çokkk geçmiş olsun nidoş üşütmüşmü neden hastalanmış şu an arayamıyorum sonra musait olunca ararım bende:26::26:
bugün eğitim araştırmaya gittik artık oraya devam edicem bugünden başladık ama çokkkkkkk yoruldum gelirgelmez uyudum kalkıp yemek yedik şimdi tekrar yatıcam
bebişler 2000 gramın üzerinde çıktılar maşallahhh
doktor çok iyi dedi bide aynı kilodalar aralarında fark olmaması çok güzel bir durummuş 35. hafta tekrar gidicez
sezeryan olucam onuda konuştuk bebeklerin biri ters ve ikiz olmasından dolayı sezeryan olursun dedi
sevo evine geliyosun demek özlemiştik bacım senide
gerçi çok gelen giden yok buralara ama olsun arada selam vermeyince bile insan rahat edemiyor
çıkıp dinleneyim kızlar belim çokkkkkk ağrıyorrr çok yoruldummmm
aaa tabi yaa banada söylemişti kızın gelişimi oğlana göre daha geç geliştiği için almak durumunda kalabilirmiş doktoru neyseki böyle bir durum olmuycak sevindimferhan dün söylemiştiiii doktor böyle dedi diye bugunde kontrolü varmış almıyacakmış doktor rahatları iyi kalsınlar demiş
bulantı konusuna gelincee valla bilmiyorum doktoru aradım izindeymiiş bakalım bugün bikere sabah oldu dahada olmaz inşallahhhh
selamlar hepinizeee canlarımmmmmm
tuğbişe çok çokkk geçmiş olsun nidoş üşütmüşmü neden hastalanmış şu an arayamıyorum sonra musait olunca ararım bende:26::26:
bugün eğitim araştırmaya gittik artık oraya devam edicem bugünden başladık ama çokkkkkkk yoruldum gelirgelmez uyudum kalkıp yemek yedik şimdi tekrar yatıcam
bebişler 2000 gramın üzerinde çıktılar maşallahhh
doktor çok iyi dedi bide aynı kilodalar aralarında fark olmaması çok güzel bir durummuş 35. hafta tekrar gidicez
sezeryan olucam onuda konuştuk bebeklerin biri ters ve ikiz olmasından dolayı sezeryan olursun dedi
sevo evine geliyosun demek özlemiştik bacım senide
gerçi çok gelen giden yok buralara ama olsun arada selam vermeyince bile insan rahat edemiyor
çıkıp dinleneyim kızlar belim çokkkkkk ağrıyorrr çok yoruldummmm
geldimm hani nerdee siraçın odasıı
günaydın bacılar nasılsınız ben yine aynı durumdayım oğlanın günü gününü tutmuyo ama şu bi gerçek yavrumun hafta sonundan beri bi sorunu var ama çözemedim(nedn kullanma klavuzları yokki sanki) kakasını yaparken epey zorlanıyo ıkınıyo falan bi yandanda arada ağlıyo ama sölemesi ayıp ishal gibide kaka yapıyo ben anlamadım acaba poposuyla ilgili bi problemmi var bi tanıdıkta diodu böle dr poposunda çatlak var demiş allahım inşallah öle bişi yoktur yarın annemlere gideceğiz 40 uçurmaya ordanda bi doktora götüreyim diyorum
ciciler topikine gel cnm oraya yüklüyorum
sen ekleye dur
ben de cicilerimizi yıkamıştım topluyayım çok durmasınlar güneşte
günaydın bacılar nasılsınız ben yine aynı durumdayım oğlanın günü gününü tutmuyo ama şu bi gerçek yavrumun hafta sonundan beri bi sorunu var ama çözemedim(nedn kullanma klavuzları yokki sanki) kakasını yaparken epey zorlanıyo ıkınıyo falan bi yandanda arada ağlıyo ama sölemesi ayıp ishal gibide kaka yapıyo ben anlamadım acaba poposuyla ilgili bi problemmi var bi tanıdıkta diodu böle dr poposunda çatlak var demiş allahım inşallah öle bişi yoktur yarın annemlere gideceğiz 40 uçurmaya ordanda bi doktora götüreyim diyorum
damammm hadi sanada kolay gele güneş iyidir ama cicilereeee burda hava serin yagmurluu ohh ne güzel sizin orası güneşlimi:26::26::26::26::26:
ayy bugün burasıı harika bir esiyoki anlatamamm hep böyle olsa keşkeeeehava güneşli ama esiyor
güneşte çok durunca rengi solmasın dedim
kız odanız şahane olmuş çok beğendim Allah ağzı tadıyla.huzurlu mutlu sağlıklı büyütmek nasip etsin içinde
fatoş çantanı nerden aldın çok güzel bayıldım hatta :
ayy bugün burasıı harika bir esiyoki anlatamamm hep böyle olsa keşkeeeesaolll cnmm ALLAH RAZI OLSUN
CİVİLDEN ALDIM CNM ÇANTAYI onun gibi olanlar 100 liranın üstündeydi civilden 50 liraya aldım
fiyatı çok uçuk değil ideal
internet üzerinden mi sipariş verdin
yok nurcik internetten almadım magzası burda ordan aldım internette varmıki bilmiyorum:26::26::26::26::26:
hımm anladım burda civilim bilem neyim yok
bu arada cicilerinizde epey varmış seyhan benimklee çok diyodu seninkileri görünce ne der artık
off sırtımın biraz yukarı kısmı kopacak gibi ağrıyor
begendiysen ben sana alıp yollıyayım istiyorsan
yok kısss çok fazla deil benimde gözüme çok geliyordu düzenleninceee ana nekadar az kıyafetimiz varmış dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?