Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol canım bir çanta için kalkıp sana zahmetler vermiyim sağoll yinede

yeter kız allah bin berekt eksikler çıktıkça alınır yavaş yavaş

olurmu öyle şeyyy ne zahmeti geçen gittiğimde kalmamıştı hastaneyee gittiğimde bakarım varsaa hmn alıp yollarım inşallah vardırrr

bencede yeter artıkk dahadaa büyümeden bişey almak yokk

ben geldim ama acayip yorgunum fazla kalamayacağımm maşallah adaşım büyük bir zevkle izledim odanızı tekrar tekrar güle-güle kullanmak nasip olsun inşallah

ben geldim ama acayip yorgunum fazla kalamayacağımm maşallah adaşım büyük bir zevkle izledim odanızı tekrar tekrar güle-güle kullanmak nasip olsun inşallah

niye yorgunsun bakayım sen
saolll adaşımm teşekkürlerrrr aminn hepimiz cicilerimizi güzel günlerde kullanırız inşallahhhhhhhhhhhhh

niye yorgunsun bakayım sen
saolll adaşımm teşekkürlerrrr aminn hepimiz cicilerimizi güzel günlerde kullanırız inşallahhhhhhhhhhhhh
bugün burda sebze-meyve pazarı kuruluyor taşındığımdan beri sadece 1 kez ile dr a gittim hep ev hep yatak-döşek bunalmıştım artık bugün pazar bahanesiyle öğle arası eşimin mesai saatine kadar pazarda alışveriş yaptık filan tam öğle saatiydi ya başıma güneşte geçti sanırım başım ağrıyor bide iyice hassaslaştım ya çıtkırıldım oldum hemenn yoruldum ayaklar malum taşımıyor pek beni bu yüzden bide gece de pek uyuyamamıştım ateş bastı resmen gece gece vee yorgunluğumda eklenince uykuda tatlı tatlı geldi yatıp-dinlenicem birazdan

saolun kızlar yarın götüreceğim doktor saat öğle 12 ile akşam 7 arası oradymış eşimde iş çıkışı gidelim dedi saat 5de falan gideceğiz bugün sanki düne göre iyi gibi maşallah bakalım yarın ne diyecekler ben yarın anneme gideceğim bu arada perşembe yada cumaya gelirim kızlar gelince görüşürüz artık

ayy noldu Nuraycığım yaa kafam bi dünya oldu bugün başımın ağrısı da arttı hayırdır tatlım oğluşunun nesi var :26: çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşalah ciddi bişi yoktur

bende bilmiyorum canım çişini ve kakasını yaparken ağlıyo yavrum uykusundan uyanıyor sancısından poposuda hafif kızarık bii varmı diye götüreceğim yarın annemlere gidicemde ordan götüreceğim çok saol şifacım sende epey yorulmuşsun dikkat et kndine güneşte fazla kalma canım benim

ahh canım benim ya inşallah ciddi bişi yoktur ağlamasın artık yavrucak dr a git inşallah içiniz rahat döneceksiniz evet tatlım biraz daha iyiyim azcık dinlensemde evet güneş mahfetti ama eşimle alışveriş yapayım diye mecburen öğlen sıcağı kaptım çünkü burası küçük bi ilçe pazar 14:00-15:00 arası kapanıyor keşke akşam geç saatlere kalsa o zaman serinlikte yapardık alışverişi hem zaten her hafta pazara gitmeyiz çok nadir zamanlarda filan bidaha kolay kolay gitmem herhalde

olurmu öyle şeyyy ne zahmeti geçen gittiğimde kalmamıştı hastaneyee gittiğimde bakarım varsaa hmn alıp yollarım inşallah vardırrr

bencede yeter artıkk dahadaa büyümeden bişey almak yokk

sağol canım yaa gerçekten gerek yok almış göndermiş kadar oldun

nurcik tettt gittin mii:26::26::26::26::26::26:

bel ağrımda oturmadım daha fazla geçmedi bir türlü şimdide sağ böbreğimde ağrı var her yanım ağrıyor Allahım sabır ver diyorum ..oturup kalkarken çok zorlanıyorum artık işkence gibi

Son düzenleme:
RABBİM yardımcın olsun nurcik çok zordur tabiiiii az kaldıı artık dayanacaksın bol bol yat uzan dinlen

kızllarrrrrr sabır sabırrrrrr az kaldı çok şükür bende gerçekten çok zorlanıyorum yatakta dönemiyorum artık

günaydınlarrrrrrrrr kızlar eşimin kontrollerden sonra evrakları vardı teslim edilecek onları teslim ettim eve geldim kavaltı hazırlayacağım dışarda çok fana bir sıcak varrr birde pazara gidilecek bu günnn

oğluşların gardorabı geliyorrrrrrrr

dedemiz yaptıııı
ohhhh güle güle kullansın ogluşlarınnnn
kızllarrrrrr sabır sabırrrrrr az kaldı çok şükür bende gerçekten çok zorlanıyorum yatakta dönemiyorum artık

ben o kadar zorlanmıyorum ama adet agrılarım olmaya başladı o tedirgin ediyorrrr:26::26::26::26:

Farkında Olmalı İnsan...
Kendisinin, Hayatın Olayların, Gidişatın Farkında Olmalı.
Farkı Fark Etmeli, Fark Ettiğini De Fark Ettirmemeli Bazen...
Bir Damlacık Sudan Nasıl Yaratıldığını
Fark Etmeli.
Anne Karnına Sığarken Dünyaya Neden Sığmadığını
Ve En Sonunda Bir Metre Karelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını
Fark Etmeli. Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,O Da Bugündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…