sağol canım bir çanta için kalkıp sana zahmetler vermiyim sağoll yinede
yeter kız allah bin berekteksikler çıktıkça alınır yavaş yavaş
ben geldim ama acayip yorgunum fazla kalamayacağımm maşallah adaşım büyük bir zevkle izledim odanızıtekrar tekrar güle-güle kullanmak nasip olsun inşallah
bugün burda sebze-meyve pazarı kuruluyorniye yorgunsun bakayım sen
saolll adaşımm teşekkürlerrrr aminn hepimiz cicilerimizi güzel günlerde kullanırız inşallahhhhhhhhhhhhh
ciciler topikine gel cnm oraya yüklüyorum
slm canım ciciler topiği dediğin yer neresi:44::44::44: merak ettim ne ciciler eklemişsin
ayy noldu Nuraycığım yaa kafam bi dünya oldu bugün başımın ağrısı da arttısaolun kızlar yarın götüreceğim doktor saat öğle 12 ile akşam 7 arası oradymış eşimde iş çıkışı gidelim dedi saat 5de falan gideceğiz bugün sanki düne göre iyi gibi maşallah bakalım yarın ne diyecekler ben yarın anneme gideceğim bu arada perşembe yada cumaya gelirim kızlar gelince görüşürüz artık
ayy noldu Nuraycığım yaa kafam bi dünya oldu bugün başımın ağrısı da arttıhayırdır tatlım oğluşunun nesi var :26: çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşalah ciddi bişi yoktur
ahh canım benim ya inşallah ciddi bişi yoktur ağlamasın artık yavrucakbende bilmiyorum canım çişini ve kakasını yaparken ağlıyo yavrum uykusundan uyanıyor sancısından poposuda hafif kızarık bii varmı diye götüreceğim yarın annemlere gidicemde ordan götüreceğim çok saol şifacım sende epey yorulmuşsun dikkat et kndine güneşte fazla kalma canım benim
olurmu öyle şeyyy ne zahmeti geçen gittiğimde kalmamıştı hastaneyee gittiğimde bakarım varsaa hmn alıp yollarım inşallah vardırrr
bencede yeter artıkk dahadaa büyümeden bişey almak yokk
nurcik tettt gittin mii:26::26::26::26::26::26:
RABBİM yardımcın olsun nurcik çok zordur tabiiiii az kaldıı artık dayanacaksın bol bol yat uzan dinlensağol canım yaa gerçekten gerek yok almış göndermiş kadar oldun
bel ağrımda oturmadım daha fazla geçmedi bir türlü şimdide sağ böbreğimde ağrı var her yanım ağrıyor Allahım sabır ver diyorum ..oturup kalkarken çok zorlanıyorum artık işkence gibi
ohhhh güle güle kullansın ogluşlarınnnnoğluşların gardorabı geliyorrrrrrrr
dedemiz yaptıııı
kızllarrrrrr sabır sabırrrrrr az kaldı çok şükürbende gerçekten çok zorlanıyorum yatakta dönemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?