kızlar o kadar moralim bozukki anlatamam..ben bunları hiç düşünmemiştim...hamile kalınca herşey bitiyor sanıyordum..ama hiçte öyle değilmiş...dün kontrolümüz vardı..benim kendi doktoruma gittim..o gerçi üstten baktı ...şimdiye kadar hep alttan bakılmıştı..bebeğimin meleğimin kalp atışını duyamadı...cumartesi günü hastaneye çağırdı orda altan bakacakmış...eğer bu seferde duyulmazsa artık ümidimizi kesmeye başlamalıyız dedi...
Rabbim sen bana mutluluğu tattırdım...ne olursun alma minik bebeğimi benden koparma beni ondan...mutluluğumumun devamının gelmesini nasip et...ben meleğimi hep bir özlemle bekledim...okunan ezanların hürmetine ne olur alma bebeğimi benden..ben ona alışmıştım..sabahları onunla uyanıyordum...hayata daha bir umutla....ne olur bağışla bebeğimi...sensin yoktan var eyleyen...sen bebeğime can ver...bebeğimin sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip et....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meleğim cennet kokulum anneyi bırakma hemi...o senin özleminle hasretle bekledi...bırakıp gitme anneyi uzaklara....rabbim sen bebeğimi bana bağışla......artık gözlerimden yaşlar akmasın...mutluluktan aksın gözümden yaşlar.....sen bebeğimi bana bağışla ona can ver.....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar komşum geldi ben çıktım yine gelirim
slm kilzar nasilsin
biliyorsunuz ben baya yogunum o yuzden fazla giremiyorum
kizlar bir sey soracagim mesala tup bebek yapinca uzak yerde oluyoruz ya biz 12 saatlik mesafede mesala otobusle ben ucaklami doneyim yoksa otobusle mi
esim sey diyor
seniin icin ozel ambulans tutarim diyor
kizlar sizce bu kadar uzun yolculugun zarari olur mu
sizce ilk gunlerde neler yemeliyim
nelere dikkat etmeliyim
Ben uzun sÜre gİremezsem kızmayın bana....
o kadar emek verdim ümit ettim ama olmadı galiba
kızlar merhaba ben test yaptırdım duramadım ama pişman oldum sonuç 1.20 laborant üzülmeyin 12. gün kesin sonuç verir dedi negatifte diyemeyiz dedi ama ben inanmıyorum
o kadar emek verdim ümit ettim ama olmadı galiba
kızlar niye hastalanamıyorum testtede bişi çıkmadı offf
kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?