Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım bu yazdıklarımla sizleri üzmek istemezdim ama herşeyimi sizlerle paylaştım...hep sizler benim yanımdaydınız....allah razı olsun hepinizden....

bulut daha erken olabilir bazen 8.9.haftalarda duyuluyor
senin kaç hafta oldu??
tedirgin olma hemen yada başka bir dr a git o ne diyecek bakalım

slm kilzar nasilsin
biliyorsunuz ben baya yogunum o yuzden fazla giremiyorum
kizlar bir sey soracagim mesala tup bebek yapinca uzak yerde oluyoruz ya biz 12 saatlik mesafede mesala otobusle ben ucaklami doneyim yoksa otobusle mi
esim sey diyor
seniin icin ozel ambulans tutarim diyor

kizlar sizce bu kadar uzun yolculugun zarari olur mu
sizce ilk gunlerde neler yemeliyim
nelere dikkat etmeliyim

bulutcugum o daha kucuk annesi
annesine nazlanmistir
korkulacak bir sey yok tatlim
annesini babasini ve de kk deki teyzelerisini uzmez
sen gonlunu ferah tut tatlim

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
umudunukaybetme, bulut83, elg, iipekk34, Kedersiz+, melike_ecesuu, nevbahar76+, sifaa

ben yokum ya topik senlenir

kızlar merhaba ben test yaptırdım duramadım ama pişman oldum sonuç 1.20 laborant üzülmeyin 12. gün kesin sonuç verir dedi negatifte diyemeyiz dedi ama ben inanmıyorum

canım ne zaman başlıyorsun tedaviye?? nerde yapıcaksın tüpbebek??
canım eğer okadar uzaksa 2 gece hastanede kal bence benim 1 saatlik mesafe olmasına rağmen bir gece kalmıştı hastanede ..sonra uçakla dönersiniz evinize

kızlar merhaba ben test yaptırdım duramadım ama pişman oldum sonuç 1.20 laborant üzülmeyin 12. gün kesin sonuç verir dedi negatifte diyemeyiz dedi ama ben inanmıyorum

offf zuhalim yaa neden o kadar acele ettin ..sonuç negatif ama bellide olmuyor bu işler bazen çıkmayada biliyor off ne yazacağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

ben kanda 8 günde çıkmıştı idrar testinde çıkmamıştı zaten onda 15 gün de ne çıkıyomuş gec döllenenler için diyo dr bencede bekleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…