Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Hoşgeldin sunamm maşallahh çok iyisinn kaydirigubbakcemile5 bence yapma canım süpriz olsun bir sorun olur çıkmaz falan kendinide bebişide üzersin sonra lmaz:

Hoşbulduuuk sevdaaaaaam:1hug:..
eh işte iyimdeee korkuyorum biraaaz..sevinipte kursağımda kalmasın diye miii yoksa üzülüp bebişlerimi mi üzüyorum çözemediiiiiiim.:1no2: son 4 güüüüüüün allahım geçermiiii...
haklısıın evet yapmıycaaaam.sizi dinliyceeeem :1hug:

geçer canım geçer bak 4 güncükkk sadeceee opuyorumnanaktan sonra hayırlısı ile güzel haberler gelecek.Birşey sorucam canım seninki tüp bebekmi yoksa mikroenjeksiyonmu oldu canımakannehir

Bende yarın sabaha randevu aldım bakalım başlıyorum galiba kızlar tüp bebek tedavisine :bbo: bakalım yarın bir konuşalım bu ay yetişebilecekmiyiz yetişemezmiyiz bilmiyorum

sevdacım hayırlı olsun canım yetişirsiniz merak etme sen istekli olunca doktor daha da
istekli oluyo ilacı falan kafanda büyütme sen eczanede bulamazsam gittiğin merkez ayarlar
ilaçlarını merak etme

sevdacım hayırlı olsun canım yetişirsiniz merak etme sen istekli olunca doktor daha da
istekli oluyo ilacı falan kafanda büyütme sen eczanede bulamazsam gittiğin merkez ayarlar
ilaçlarını merak etme

tüp bebek tedavisinde fiyata ilaçlar dahil demişlerdi sanırım onlar temiz edicek tam olarak bilmiyorum ama yarın belli olur artık.Yalnız eşim gelemicek işte yeni olduğundan izin alamaz şimdi annemi aradım benimle gelirsin diye.Annemin daha hiçbirşeyden haberi yok mafoldumben aşılama olacam zannediyo

sunacım inşallah 4 gün sonra bizlere güzel haberler vereceksin... ama stres yapma olurmu...

sevdanehri tedavi kararı almana çok sevindim... bence geç kalmamışsındır... bu ay sende başlıyorsun allahın izniyle...

iepeğim heralde kedersiz uyudu kaldı... neyse uyanınca gelir..

sağol esram benimm bakalım hayırlısı beni ne bekliyo hiççç bilmiyom valla sunam gelsede didik anlatsa bana gün gün neler yapıyo ne zaman gidiliyo ne zaman toplanıyo ne kadar dinlenilecek çalışmama engel olacakmı :hulya: az soru sormadım kaydirigubbakcemile3

yavaş yavaş sorsaydın bariii... suna bu soruları görse...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bide ben varım bende akşam ne var hemen söyliyim
yörük kebabı (ilk evlendiğimde nette görmüştüm o zmandan beri ara ara yaparım)
çorba (ne çorbası karar veremedim)
salata

afiyet olsun canım benim yemeğim yok yapmayıda düşünmüyom ağrım çok var ayaklarımı hissetmişyom resmen ağrıdan.Eşime tost yaptırırım kaydirigubbakcemile

bide ben varım bende akşam ne var hemen söyliyim
yörük kebabı (ilk evlendiğimde nette görmüştüm o zmandan beri ara ara yaparım)
çorba (ne çorbası karar veremedim)
salata

oo ipekcim maşallah hamarat hatunsun...
bizdede etli sebze yemeği var.. dün akşamdan yapmıştım..
eve gidincede pilav ve salata yapacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…