Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

düzenli sancılar gelmeden inanmak yok bu yalan sancılara :)

evet senin ağrıların bizim iki katmız oluyordur doğal olarak Allah yardımcımızolsun..az kaldı az

aynen öyleeee düzenli sancılarımızadaa daha zaman varrr eee o zmn yalancı sancılardaa takılsın kafalarına göreee

hoş geldin şekerim yaaa özletiyosun kendiniiisaol cnm hepimiz güzel günlerdee kullanalım inşallahhh ee artık sende eklesen bizde görsekk

sorma canım artk burdayım doğuma kadar
eklicem canım cicileri tamamda odası hala askıda oda tamamlansında hepsini eklicem kendimle birlikte haftasonuna kadar gerçi odasında çok eksik var ancak doğumdan sonra kendim yapabilcem gezemeyince olmuyo hasır kirli sepetine taktım beyaz renk ama bulamadım buralarda bide duvar desen kalıpları bulamadım vb. birsürü şey sonraya kalıcak. eşim ve anneme kalsa odasını hiç kurmıcaklar bu arada avizeyi nerden aldın

hımm fatoş denk gelmiş ozaman ucuza ne güzel olmuş

bu arada benimde geçen hafta başladı adet ağrılarım ve kuyruk sokumum çok fena bunlarda doğuma hazırlıkmış doğum belirtileri yani haberiniz olsun..benim kasılmam falan hiçbişey yoktu doktor çok iyi dedi ama bunları söyleyince her ihtimale karşe ciğer iğnelerini vurdurdu

hoşgeldin sevo çok sevindim canım iyi olmanıza sen ciğer geliştiriciyi kaç kere oldun canım bende 35 de gidince sorucam doktora kullan der belkiaslında bu gidişimde soracaktım unuttum

lan bende 180 lira verdim halıya mc quin aldık bizde demek patentli halıyı o parayamı aldın fatoş çok şanslısın bacım

oh ohhhhh iyii ozmn dogumdan sonra zaten zor görüşürüzzzz

odaa tamamlansın bekleriz artık resimleriiii

hasır kirli sepetini ben koçtaştan aldım pendiktede çok var ama ben üstünde ayıcık olsun istedim fillisini aldım duvar desen kalıplarından benim vardı haladaa duruyoo kıs olsa hmn sana gönderirdim valla oda çok kalabalık oldu diye takmadım göz karıştırmasın benim annemdee odaya bakıp bakıp RABBİM saglıcakla büyüsün diyoo onada kalsaa dhaa erkendiibütün annişler böyle demekki avizeyi modokodan mutlu bebeden aldım

hoşbulduk canım
ben ilk defa vuruldum daha önce vurulmamıştık canım
mc quin falan ne loo bende cahil kalmışım bak benim halı ince kaydırmaz tarzında öle patentli falanda değilolsaydı kaç para olutrdu bilmem

valla patentli ama bu el altı yapılmadır gerçi tülüünüde 100 liraya diktirttim halı tül 150 liraa haaa içindeee alta takılan beyaz perdeside varrr bizden mc gueen alacaktıkk yada dur kociş öyle istiyordu arabalı yatak o halı ve perdesi ama beni ikna edemediiii

Son düzenleme:

eee benimkide öylee zaten alerji bakımından çogu bebek çaocuk halıları öyle yada benim baktıklarım öyleydii:26::26::26::26::26:

hadi ya ben iğne kullandın biliyodum serklajdan sonra
mc quen yarış arabası canım kırmızı bir arababende düz bişey istemiştim ama amcayla baba sen anlamazsın erkek onlar çok keyif alırlar üstünde oynamaktan dediler ama şimdi perdesinide yaptırmak şart oldu bende onu araştıramıyorum senin hesap çıkıp bişeyimle ilgilenemiyorumki

ben koçtaşın sitesinden baktım yoktu demek mağpazada var :26: bu işler geziplipte yapılması gerekiyor yattığım yerden hiçbişey olmuyo ama yinede sağlık olsun hiçbişey önemli değil
evet avizeyi okudum 100 tl çok pahalı yaa ama çok güzelmiş

demek yarış arabası bende halının bi özelliği zannettim
yok serklajdan sonra olmadım 31.haftadan sonra demişti doktorum

çıkıyorum kızlar eşim oturcak göüşmek üzere

tamam canım görüşürüz

hahahahaaa bu erkekler hep aynı yaa benimkidee mc gueen çok istedii ama ben olmaz dedim başkada bişey demedimmc gueen nin patentli üründe perdesi var cnm herhangi bir perdecide bulabilirsin benceee:26::26::26:

bende sana soracaktım tülü kaç paraya yaptırdın diye

yok canım öyle tam takım istemem yeter halı perde
bizim odamız daha sade olcak düz beyaz gardorap yaptı babam atölyede daha gelmedi beşiklerinide dün kocacık kurdu gerçi belini incitti kutrarken
bu kadar bizim odamız fazla teferruata giremiyoruz maalesef artık sonra yavaş yavaş tamamlarız

sitesinde olmaya bilir bilmiyorum ama yeni gelmişti benim aldıgımdaaa yeni diziyorlardı daha arada bak istersen belki yüklerlerrr avizeye 170 dedilerrr yalvar yakar 100 liraya aldıkk

hahahahaaa bu erkekler hep aynı yaa benimkidee mc gueen çok istedii ama ben olmaz dedim başkada bişey demedimmc gueen nin patentli üründe perdesi var cnm herhangi bir perdecide bulabilirsin benceee:26::26::26:

benimkide sünger bob istedi ama olmaz dedimm

bizim odamızda beşik ve dolaptan oluşuyo okadar canım sağlıkla büyüsünler inşallahhh

daha ne olsun şekerimmmm bizim oda hmn kız odasına döne biliyorrr benimki 2 sene sonraaa o odayı kızına yapacakmış oglunadaaa halıları perdeyi bidee o arabalı yatagı alacakmış magzada görüncee içini çekiyoo garibim ogluna diyipte kendinemi almak istiyor anlamışta deilimde neyseeee

bizim odamızda beşik ve dolaptan oluşuyo okadar canım sağlıkla büyüsünler inşallahhh

kız sünger bob da çok güzel

evet canım olsun bunada şükür biz gardorabı bile ertelemiştik malzemesi pahalı tutuyor diye babam benim hediyem olsun kızım dedi sağolsun

ayyy sünger bobb çocuklugum geldi aklşımaaa bayılırdım bi tanne yastıgım vardı onunla yatardımm
eeee odada daha ne olacak anlamadım biraz büyüsünler oyuncaklarıda eklendimmi tamamdırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…