benim kısmetse 36.haftada dikişlerim alınacak sonrada oluruna bırakılacak yani normal doğuma engel bişey olmazsa normal olacakbirde normal doğum benim bu rahim ağzı yetmezkliğini düzeltme ihtimali de olabilirmiş vucut kendini doğumdan sonra onardığı için o yüzden normale daha sıcak bakıyorum. bakalım hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun
dikişlerin alındıktan sonra artık ayaga kalkacaksın deme bide acaba oda atıldıgı gibi acı verecekmi sana
benimde 35+5 de randevum var bakalım ne olacak ilk kim pırtlatacak
ay inşallah normaale döner bu rahim agzı yetmezliğinde 2.de sorun yaşamazsın
yine bildiğim kadarıyla anestezi altından alınırcumartesi günü gidicrm kontrole ozaman yada haftaya sorarım detayları. muhakkak ağrım olur zaten anesteziden çıkarken zorlanıyorum çok kasıyomuşum
hımm 35+5 de demek kontrolün benim herhafta olunca uzun geldi bana insan merak ediyodur dimi :18:
inşallahh canımmm bir daha böle sıkıntı yaşamam inş.:26:
sen dogumdan çok şimdi dikişlerin alınmasını düşünüyorundur RABBİM yardımcın olsun bu işlemede para alacaklar mı??
evt bana da bu ay 15 de bir çagırır gibime geliyordu 1 ay sonra dedi ama doktor bir sıkıntı yada risk görmüyorsa ayda bir çagırıyormuş aslında böyle diyip avutuyorum kendimi
merak etmez olurmuyum hiç geçen gittiğimde yüzünün resmini verdi ona bakıp duruyorummm çok tatlı çıkmış kuzummm
aynen öle benim için doğum 2. planda.bende onu merak ediyorum para alacaklarmı ama alırlar bence akşam eşimle onu konulşuyoduk operasyona para dikiş alımına para doğuma para en iyisi sen bi daha hamile kalma diyo
hımm aman sorun olmasında geç çağırsın olsun
ben duşa gireyim cnaım eşim gelmeden koktum iyicegörüşürüz öptüm
kızlar seyhan nurcan fatoş lara haa gayret accık daha sıkın dişinizi sayılı günleriniz kaldı hayırlısıyla doğuracaksınız inşallahhsonra da ayşe fatma aaaaa nevbaharı unuttumm sonra da sizler doğuracaksınız inşallahhhh allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh
arkamızdan gelesicekızlar seyhan nurcan fatoş lara haa gayret accık daha sıkın dişinizi sayılı günleriniz kaldı hayırlısıyla doğuracaksınız inşallahhsonra da ayşe fatma aaaaa nevbaharı unuttumm sonra da sizler doğuracaksınız inşallahhhh allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh
günaydın millettttttt nasılsınızzzzzzzzzzzz benim bugün misafirlerim var işlerr çokkkk
günaydın millettttttt nasılsınızzzzzzzzzzzz benim bugün misafirlerim var işlerr çokkkk
22 agustosta aşılama yaptırdım adetime de 8 gün var dayanmayıp bugün test yaptım negatif çıktı acaba 8 gün içinde degişir mi aşılamam tutmadı diye çok üzüldüm
canım üzülme o çubuklar bazen yanılabiliyor sen gününü bekle dua et umutsuzluğa kapılma inşallah hayırlı haberler alırsın
merhaba kızlar 2 haftalık ayrılıktan sonra geldim aranıza
geçmişi tam okuyamadım
bi nurcanın cicilerini gördüm güle güle giydirmek kısmet olur inşallah
lara resimlerini merak ettim ne alemdesin bakacam henem faceye benim burnumda kocaman şimdiden çok çirkin bişey oldum rengimde koyulaştı
erkek kardeşimi nişanladık abla oldum şimdilik çok sevimli geldi ablalık inşallah görümcelik yapmak zorunda kalmam
bebeklerimde iyi çok şükür artık buralarda olacam inşallah
ama şimdiden oturmaktan yoruluyrum şimdi çıkıp biraz dinleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?