Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dikişlerin alındıktan sonra artık ayaga kalkacaksın deme bide acaba oda atıldıgı gibi acı verecekmi sana

benimde 35+5 de randevum var bakalım ne olacak ilk kim pırtlatacak

ay inşallah normaale döner bu rahim agzı yetmezliğinde 2.de sorun yaşamazsın

Son düzenleme:

yine bildiğim kadarıyla anestezi altından alınır cumartesi günü gidicrm kontrole ozaman yada haftaya sorarım detayları. muhakkak ağrım olur zaten anesteziden çıkarken zorlanıyorum çok kasıyomuşum

hımm 35+5 de demek kontrolün benim herhafta olunca uzun geldi bana insan merak ediyodur dimi :18:

inşallahh canımmm bir daha böle sıkıntı yaşamam inş.:26:

sen dogumdan çok şimdi dikişlerin alınmasını düşünüyorundur RABBİM yardımcın olsun bu işlemede para alacaklar mı??

evt bana da bu ay 15 de bir çagırır gibime geliyordu 1 ay sonra dedi ama doktor bir sıkıntı yada risk görmüyorsa ayda bir çagırıyormuş aslında böyle diyip avutuyorum kendimi
merak etmez olurmuyum hiç geçen gittiğimde yüzünün resmini verdi ona bakıp duruyorummm çok tatlı çıkmış kuzummm

aynen öle benim için doğum 2. planda.bende onu merak ediyorum para alacaklarmı ama alırlar bence akşam eşimle onu konulşuyoduk operasyona para dikiş alımına para doğuma para en iyisi sen bi daha hamile kalma diyo

hımm aman sorun olmasında geç çağırsın olsun

ben duşa gireyim cnaım eşim gelmeden koktum iyice görüşürüz öptüm

kızı bir dogsun 1 sene sonraa ikincinin lafları edilmeye başlarr

hadii cnm sana şimdiden sıhatler olsun diyorum vee fazla kalma duşta diyerek bendee gidiyorum byyyyyyyyy

kızlar seyhan nurcan fatoş lara haa gayret accık daha sıkın dişinizi sayılı günleriniz kaldı hayırlısıyla doğuracaksınız inşallahh sonra da ayşe fatma aaaaa nevbaharı unuttumm sonra da sizler doğuracaksınız inşallahhhh allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh

bizlerden sonraaa sıra sizdee cnmm RABBİMİN izniyle inşallahhhhh

arkamızdan gelesiceçok şükür az kaldı sağlık olsun

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

22 agustosta aşılama yaptırdım adetime de 8 gün var dayanmayıp bugün test yaptım negatif çıktı acaba 8 gün içinde degişir mi aşılamam tutmadı diye çok üzüldüm

günaydın canlarım biz dün gece 1de evimize geldik çarşamba akşamı doktora gittik çok şükür pipisinde bişi yokmuş poposuda tahriş olmuş kızarıklar ondanmış gelelim bizim paşanın yaptığına doktor sırtını göğüs kısmını falan dinledi kulağına baktı altını aç bakalım annesi dedi neyse açtım doktor pipisine baktıkarnına bakıyodu gazı için bizim paşa çişini yapmasınmı az gitti dr üzerine yapıyodu doktorda muayene bitene kadar sen naptın oğlum çişinimi yaptın diyerek muayeneyi tamamladı bide dioki hani annesi çişinide yaparken ağlıyodu bişicik yok bunda diyo sıpam evde garezi banaymıştı amann tek öyle olsunda sorunumuz olmasın poposu için bi krem verdi gazı içinde ilaç yazdı ama ben onu almadım çünkü benim kullandığım var ve memnunum hem içeriğinede baktım aynı o yüzden almadım anneme gittiğim iki gün çok iyi gelditatil yaptım desem yeri var bebişe yanlız emzirmeden emzirmeye bakıyorudum çünkü annem kızkardeşim ve bi zgidiyoruz diye istanbuldan gelen erkek kardeşimden bana sıra gelmiyordu haa birde babam tabiki bu durm beni çok rahatlattı bizden buı kadar umarım sizlerde iyisinizdir

bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin

22 agustosta aşılama yaptırdım adetime de 8 gün var dayanmayıp bugün test yaptım negatif çıktı acaba 8 gün içinde degişir mi aşılamam tutmadı diye çok üzüldüm

canım üzülme o çubuklar bazen yanılabiliyor sen gününü bekle dua et umutsuzluğa kapılma inşallah hayırlı haberler alırsın

canım üzülme o çubuklar bazen yanılabiliyor sen gününü bekle dua et umutsuzluğa kapılma inşallah hayırlı haberler alırsın

umut hep var ama aşılama olurken çok büyük umutlarım yoktu ama bazen diyorum küçük bir sorun dahi yokken üstelik drların bana çok dogurgansın çok şanslısın dediği halde neden diye de düşünüyorum herşey allahtan ne gelirse ondan gelir buna da şükür ne deyim

merhaba kızlar 2 haftalık ayrılıktan sonra geldim aranıza
geçmişi tam okuyamadım
bi nurcanın cicilerini gördüm güle güle giydirmek kısmet olur inşallah
lara resimlerini merak ettim ne alemdesin bakacam henem faceye benim burnumda kocaman şimdiden çok çirkin bişey oldum rengimde koyulaştı
erkek kardeşimi nişanladık abla oldum şimdilik çok sevimli geldi ablalık inşallah görümcelik yapmak zorunda kalmam
bebeklerimde iyi çok şükür artık buralarda olacam inşallah
ama şimdiden oturmaktan yoruluyrum şimdi çıkıp biraz dinleneyim

yaaaaaa ben öyle oldum işte ben bile kendimi tanıyamıyorummmmm

hayırlı olsun gelininiz inşallah hep kardeş kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…