Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşimde çok sever sünger bob u ama odaya uygun değildi renkleri

mide bulantısı yanması benimde var bikaç haftadır gece bide nefessiz kalıyorum

seyhannn biliyormusun ferhanın bebeleriini haftaya alıyorlarmışş eşim eşiyle konuşmuşşşş ferhandaaa bana yok kalacaklarmış daha dedii kafam karıştıııı

eşimde çok sever sünger bob u ama odaya uygun değildi renkleri

mide bulantısı yanması benimde var bikaç haftadır gece bide nefessiz kalıyorum

bulantım yok çok şükür ama haftada bir bir şişe gavıskon bitiriyorum çok yanıyor çokkkkk nefes darlığı başlamıştır tabi ciğerler daralıyor

seyhannn biliyormusun ferhanın bebeleriini haftaya alıyorlarmışş eşim eşiyle konuşmuşşşş ferhandaaa bana yok kalacaklarmış daha dedii kafam karıştıııı
ayyyyyy fastoş kalbim sızlıyor o kızı duyunca empati kuruyorummmm

çokmu fark varmış bebeklerin arasında
kızlar bana mola acıktım bişeyler atıştırayım

güle güle canım görüşürüz sonra

ayyyyyy fastoş kalbim sızlıyor o kızı duyunca empati kuruyorummmm

çokmu fark varmış bebeklerin arasında

güle güle canım görüşürüz sonra

nasıl yani kötü bişeymiii anlamadım şimdiii:26::26::26::26::26::26::26:neyii varkii ne güzel yavrularını kucaına alacakkk

Son düzenleme:
bende çıkıp uzanayım biraz
artık bu kadar çok oturmak sakıncalı bana
uzun oturduk bu sefer

sevo konuşunca yazsana detayları bende merak ediyorum o kızı

fotoşcum sende dinlen canım

hadii öptüm ve çıktımmm

sen oturdukça bebeler baskı yapıyordur cnm çık dinlen ben uzanıyorum zaten
aynıyız biz onunla ya daha minik bebekler onun için diyorum
yazık inşallah sonuna kadar bekler bebişler doktorda

hımm anladım cnm yaaaa inşallah en hayırlı vakitte alır yavrularını kucagınaa

konuştum
oğluşu kıza pek yedirmiyor oğluşu pazartesi günü 2400 kg imiş kızı 1900 küsürlerde yani çok küçük değil. pazartesi günü eğerki kilo alımı yavaşlarsa kızının doğum yapması daha iyi çünkü doğunca çok çabuk toparlıyacak kendini. eğerki kilo alımı devam ederse durucak yani pazartesi belli olacak. zaten 35.haftada olacak korkulacak bişeyi yok şükür

hayırlısı neyse o olsun cnm ama dogum yapsadaa sorun oluşmaz inşallahhhhhhhh

pazartesi olsada haber alsakk beni bile heycan bastı ferhan ne haldedir kim bilirrrrsaglıcakla dogsunlar küveze girmeden annelerinin koynuna girsinler inşallahhh

korkuyodu doğumdan sende varmı korku. bu arada doğum şeklin belli oldumu
bende doğum korkusu hiç yok bakalım nezaman olacak

korkuyodu doğumdan sende varmı korku. bu arada doğum şeklin belli oldumu
bende doğum korkusu hiç yok bakalım nezaman olacak

ayy cnm yaaaa RABBİM yardımcısı olsun

bende dogum korkusu filen yokk bir türlü çıkacak öyle yada böyleedogum şeklim daha belli olmadı bu gittiğimde belli olur herhalde artık seninki bellimiii:26::26::26::26::26:

benim kısmetse 36.haftada dikişlerim alınacak sonrada oluruna bırakılacak yani normal doğuma engel bişey olmazsa normal olacak birde normal doğum benim bu rahim ağzı yetmezkliğini düzeltme ihtimali de olabilirmiş vucut kendini doğumdan sonra onardığı için o yüzden normale daha sıcak bakıyorum. bakalım hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…