yaaaaaa ben öyle oldum işte ben bile kendimi tanıyamıyorummmmm
hayırlı olsun gelininiz inşallah hep kardeş kalırsınız
Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.
herkeze hayırlı cumalar ben kış hazırlıklarına başladım hafiften off yoruldum yaaa sizler nasılsınız arkadaşlar
günaydın canlarım biz dün gece 1de evimize geldik çarşamba akşamı doktora gittik çok şükür pipisinde bişi yokmuş poposuda tahriş olmuş kızarıklar ondanmış gelelim bizim paşanın yaptığına doktor sırtını göğüs kısmını falan dinledi kulağına baktı altını aç bakalım annesi dedi neyse açtım doktor pipisine baktıkarnına bakıyodu gazı için bizim paşa çişini yapmasınmı az gitti dr üzerine yapıyodu doktorda muayene bitene kadar sen naptın oğlum çişinimi yaptın diyerek muayeneyi tamamladı bide dioki hani annesi çişinide yaparken ağlıyodu bişicik yok bunda diyo sıpam evde garezi banaymıştı amann tek öyle olsunda sorunumuz olmasın poposu için bi krem verdi gazı içinde ilaç yazdı ama ben onu almadım çünkü benim kullandığım var ve memnunum hem içeriğinede baktım aynı o yüzden almadım anneme gittiğim iki gün çok iyi gelditatil yaptım desem yeri var bebişe yanlız emzirmeden emzirmeye bakıyorudum çünkü annem kızkardeşim ve bi zgidiyoruz diye istanbuldan gelen erkek kardeşimden bana sıra gelmiyordu haa birde babam tabiki bu durm beni çok rahatlattı bizden buı kadar umarım sizlerde iyisinizdir
bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin
sanada canım hayırlı cumalar kolay gelsin ohh ne güzel bizim kışlık falan yalan oldu bu sene daha patlıcan biber falan kurutulacak gerçi annem biraz kurutmuş ama yinede yetmezse diyorum bakalım artık ne yaparız
22 agustosta aşılama yaptırdım adetime de 8 gün var dayanmayıp bugün test yaptım negatif çıktı acaba 8 gün içinde degişir mi aşılamam tutmadı diye çok üzüldüm
sağol canım amann boşver bu sene idare edersin artık anneler sağolsun onlar olmasa naapardık bilmem ben de sadece kırmızı biber közledim ama gözüme az geldi biraz daha alıp yapacam bamya fasülye yapacam haa bide yumurta domates bulursam rendeleyip buzluğa atacam o kadar çok bişey yapmıyorum ben
yani iyiki varlar allah eksikliklerini göstermesin bende az bi patlıcan kurutucam halep için buzluğa domatesi rondolayıp süzüp suyunu loyuyorum kışında çorasını yapıyorum o var yapılacak biber kuruyacak bede bu sen çok bişi yapamıycam artık bu senede böle olsun
aminn canım ana gibi hiçkimse olamaz ben domatesi direkt rendeliyip buzdolabı poşetine koyuyorum sen suyunu ayrı domatesi ayrımı koyuyosun anlamadım kıssnuray
yok canım domatesin kabuğunu soyuyorum sonra robotta sıvı olana kadar çekiyorum sonra ince süzekten süzüyorum çekirdeği falan olmasın diye onuda dondurma kabına koyup buzlukta dondoroyorum kışında çıkarıp eritip çorbasını yapıyorum
merhaba arkadaşım bence erken yaptırmışsın testi inşallahhh hamilesindir
ayşe nasılsın bayadır görüşemedik seninle
öğleden önce iyiydim ama şimdi canım sıkkın kayınpederim 1 haftadır fakülte hastanesinde yatıyor kesin olmamakla birlikte doktorlar pankreas kanserinden şüpeleniyorlarmış bu kadar üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi nette biraz baktımda çabuk ilerleyen bir kanser türüymüş inşallah kesinleşmez kanser değildir rabbim esirgesin daha çok genç 56 yaşında inşallah mevlam korktuğumuza uğratmaz inşallah kanser değildir
ayy ayşe sana yazmamışlım yazdım zannediyom
hayırlı olsun kardeşin için inişallahhh hep abla kardeş olursunuz. bebişlerinde maşallahh iyiymişkaç haftalık oldun şimdi bakalım
yapma yaa allahım şifa versin inş. kanser deildirbağırsak pankreas gtibi kanserler evet çok çabuk ilerliyo:26: bu kanser illeti evlerden ırak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?