Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkeze hayırlı cumalar ben kış hazırlıklarına başladım hafiften off yoruldum yaaa sizler nasılsınız arkadaşlar

aminn canım inşallahhhh kendime her dua edişimde sana ve diğer arkadaşlarıma da ediyorum yetercim

herkeze hayırlı cumalar ben kış hazırlıklarına başladım hafiften off yoruldum yaaa sizler nasılsınız arkadaşlar

sanada canım hayırlı cumalar kolay gelsin ohh ne güzel bizim kışlık falan yalan oldu bu sene daha patlıcan biber falan kurutulacak gerçi annem biraz kurutmuş ama yinede yetmezse diyorum bakalım artık ne yaparız

sana da hayırlı cumalar nuraycım koparırım pipisini oğlunun senin heeee

sanada canım hayırlı cumalar kolay gelsin ohh ne güzel bizim kışlık falan yalan oldu bu sene daha patlıcan biber falan kurutulacak gerçi annem biraz kurutmuş ama yinede yetmezse diyorum bakalım artık ne yaparız

sağol canım amann boşver bu sene idare edersin artık anneler sağolsun onlar olmasa naapardık bilmem ben de sadece kırmızı biber közledim ama gözüme az geldi biraz daha alıp yapacam bamya fasülye yapacam haa bide yumurta domates bulursam rendeleyip buzluğa atacam o kadar çok bişey yapmıyorum ben

22 agustosta aşılama yaptırdım adetime de 8 gün var dayanmayıp bugün test yaptım negatif çıktı acaba 8 gün içinde degişir mi aşılamam tutmadı diye çok üzüldüm

merhaba arkadaşım bence erken yaptırmışsın testi inşallahhh hamilesindir

yani iyiki varlar allah eksikliklerini göstermesin bende az bi patlıcan kurutucam halep için buzluğa domatesi rondolayıp süzüp suyunu loyuyorum kışında çorasını yapıyorum o var yapılacak biber kuruyacak bede bu sen çok bişi yapamıycam artık bu senede böle olsun

aminn canım ana gibi hiçkimse olamaz ben domatesi direkt rendeliyip buzdolabı poşetine koyuyorum sen suyunu ayrı domatesi ayrımı koyuyosun anlamadım kıssnuray

aminn canım ana gibi hiçkimse olamaz ben domatesi direkt rendeliyip buzdolabı poşetine koyuyorum sen suyunu ayrı domatesi ayrımı koyuyosun anlamadım kıssnuray

yok canım domatesin kabuğunu soyuyorum sonra robotta sıvı olana kadar çekiyorum sonra ince süzekten süzüyorum çekirdeği falan olmasın diye onuda dondurma kabına koyup buzlukta dondoroyorum kışında çıkarıp eritip çorbasını yapıyorum

anladım canımmm sağol ağzım sulandı

hayırlı cumalar kızlar

gelsen çok erken yapmışsın adet zamanından önce yapma derim inş. hamilesindir

fatoş misafirler varmış olay gelsin

nuray geçmişler ola demek doktoru görünce işedi oğluşun neyseki bişeyi yokmuş

pınarım bizlerden sonra inş. sıra sizlerde olacakkk dualarım hep sizinle..

lara demek burun büyüdü kız herbişeyimiz büyüdü resim çekilnce patlıcak bi yüz görüyom

kış hazırlıklarından bahsetmişsiniz bu sene bende bişey yapamıcam seneye artık

ayşe nasılsın bayadır görüşemedik seninle

öğleden önce iyiydim ama şimdi canım sıkkın kayınpederim 1 haftadır fakülte hastanesinde yatıyor kesin olmamakla birlikte doktorlar pankreas kanserinden şüpeleniyorlarmış bu kadar üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi nette biraz baktımda çabuk ilerleyen bir kanser türüymüş inşallah kesinleşmez kanser değildir rabbim esirgesin daha çok genç 56 yaşında inşallah mevlam korktuğumuza uğratmaz inşallah kanser değildir

ayy ayşe sana yazmamışlım yazdım zannediyom

hayırlı olsun kardeşin için inişallahhh hep abla kardeş olursunuz. bebişlerinde maşallahh iyiymiş kaç haftalık oldun şimdi bakalım

yapma yaa allahım şifa versin inş. kanser deildir bağırsak pankreas gtibi kanserler evet çok çabuk ilerliyo:26: bu kanser illeti evlerden ırak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…