Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim inşallah seyhan
bu gün tam 18 haftalık

ayy maşallahhh baya byümüşsünüz

amin rabbim esirgesin
inşallah kanser değil basit bir kisttir

sen nasılsın?
annene kavuştun mu rahatmısın artık

inşallahh değildir benimde k.pederde prostattan ş,phelendiler kasık fıtığı çıktı sizinkide şüphelenen şey çıkmaz inş.

ben iyiyim bugün biraz aşağılara gittim bi kaç dükkan gezdim yorulmuşum şimdi yatıyom
oo annem geldi de gitti bile 10 günü aşkın kaldı salı günü gitti fındık işini bitirip gelme çabasında

ay ne güzel kayınpederiyin durumu inşallah bizimde kafamız rahatlar

ben bayramdan sonra annen hep yanında olacak zannediyordum
iyi maşallah dükkana filan çıkabiliyorsun bende ful yatak istiraati yapıyorsun zannediyordum
rabbim hayırla vakti saatinde kavuşurtursun yavruna inşallah
ben çıkıyorum iyi haberlerini aldığıma sevindim babam kayınpederimi ziyaretten geldi yeni giriyor eve haberlerini alayım
sonra görüşürüz

inşallahh sizinde haberleriniz iyi olur

yok artık yatmıyorum canım zaten artık yanımda kimse yok..dışarı pek çıkmıyodum ama ufak tefek şeyler almak için bide sıkıldığım için eşim kızsada çıkıyom..

tamam canım görüşürüz hayırlı haberlerle gel

selam kızlarrrrrrrr

papatyam çokkkk geçmiş canım inşallah kanser değildir allah şifa versin çabuk atlatılacak bişeydir inşallahhh

sevo şişmezmi heç herbiryanım fos fos maşallahhh

kızlarrrr kış hazırlığınamı başladınız maşallahhhhh bereketli olsun

ahhhhhh ahhhhhhh insanın kendi işini halledememesi çok kötü gerçekten bende çok isterdim bu sene yapıyım bol boltamda ihtiyacımız olacak zaman ama yapamıyorum işte

seneye inşallahhhhh

nurayy o minik pipiyi yerim kızzziyiki toktorun yüzüne yapmamışşş çok bebek varmış bunu yapannnnhatta bu kazaların önlenmesi için pipiped diye bir zımbırtı bile çıkmışşşş

saol canım benim allah razı olsun sende umarım iyisindir

eh işte az az yapmaya çalışıom sıpam izin verdikçe
pipiped ayy ne güzelmiş çok hoşuma gitti çok güldüm valla allahta seni güldürsün ilk kez duydum biraz yakın olup pipiyi incelerken olsaydı yapardı tohtor ucuz atlattı

günaydınn iyi hafta sonlarıı herkeseeee

papatya geçmiş olsun inşallah kayınpederinde o illet hastalık çıkmaz

canım çok mu yürüdün acaba ondan olabilir bide hızlımıydı yürüyüşün bilmiyorum ama ondan da oluyo

evet canım normalde zaten kuyruk sokumumda sancım var ama yürümekten azdı neyseki bugün iyiyim

günaydınn iyi hafta sonlarıı herkeseeee

papatya geçmiş olsun inşallah kayınpederinde o illet hastalık çıkmaz

iyi haftasonları canım
dün kimler vardı nasıl geçti bakalım anlat zaten kimsecikler yok

nerdesiniz kızlar yaa sedefo,ipek,asi,şifa,duru,nurcik,nevo,tosti,minnak,tarfil,yıldız uğramıyosunuz :26:

herkese iyi hafta sonları nasılsınız bakalım kimsecikler yok olanları kaçırmışız biz iyiyiz çok şükür bugünde babannemize gittik gezdik geldik

evet canım normalde zaten kuyruk sokumumda sancım var ama yürümekten azdı neyseki bugün iyiyim

iyi haftasonları canım
dün kimler vardı nasıl geçti bakalım anlat zaten kimsecikler yok

dün arkadaşım bide annem vardı annem garibim biraz halsizdi uyudu durdu ama arkadaş 6 senelik evli maşallah 3. hamile bizimle birlikte odaa 2 canavarııı ortalıgı birbirine kattı bende ne sabır kaldı nede başka bişeyy

demek 6 senede 3. çocuk tahmin ederim benimde komşumla kardeşini çağırdım çaya bu akşam onlarında 1 yaşında bebeleri yazık anneleri hep peşlerinde aman kırmasınlar etmesinler diye

demek 6 senede 3. çocuk tahmin ederim benimde komşumla kardeşini çağırdım çaya bu akşam onlarında 1 yaşında bebeleri yazık anneleri hep peşlerinde aman kırmasınlar etmesinler diye

evt benden 2 ay sonra evlenmiştiii ama şükürler olsunki bu mutlulugu yaşıyabiliyoruz RABBİM tüm istiyenlere nasip etsin
seninkinin annesi peşindeymiş gerçi elinden geldiği kadar ilgilendi ama onunda hali yoktu iki canlı malum dün onlarla ugraş bugün pazara git dolapa atılacakları at konserveleri yap hiç halim yokkk yoruldum sanırsam

oo sen kış hazırlığıda yapmışsın ne güzel bende bu sene umut yok maalesef seneye artık..ben çıkıyorum canım uykum geldi iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…