Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay gelsin canım naparsın bizlerde de var canavarlar tv devirdler iki telefonun başını yediler yeni yıkanmış koltuklarımı meyve suyu döktüler deli oluyorum her seferinde ma naparsın canları sag olsun

oo sen kış hazırlığıda yapmışsın ne güzel bende bu sene umut yok maalesef seneye artık..ben çıkıyorum canım uykum geldi iyi gecelerrr

bendee dogumdan sonra gelen olur filen yemek yoksa hazır çıkarır yaparım diye yaptım siz iyi olunda seneye kalsın cnm hiçte sorun deil
hadi iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrr

kolay gelsin canım naparsın bizlerde de var canavarlar tv devirdler iki telefonun başını yediler yeni yıkanmış koltuklarımı meyve suyu döktüler deli oluyorum her seferinde ma naparsın canları sag olsun

saol teşekkür ederim tv tevirip yeni silinmiş koltuklara meyve suyumu döktülerrr ben olsamm çoktan çıldırmıştımmmm sen sabırlıymışsın

saol teşekkür ederim tv tevirip yeni silinmiş koltuklara meyve suyumu döktülerrr ben olsamm çoktan çıldırmıştımmmm Sen sabırlıymışsın

napıcaksın güzelim bazen sinirimden agladım ama bişey diyemiyosun çocugun diye kıskanç diyolar insanlar çig süt emmiş dilin kemigi yok herşey diyolar

papatya hoşgeldin cnm ama ben çıkıyorum artık uyku geldi bedeneee

turnal papatya hadi iyi geceler tatliş rüyalar ben kaçar byyyyy

iyi geceler
bu akşam kayınvalidem bize geldi 2 haftadır görüşmüyoruz ya sözde merak etmiş son halimi
laf gıcık şey geldi geleli hem annemi hem beni iğneleyip duruyor
huylu huyunu terketmezmiş lafı doğru kaç gündür sıkıntılı günler geçiriyorlar hastanede ama aradan benide çıkardı yani
ben yatıyorum diyip odama çekildim sonunda
kadın ben tuvaletteyken dakika tutmuş ne çok oturuyon öyle diye hesap soruyor tabii bende bide açıklama yapmak zorunda kalıyorum dişimi fırçaladım filan diye
şükürler olsun ki yanında kalmak zorunda değilim yoksa düşünün siz halimi

papatya hoşgeldin cnm ama ben çıkıyorum artık uyku geldi bedeneee

turnal papatya hadi iyi geceler tatliş rüyalar ben kaçar byyyyy

iyi geceler canım ben içimi dökmek için gelmiştim bende çıkıyorum şimdi ışığımı görür sen daha ne oturuyon filan der hemen yatıyım bir laf daha duymadan
turnal iyi geceler canım

napıcaksın güzelim bazen sinirimden agladım ama bişey diyemiyosun çocugun diye kıskanç diyolar insanlar çig süt emmiş dilin kemigi yok herşey diyolar

haklısın bazıları ne diyecegini bilmiyorlarrr ama şunuda unutuyorlar verende ALLAH alanda ALLAH ne onlarla bi fazlalıgı var nede bizim bi eksiğimiz RABBİM dularımızı kabul etsinn inşallahhhh
ben bişey demesemde tepkimlee belli ederim rahatsız oldugumu hiç kusurabakmasınlar

anlıyorum canım seni bişey demeyip sabrettiğin iyi olmuş
mevlam tez vakitte hamile kalıp yavruna kavuşmayı nasip eder inşallah

iyi geceler canım ben içimi dökmek için gelmiştim bende çıkıyorum şimdi ışığımı görür sen daha ne oturuyon filan der hemen yatıyım bir laf daha duymadan
turnal iyi geceler canım

ya bu kaygananalar yokmu bi işe yaramıyosun bari karışmadaa seni neden daha çok strese sokarki aman takma cnm boşverr o kendi kendine oynasın dursun bebişlerini düşün yeterrrrrrrrrrrrr sanadaa iyi gecelerrrrr

anlıyorum canım seni bişey demeyip sabrettiğin iyi olmuş
mevlam tez vakitte hamile kalıp yavruna kavuşmayı nasip eder inşallah

amin canım sizleride sag ve saglim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız işallah kayınpederinede geçmiş olsun işallah bişey çıkmaz

KIZLAR GÖRÜŞÜRÜZ BEN BİRAZ PROGRAM İZLİCEM TARİHİN ARKA ODASI VAR HABERTÜRK TE KENDİNİZE İYİ BAKIN bebişlerinizi okşayarak uyuyun güzel güzel hepinizi öptüm

turnal iyi geceler canım

seni çokkk iyi anlıyorum belkide benim kadar anlayan olamaz ben de kayınvaldemgille 1.5 yıl oturdum inanmazsın ama gece tv izliyoruz diye şartelleri indiyodular gece sohbet etsek susun artık diye bagırırdı ayyyyyyyyyy düşününce ble çıldırıyorum cehennemi bu dünyada gördük eşimle kayınvaldemgilin sayesinde

çok şükür canım seninki kadar değil
şimdi hamile olduğum için her hareketimi suç ediyor yoksa seninkilerin karıştığı gibi karışmaz

kızlar. merhaba.
burada uzun süre sonra hamile olanların yazılarını okuyunca oldukça ümitleniyorum. ben de pko var. 6 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok
doktor yumurtlamadığımı söyledi. eşime sperm testi yapıldı, sonuçlar normal çok şükür. bana hormon testleri yapıldı. rahim filminden sonra klomene başlayacağım. ama yumurtlamıyormuşum. hamile kalma şansım var mı? hep aklımda. Allah'a sığınarak istiyorum.. benim gibi hikayeleri olanlar bana ümit versin lütfenn..

pko luların çocuğu olmaz diye bişey yok canım ümidini yitirme bende pko hastasıyım her tedavimde yumurta gelişmesine rağmen hamile kalamamıştım tüp bebek yöntemile şimdi hamleyim pkolular genelde ilaç tedavisine cevap verrler yaniyumurtlaman olur
mevlam seninde evlat hasretini sonlandırır inşallah tez vakitte

sağol canım.. amin inşallah.. sen de inşallaahh hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın, hayırlı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…