Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

böyle bir evim olsun isterdim böyle huzurlu bir yerde yaşamak isterdim

kızlar günaydınnnnn bu gün 10 tane şehitimiz varmışşşş rabbim sabır versin ailelerineee ooffffffffffffff ne zaman bitecek bu acılar ne zaman sağ salim dönecek askere giden gençlerimiz

günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben izine çıktım kızlar hepinizi çok özledim tubişi arıyorum ulaşamıyorum merak ediyorum duaya başladıysanız haber verin bana nolur tamam mı öptüm hepinize eşimle internet cafeye geldik biraz işimiz var bankadan kredi çekmeye çalışıyoruz öğlene doğru haber gelecek dua edinde canlarım inşallah onay çıkar öğleden sonra parayı alırızz hadi kaçtım ben by

herkese selamlar

günaydın diyen kaçmış

sedefo bacım senin ne kadar iznşn var öle demek sende krediye başvurdun bende yarın falan başvurucam kısmetse hangi bankadan faiz oranın kaç merak ettşm inşallahhh krediler onaylanır canım bizde rahat ederiz..tuğbişe ben başladım zaten çok olduğu için sayı belitmiyorum okuyabildiğimiz kadar çok olduğunda haberleşiriz bence

merhaba lara seyhan

ben iyim rabbim bu günümü aratmasın
sizlerde ses verdiğinize göre iyisiniz şükür

Son düzenleme:
sedefo Allah işinizi rast götürsün..ben de duaya başladım 10bin tane okumaya niyetlendim ben bakalım

seyhan ,lara ,ayşe selamlar ...seyhan cicileri koyacaktın ne oldu gacıı ,niden koymadın
ya artık kimse uğrmaıyor benimde pek giresim gelmiyor kızlar

Son düzenleme:

işte odamız böyle sade oldu teyzoşlarrrrr

perdemiz eksik onuda bir şekilde halledicem ısmarlama filan
yarında dolabı yerleştiricez işimiz bitti bizim
hastane çantalarıda yerleşti hazır

daha eksik çok ama yavaş yavaş hallolur heralde

nurcik ben buralardayım bacım girersen görüşürüz
aklımda hatta akşam eşime dedim bak kızlar bekliyor artık şu eksikleri yap diye bakalım bugün yada yarın akşam bitirir işleri ozaman koyucam sadece olay bende olsa hiç bekletmişcem ama ben bi iş yapamadığımdan böle onun keyfini bekliyorum yapsın diye

lara ekle bakalım canım

bu arada ferhan cuma günü doğumu oluyor bebelerine kavuşuyor

çok güzel olmuş canım daha ne olsun sağlıcakla oğluşların büyüsün bu odada inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…