Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyyyyyy ciddimi yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:inşallah sağlıkla alır yavrularını kucağına bak heyecan yaptım şimdi:18::18:şaka maka benimde 3 haftam kaldı sadece

ayyyyyyyy ciddimi yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:inşallah sağlıkla alır yavrularını kucağına bak heyecan yaptım şimdi:18::18:şaka maka benimde 3 haftam kaldı sadece

resimleri bir türlü düzeltemedim hep ters çıkmış:26::26:
güle güle uyusun,büyüsünler odalarında inşallah

ahh ahh şu erkekler.. gerçi benimkide tam tersi sabırsızdır bu konularda bir an önce olsun bitsine getirir

anoooo doğuruyor demek heee ..ayy bizimle onun arasında tam bir hafta vardı Allah kurtarsın hayırlısıyla,sağ salim alsın kucağına inşallah

eylül topiğine bakıyorumda doğum yapan yapana heyecan hat safhada.onlardan sonra sıra bize geliyor .:)

seyhan hatırlıyormusun UMUTSUZ diye bir arkadaşımız vardı ....şimdi doğum fotoğrafçısı olmuş geçen ekim topiğinde reklamını yaparken gördüm face adresini vermiş çok güzel resimleri var ..adresni vereyim ,istermisin

lara senin 3 ise benimde 4 tür sanırım

ayy nurcikk dün komşum eşi benimki alışvereiş merkezine gittik duvar süslerine bakıyorum komşumun eşide bakıp gösteriyo bu nasıl diye bizim mal öle duruyo bide benim sorduklarıma hangisini alalım diye cevap vermiyo bu konularda çok agresifleştiriyo beni odada bişey mi yapılacak devamlı diyorum "o olmazsa doğmam mı diyo" diyo çok rahattt bizimkisi karakteri böle..1 haftadır küçük odamız çöp oda gibiydi çocuk odası çıkınca küçük odaya fazlalıklar koyulmuş. hadi düzeltelim temizleyelim 1 haftadır bekliyom çalışıyo diye haftasonu yapar dedim ama nerdeee..en sonunda bağırdım çağırdım tıpış tıpış geldi hadi düzeltelim diye ya benim içim rahat etmiyo sabırsızım ve düzenliyim bi iş yapılacaksa yapılacak beklemicek oda tam aksii iştee

neyse sen beni boşver sen ne alemdesin keyfin nasıl

sağol nurcikimmmmmm

yok daha günümüz belli değilde 37. haftada alınıyor %90 onun için 3 hafta diyorum
35. hafta kontrol var belki gününü verir doktor

ferhan bizden 1 hafta büyükmüydü

hayırlısıyla sağlılı sıhatli alalım kucağımıza inşallah..çok az bir zaman kalmış cidden..bende cuma günü devlet hastanesine gideyim eşimin öğretmen arkadaşının kocası doktor orda .onun görüşünüde alalım normal veya sezeryanmı karar vermem lazım artık

ferhanın son adet tarihi 6 ocak tı

sağol nurcikimmmmmm

yok daha günümüz belli değilde 37. haftada alınıyor %90 onun için 3 hafta diyorum
35. hafta kontrol var belki gününü verir doktor

ferhan bizden 1 hafta büyükmüydü

evet canım bizdern 1 hafta ilerde

hatırlıyorum gibi ver bakayım canım

bu arada kızlar benim dikişler aneztezi altında alınıyo zannediyodum ama diğer topike sordum öle değilmiş spekulum yerleştirip alıyolarmış:18: kasılmalarım başlar diye korkuyom gerçi daha doktorumla konuşmadım nasıl olduğunu.. yarın kontrole gideyim diyorum bugün ağrılarım var zaten

illa bağırıp çağırmanmı gerek yapması için Allahh allaa ne kadar sinir bozucu oluyor bu erkek milleti ..
eminim onlarda bizim için böyle düşünüyorlardır :)
seninki ertelemeyi seviyor, bugünü işini yarına bırakıyor adam :)

beni sorma bacım bildiğin gibiyim

36 haftadan sonra alınmıycakmı nasıl olsa , kasılmaların olsa bile yani doğum olsa da artık risk kalmıyorki canım .neden telaş yapıyorsun .

adres bu Dilan Polat Photography | Facebook

Son düzenleme:
git tabi canım fikir al
ben doktorla konuştum sezeryan olursun dedi zaten bebişin biri ters:18::18::18:
evet hepiniz beni bekleyin bakıyım önce ben doğuracam sıramı alıyım ediyim demeyinnnnvakitlice inşallahhhhhh
anacım hakket rahatmış kocan
banımkide oda hallonana kadar kafayı sıyıraktışimdi rahatladı şükür
bi arada hastane çantasına taktı ama ne takışdiyorumki farzet bebekler bugün gelsde dahi kıyafet giyemicekler küvezde çıplak yatacaklar yokkkkkkkkkkk illede hazırlattı rahatladı

:18::18::18::18::18::18::18::18:

aynen canım oda bana herşey mükemmel olsun tam olsun beklemesin yapılsın istiyosun diyo rahat ol yaa diyoo benim karakterimde ona ters geliyo anlıyacağın

iyisin iyisin yakında kızın gelecek az kaldı ozaman hiçbirşeyi düşünmene zaman kalmıcak

benimde ağrılarım var sevo adet ağrısı gibi karnımın alt tarafına doğru yayılıyor .normal karşılıyorum ben ama sen git görün yinede

geldi kızlar benimki

iyiki bi toplaştık ya koca gelir ya sancı gelir ya çiş gelir

hadi çıktım görüşürüzzzzzzz

yok zaten önden sen git biz arkandan gelelim :18::18::18:

benimkide acıkmış.. dolapta yemek yok ..kalkıp yemek yapayım barim ..
görüşürüz

36 haftadan sonra alınmıycakmı nasıl olsa , kasılmaların olsa bile yani doğum olsa da artık risk kalmıyorki canım .neden telaş yapıyorsun .

adres bu Dilan Polat Photography | Facebook

telaşım canlı canlı dikişlerimi almaları canım ve bu yüzden doğumumun olmasını istemem

ayyy biraz baktım ama doğum anındakiler beni mahvetti

bak seninki acele ediyo benimki çantayada karşıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…