nurcik ben buralardayım bacım girersen görüşürüz
aklımda hatta akşam eşime dedim bak kızlar bekliyor artık şu eksikleri yap diyebakalım bugün yada yarın akşam bitirir işleri ozaman koyucam sadece olay bende olsa hiç bekletmişcem ama ben bi iş yapamadığımdan böle onun keyfini bekliyorum yapsın diye
lara ekle bakalım canım
bu arada ferhan cuma günü doğumu oluyor bebelerine kavuşuyor
aklımda hatta akşam eşime dedim bak kızlar bekliyor artık şu eksikleri yap diyebakalım bugün yada yarın akşam bitirir işleri ozaman koyucam sadece olay bende olsa hiç bekletmişcem ama ben bi iş yapamadığımdan böle onun keyfini bekliyorum yapsın diye
lara ekle bakalım canım
çok güzel olmuş canım daha ne olsunsağlıcakla oğluşların büyüsün bu odada inşallahhh
güle güle uyusun,büyüsünler odalarında inşallahresimleri bir türlü düzeltemedim hep ters çıkmış:26::26:
lara ekle bakalım canım
kamer senin tam olarak günü belli oldumu canım
sağol nurcikimmmmmm
yok daha günümüz belli değilde 37. haftada alınıyor %90 onun için 3 hafta diyorum
35. hafta kontrol var belki gününü verir doktor
ferhan bizden 1 hafta büyükmüydü
sağol nurcikimmmmmm
yok daha günümüz belli değilde 37. haftada alınıyor %90 onun için 3 hafta diyorum
35. hafta kontrol var belki gününü verir doktor
ferhan bizden 1 hafta büyükmüydü
seyhan hatırlıyormusun UMUTSUZ diye bir arkadaşımız vardı ....şimdi doğum fotoğrafçısı olmuş geçen ekim topiğinde reklamını yaparken gördüm face adresini vermiş çok güzel resimleri var ..adresni vereyim ,istermisin
lara senin 3 ise benimde 4 tür sanırım
ayy nurcikk dün komşum eşi benimki alışvereiş merkezine gittik duvar süslerine bakıyorum komşumun eşide bakıp gösteriyo bu nasıl diye bizim mal öle duruyo bide benim sorduklarıma hangisini alalım diye cevap vermiyobu konularda çok agresifleştiriyo beni odada bişey mi yapılacak devamlı diyorum "o olmazsa doğmam mı diyo" diyo çok rahattt bizimkisi karakteri böle..1 haftadır küçük odamız çöp oda gibiydi çocuk odası çıkınca küçük odaya fazlalıklar koyulmuş. hadi düzeltelim temizleyelim 1 haftadır bekliyom çalışıyo diye haftasonu yapar dedim ama nerdeee..en sonunda bağırdım çağırdım tıpış tıpış geldi hadi düzeltelim diye ya benim içim rahat etmiyo sabırsızım ve düzenliyim bi iş yapılacaksa yapılacak beklemicek oda tam aksii iştee
neyse sen beni boşver sen ne alemdesin keyfin nasıl
evet canım bizdern 1 hafta ilerde
hatırlıyorum gibi ver bakayım canım
bu arada kızlar benim dikişler aneztezi altında alınıyo zannediyodum ama diğer topike sordum öle değilmiş spekulum yerleştirip alıyolarmış:18: kasılmalarım başlar diye korkuyom gerçi daha doktorumla konuşmadım nasıl olduğunu.. yarın kontrole gideyim diyorum bugün ağrılarım var zaten
git tabi canım fikir alhayırlısıyla sağlılı sıhatli alalım kucağımıza inşallah..çok az bir zaman kalmış cidden..bende cuma günü devlet hastanesine gideyim eşimin öğretmen arkadaşının kocası doktor orda .onun görüşünüde alalım normal veya sezeryanmı karar vermem lazım artık
ferhanın son adet tarihi 6 ocak tı
evet hepiniz beni bekleyin bakıyım önce ben doğuracam sıramı alıyım ediyim demeyinnnnlara senin 3 ise benimde 4 tür sanırım
ayy nurcikk dün komşum eşi benimki alışvereiş merkezine gittik duvar süslerine bakıyorum komşumun eşide bakıp gösteriyo bu nasıl diye bizim mal öle duruyo bide benim sorduklarıma hangisini alalım diye cevap vermiyobu konularda çok agresifleştiriyo beni odada bişey mi yapılacak devamlı diyorum "o olmazsa doğmam mı diyo" diyo çok rahattt bizimkisi karakteri böle..1 haftadır küçük odamız çöp oda gibiydi çocuk odası çıkınca küçük odaya fazlalıklar koyulmuş. hadi düzeltelim temizleyelim 1 haftadır bekliyom çalışıyo diye haftasonu yapar dedim ama nerdeee..en sonunda bağırdım çağırdım tıpış tıpış geldi hadi düzeltelim diye ya benim içim rahat etmiyo sabırsızım ve düzenliyim bi iş yapılacaksa yapılacak beklemicek oda tam aksii iştee
neyse sen beni boşver sen ne alemdesin keyfin nasıl
:18::18::18::18::18::18::18::18:evet canım bizdern 1 hafta ilerde
bu arada kızlar benim dikişler aneztezi altında alınıyo zannediyodum ama diğer topike sordum öle değilmiş spekulum yerleştirip alıyolarmış:18: kasılmalarım başlar diye korkuyom gerçi daha doktorumla konuşmadım nasıl olduğunu.. yarın kontrole gideyim diyorum bugün ağrılarım var zaten
illa bağırıp çağırmanmı gerek yapması için Allahh allaa ne kadar sinir bozucu oluyor bu erkek milleti ..
eminim onlarda bizim için böyle düşünüyorlardır :)
seninki ertelemeyi seviyor, bugünü işini yarına bırakıyor adam :)
beni sorma bacım bildiğin gibiyim
evet canım bizdern 1 hafta ilerde
git tabi canım fikir al
ben doktorla konuştum sezeryan olursun dedi zaten bebişin biri ters:18::18::18:
evet hepiniz beni bekleyin bakıyım önce ben doğuracam sıramı alıyım ediyim demeyinnnnvakitlice inşallahhhhhh
anacım hakket rahatmış kocan
banımkide oda hallonana kadar kafayı sıyıraktışimdi rahatladı şükür
bi arada hastane çantasına taktı ama ne takışdiyorumki farzet bebekler bugün gelsde dahi kıyafet giyemicekler küvezde çıplak yatacaklar yokkkkkkkkkkk illede hazırlattı rahatladı
:18::18::18::18::18::18::18::18:
36 haftadan sonra alınmıycakmı nasıl olsa , kasılmaların olsa bile yani doğum olsa da artık risk kalmıyorki canım .neden telaş yapıyorsun .
adres bu Dilan Polat Photography | Facebook
git tabi canım fikir al
ben doktorla konuştum sezeryan olursun dedi zaten bebişin biri ters:18::18::18:
evet hepiniz beni bekleyin bakıyım önce ben doğuracam sıramı alıyım ediyim demeyinnnnvakitlice inşallahhhhhh
anacım hakket rahatmış kocan
banımkide oda hallonana kadar kafayı sıyıraktışimdi rahatladı şükür
bi arada hastane çantasına taktı ama ne takışdiyorumki farzet bebekler bugün gelsde dahi kıyafet giyemicekler küvezde çıplak yatacaklar yokkkkkkkkkkk illede hazırlattı rahatladı
:18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?