Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar size bir haber vereyim umarım çiğdem kızmaz habersiz yazdım diye
bu gece nasipse antalya ya yola çıkıyolar tüp bebek merkezine görüşmeye gidiyolar eşi bi gün bile beklemek istemiyomuş kredi onaylanmış işlerini halledip yola çıkacaklar

çok sevindim en iyisini yapıyorlar
mevlam boş döndürmesin onunda evlat hasreti sonlansın inşallahhhhhhhhhhhhh

hadi bismillah ..Allah emeklerini boş çevirmesin Rabbim yardımcıları olsun çok sevindim .

bizden sonra onlar hamişlik kervanına girecekler inşallahh

inşallahhh kızlar dediğiniz gibi çiğdemde olumlu sonuçlar alır inş.

bu arada nurcik ekim topiğinde yarın 2 kişi doğuma gidiyor

slm kızlar yarın aşılamamın 14. günü test yapsam mı blemedim 4 gün önce evde test yaptım negatif çıktı onun için umutsuzluga kapılıp kan testi yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım belirti olarak akıntım çok fazla kasıklarım taş gibi ve keskin agrılar var gögüslerim agrıyo ama rahatsız edecek kadar değiil offffff offffffff adetime de 4gün var

demek heyecan yaptın o akıntı bence doğumun yaklaştığının habercisi eee az kaldı 1 aycıkk:52:
diyosunnnnnnnkimbilir belki bir aycıktan daha yakın

hayırlı olsun aşılaman...
Allah güldürsün yüzünü canım ..bebişin tutunmuştur annecine inşallah

doktor sana ne zaman dediyse o zaman yaptır testini ..

Son düzenleme:
bayıldım resmen çok tatlı olmuş ogluşların güzel günlerde kullansınlarrrr

anammmmmmmmmmmmmmm doguyorlarmı RABBİM saglıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallahhhh

günaydın uzun zamandır gelemediğim için okuymadım geçmişi çok uzun kaynatmışsınız da kaynatmışsınız herkes iyidir inşallah

lara canım bebek odanız güzel olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah oğullarını

kızlar benimde dün akşamdan beri kasığımda ve belimde ağrım oluyor çok tedirgin oldum doktoru arasammı bilemedim
ağrım çoğalırsa mı arasam aceba
kafam karıştı rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah

allah korusun daha fazla paniğe kapılmamak için ara dr.u için rahatlar bence

günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim yine sabah oğlum ıkına ıkına kaka yapmaya çalışıyordu bezini açtım bacaklarına falan masaj yaptım ayak altlarına falan derken poposuna bakıyordum ıkınırken fark ettim küçük bişi vardı orda sanki hemoroid gibi bişi çok korkuyorum acaba öle bişi olabilirimi eşimi aradım böle böle diye yoktur sen pinpiriklisin dio olsa geçen doktor görürdü diyo hem ıkınınca öle şeyler görünün içinde vardır diyo şaştm kaldım ne yapacağımı ama kakası normal kabızda değil offf allahım sen yardım ett ben ne yapacağımı şaştım kaldımm onu öle kıvramırken görmek içimi parçalıyo

nuraycım canım benim yaa analık işte dimi benim ablamın küçük kızında vardı bebekken hala da var dr hemoroit demişti ama senin oğlunun değildir belki çok geçmiş olsun

ayşecim geçmiş olsun bence ara canım yaa hiçbişey olmucak inşaallahh kötü şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…