- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlar size bir haber vereyimumarım çiğdem kızmaz habersiz yazdım diye
bu gece nasipse antalya ya yola çıkıyolar tüp bebek merkezine görüşmeye gidiyolareşi bi gün bile beklemek istemiyomuş kredi onaylanmış işlerini halledip yola çıkacaklar
kızlar size bir haber vereyimumarım çiğdem kızmaz habersiz yazdım diye
bu gece nasipse antalya ya yola çıkıyolar tüp bebek merkezine görüşmeye gidiyolareşi bi gün bile beklemek istemiyomuş kredi onaylanmış işlerini halledip yola çıkacaklar
inşallahhh kızlar dediğiniz gibi çiğdemde olumlu sonuçlar alır inş.
bu arada nurcik ekim topiğinde yarın 2 kişi doğuma gidiyor
diyosunnnnnnndemek heyecan yaptıno akıntı bence doğumun yaklaştığının habercisi eee az kaldı 1 aycıkk:52:
slm kızlar yarın aşılamamın 14. günü test yapsam mı blemedim 4 gün önce evde test yaptım negatif çıktı onun için umutsuzluga kapılıp kan testi yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım belirti olarak akıntım çok fazla kasıklarım taş gibi ve keskin agrılar var gögüslerim agrıyo ama rahatsız edecek kadar değiil offffff offffffff adetime de 4gün var
bayıldım resmen çok tatlı olmuş ogluşların güzel günlerde kullansınlarrrrEki Görüntüle 502241 Eki Görüntüle 502251 Eki Görüntüle 502250 Eki Görüntüle 502249 Eki Görüntüle 502248
işte odamız böyle sade oldu teyzoşlarrrrr
perdemiz eksik onuda bir şekilde halledicem ısmarlama filan
yarında dolabı yerleştiricez işimiz bitti bizim
hastane çantalarıda yerleşti hazır
daha eksik çok ama yavaş yavaş hallolur heralde
nurcik ben buralardayım bacım girersen görüşürüz
aklımda hatta akşam eşime dedim bak kızlar bekliyor artık şu eksikleri yap diyebakalım bugün yada yarın akşam bitirir işleri ozaman koyucam sadece olay bende olsa hiç bekletmişcem ama ben bi iş yapamadığımdan böle onun keyfini bekliyorum yapsın diye
lara ekle bakalım canım
bu arada ferhan cuma günü doğumu oluyor bebelerine kavuşuyor
lara canım bebek odanız güzel olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah oğullarını
kızlar benimde dün akşamdan beri kasığımda ve belimde ağrım oluyor çok tedirgin oldum doktoru arasammı bilemedim
ağrım çoğalırsa mı arasam aceba
kafam karıştı rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah
günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim yine sabah oğlum ıkına ıkına kaka yapmaya çalışıyordu bezini açtım bacaklarına falan masaj yaptım ayak altlarına falan derken poposuna bakıyordum ıkınırken fark ettim küçük bişi vardı orda sanki hemoroid gibi bişi çok korkuyorum acaba öle bişi olabilirimi eşimi aradım böle böle diye yoktur sen pinpiriklisin dio olsa geçen doktor görürdü diyo hem ıkınınca öle şeyler görünün içinde vardır diyo şaştm kaldım ne yapacağımı ama kakası normal kabızda değil offf allahım sen yardım ett ben ne yapacağımı şaştım kaldımmonu öle kıvramırken görmek içimi parçalıyo
lara canım bebek odanız güzel olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah oğullarını
kızlar benimde dün akşamdan beri kasığımda ve belimde ağrım oluyor çok tedirgin oldum doktoru arasammı bilemedim
ağrım çoğalırsa mı arasam aceba
kafam karıştı rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?