Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nuraycım canım benim yaa analık işte dimi benim ablamın küçük kızında vardı bebekken hala da var dr hemoroit demişti ama senin oğlunun değildir belki çok geçmiş olsun

evet canım saol inşallah değildir biz gaz sancısından yapıyor sanıyoruz ama bugün o halini görünce şaşırdım ve aklım adirek o illet şey geldi inşallah değildir gaz sancısıdır

geçmiş olsun canım panik yapma inşallah biişi yoktur

günaydın bacılarımmmmm
nuraycım inşallah bişey yoktur oğluşun doktora sor bence o durumu

papatya oluyor ağrılar ama genede tedbiri elden bırakma canım ara doktorunu için rahat etsin

nuray cnm geçmiş olsun inşallah oglunda hiçbirşeycikler yokturrrrrr

papatyaa cnm o agrılar olabiliyor ama sen yinedee doktorunu ara tedbiri elden bırakmamak lazımm

günaydınnnnnnnnnnn

hayırlı olsun aşılaman...
Allah güldürsün yüzünü canım ..bebişin tutunmuştur annecine inşallah

doktor sana ne zaman dediyse o zaman yaptır testini ..

saol cnm umarım tutmuştur dr adetiin olmazsa bil ki hamilesin dedi test için adetti bekle dedi bende beklemeye karar verdim herseyin hayırlısı:)

kızlar teşekkür ederim ilginiz için
doktoru aradım tarif ettim sıkıntımı o ağrılar normal dinlen geçer dedi
bende ben zatenistiraat halindeyim genelde dedim o zaman şiddeti artarsa hastanaye gel dedi şimdilik dünle aynı derecede bakalım inşallah geçer
ikiz olmasından hariç bide previya sıkıntısı var ya hayırlısıyla en azından bir 30 haftayı devirseydim:18:

selam kızlar

papatya bu tarz ağrılar oluyo ama doktorun dediği gibi şiddetlenirse git canım hiç ihmal etme

nuray hemoroit olsa doktor muayene etmiştir elle muhakkak görürdü inş. bişey yoktur

sevdamce ne yaptın anlat bakalım doktorda

seyhan ne yapayım şekerim gittim hast. tost yedim geldim doktora filen giremedim

seyhan sen gittin mi kontrole sen anlat bakim
bide dikiş aldırma işini yazmıştın geçen mesajlarda
benim teyzem iki doğumundada birini 27 haftalık doğurdu ikinciyi 40 haftayı doldurdu iki dikişide doğum başlayınca aldırmış ve narkoz filanda vermemişler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…