Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

offf zuhalim yaa neden o kadar acele ettin ..sonuç negatif ama bellide olmuyor bu işler bazen çıkmayada biliyor off ne yazacağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:
az önce bi yerde okudum beta hcg 9. günde salgılanmaya başlıyomuş hamilelik yoksa bu değer 0 oluyomuş birisinin 10. gün 0 çıkmış 12. gün 68 çıkmış annemlerde dr.ların bi bildiği varki 12.gün yaptırıyolar dediler onlar daha ümitli 2 gün var daha diyolar

canım dur hemen üzülme sende ..keşke yapmasaydın bu kadar erken benneyaptımki
dün akşam çok ağladım son 2 gün umudumu ona bağladım

benimki geldi kızlar çıkıyorum bende ..görüşürüz
zuhalim sıkıntı yapma sakın herşeyde bir hayır vardır canım

nazraca annenler haklı daha iki gün var bekle bakalım
kedersiz görüşürüz hanımlar bende çıkıyorum biraz işlerimi yapayım

neyse canlarım sizide üzdüm şimdiden düşünmeye başladım bi bebek evlat edinmeyi belki nasibim odur zaten şu 12. gün sonucumu alayım biraz kafamı toparladıktan sonra araştırmaya başlıycam son 2 gün sonucun değişeceğini sanmıyorum ama en azından büyük şoku bugün atlattım perşembe daha az üzülürüm belki şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi

nazracam moralini bozma herşey değişebilir tabi negatif sonucuda göz önünde bulundurmak gerekir ama idrar herzaman doğrusunu vermiyor bu kadar erken zamanda bende yaptığımda negatifti tamam sonuçta negatifti ama tüp bebek bölümünde yapıp negatif çıkan ama sonucu pozitif alan çok kişi oldu canım.biraz daha bekle bakalım kanda belli olur hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun canımmm :Saruboceq:
evlatlık olayına gelince tabiki neden olmasın ama sonuna kadar tedaviye devam etmeliyiz en son çare ben evlatlık düşünürüm şahsen canım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…