testi bir daha tekrarla canım benim eltiminde hemen çıkmamıştı 1 hafta sonra tekrar yaptı ozaman çıkmıştı
canım 10 gn gecti ve aşırı uyku var kasığım agrıyo kasılıyo ve gögüslerim cok agrıyo anlamadım
walla bu ay bendede bu belirtiler oldu hatta midemde bulanıyodu ama maaalesefff umarım hamişsindir canımmm
bnmde midem cok bulanıyo ara ara anlamadmki bn ya off
benm adetm 10 gn geckti ve asırı uyku var kasığımda agrılar ve kasılmalar var gögüslerm şiş agrıyo off
bol bol dua etttt baska elinden ne gelirki arkadsım üzülme hersey olacagına varırrrrrrrrrrr
az önce bi yerde okudum beta hcg 9. günde salgılanmaya başlıyomuş hamilelik yoksa bu değer 0 oluyomuş birisinin 10. gün 0 çıkmış 12. gün 68 çıkmış annemlerde dr.ların bi bildiği varki 12.gün yaptırıyolar dediler onlar daha ümitli 2 gün var daha diyolarofff zuhalim yaa neden o kadar acele ettin ..sonuç negatif ama bellide olmuyor bu işler bazen çıkmayada biliyor off ne yazacağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:
dün akşam çok ağladım son 2 gün umudumu ona bağladımcanım dur hemen üzülme sende ..keşke yapmasaydın bu kadar erken benneyaptımki
amin canım ama tüp bebekten umutluydum ne yalan söyliyimcanım şimdiden bozma moralini bekle bakalım iki gün var daha hakkında hayırlısı olsun canım allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
ediyorum zaten inşallah yaaa
görüşürüz canım Allah vermeyince yapıcak bişey yokbenimki geldi kızlar çıkıyorum bende ..görüşürüz
zuhalim sıkıntı yapma sakın herşeyde bir hayır vardır canım
inşallah bitanemm bizim umut artık marta kaldı suan adetim inanli bu ay ölee gögüslerim garıdıki hiç hatırlamıyorum daha önce böle oldugumu yaa uffff kopacaklar sankiiii:umursamaz:
bir doktora git istersen kan testi yapar ultrasonla bakar
inşallah canm allah isteyen herkese nasip etsin
önce kanda belli idrarda daha geç belli oluyo
neyse canlarım sizide üzdüm şimdiden düşünmeye başladım bi bebek evlat edinmeyi belki nasibim odur zaten şu 12. gün sonucumu alayım biraz kafamı toparladıktan sonra araştırmaya başlıycam son 2 gün sonucun değişeceğini sanmıyorum ama en azından büyük şoku bugün atlattım perşembe daha az üzülürüm belki şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?