- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
seyhan sen gittin mi kontrole sen anlat bakim
bide dikiş aldırma işini yazmıştın geçen mesajlarda
benim teyzem iki doğumundada birini 27 haftalık doğurdu ikinciyi 40 haftayı doldurdu iki dikişide doğum başlayınca aldırmış ve narkoz filanda vermemişler
bende gittim ama bu kontrolümden bişey anlamadım 1,5 saat nst için bekledim tam nst başladı kağıt bitti hemşirede çıkmıştı odadan 10 dk falan bekledim sonra yeniden başlattılar sonra muayeneye gittim ultrasonla baktı suyum yine azmış bu sefer ciddi şekilde sol tarafına yatarak istirahat diyom dedi.normalde bu doktor bana hiç istirahat demezdi.ben üstümü toparlarken tansiyonumu sordu 13-9 dedim olmaz dedi yüksek küçüğü bi daha ölçtür gel ölçtürdüm yine aynı. acile git otur orada ölçsünler devamlı dedi oraya gittim 11-6 çıktı.bi baktım doktor ameliyata girmiştam 3 saat olmuştu kahvaltıda yapmamıştım ölece geldim bende yani konuşamadım doktorla.
demek doğum esnasında alındı bakalım doktor suyum bikaç hafta daha idare etse dedi yinede doğsa bile bir sorun olmaz dedi 2550 gr olmuşyani anlıyacağın tam ayaklanmıştım gezip tozuyodum şimdi yine evde olucam sağlık yerinde olsunda aman razıyım herşeye
yok ya nerdee yarına randevu alamam sabah kocişi 6 daa gönderirim sıra alır artık 11 12 gibi girerim
nasılsınız kızlarrrrr
sevo annat bakem dr ne dedi
bende gittim ama bu kontrolümden bişey anlamadım 1,5 saat nst için bekledim tam nst başladı kağıt bitti hemşirede çıkmıştı odadan 10 dk falan bekledim sonra yeniden başlattılar sonra muayeneye gittim ultrasonla baktı suyum yine azmış bu sefer ciddi şekilde sol tarafına yatarak istirahat diyom dedi.normalde bu doktor bana hiç istirahat demezdi.ben üstümü toparlarken tansiyonumu sordu 13-9 dedim olmaz dedi yüksek küçüğü bi daha ölçtür gel ölçtürdüm yine aynı. acile git otur orada ölçsünler devamlı dedi oraya gittim 11-6 çıktı.bi baktım doktor ameliyata girmiştam 3 saat olmuştu kahvaltıda yapmamıştım ölece geldim bende yani konuşamadım doktorla.
demek doğum esnasında alındı bakalım doktor suyum bikaç hafta daha idare etse dedi yinede doğsa bile bir sorun olmaz dedi 2550 gr olmuşyani anlıyacağın tam ayaklanmıştım gezip tozuyodum şimdi yine evde olucam sağlık yerinde olsunda aman razıyım herşeye
senin işte zor bee
iyiyiz canım anlattım
senin kızın ev küşü olacAK cnm annesinin ayaklanmasını istemiyorrrr az kaldı biraz daha sabır çıkarırsın artık doguncaa bunların acılarını totoşunu bi ısırırsın tamammm
maşallah prensesimizeeee idare edersiniz canım siz birkaç hafta daha
inşallah vakitlice gelsin kuzunnn
seyhann nts kaç dakkika sürüyorrrr:26::26::26::26::26:
ben artık kendimi okadar iyi tanıyomki vucudumdaki tepkilerden hemen bişeyler olduğpunu anlıyomdün yan tarafım ağrımaya başladı suyun azaldığı yermiş orası
aynen öle doğurayım acısını çıkarıcam
banada öle geliyo canım 2-3 hafta idare ederim gibi geliyo .. zaten seni bekliyom ilk önce sen doğurcan
canım benim sancım çıkmadığı için 10-15 dk sürüyo ama sancısı çıkanlar 15-20 dk falan duruyo
banada öle geliyo canım 2-3 hafta idare ederim gibi geliyo .. zaten seni bekliyom ilk önce sen doğurcan
canım benim sancım çıkmadığı için 10-15 dk sürüyo ama sancısı çıkanlar 15-20 dk falan duruyo
kızlar sizin bebekleride çok hıçkırık tutuyormubenimkiler günlük 3 er kere hıçkırıyolar sağdaki bebek çok sinirli hıçkırık tutunca başlıyo kıvranmaya tekmeler havada uçuyor ama bir türlü geçiremiyo yavrum hıçkırığını öbürü sakin kendi kendine geçiyo
bizimde oluyoo cnm hıçkırık başlıyoo biraz duruyoo geçmeyince sinirlenip başlıyo tekmeyeee
ben daha önce bir hamilelik geçirmeme rağmen vucudumu hiç tanıyamıyorum iki gündür şikayetlendiğim şey bebeğin hareketleri mi aceba diye şüpheye düşmeye başladım çünkü şükür ağrımda artış yok şıkayetlenecek durumdaa değil aslında bir garip işte sol tarafımda biraz kasığımın aşşağısnda oluyor bişeyler ora geçiyor birazdaha yukarısında oluyor gerginlikgibi
amannn falan filan işte kendimi dinliyorum yapacak bişey yok hastalık çıkarıyorum öyle kafamdan kafayı tırlatmam an meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?