Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende gittim ama bu kontrolümden bişey anlamadım 1,5 saat nst için bekledim tam nst başladı kağıt bitti hemşirede çıkmıştı odadan 10 dk falan bekledim sonra yeniden başlattılar sonra muayeneye gittim ultrasonla baktı suyum yine azmış bu sefer ciddi şekilde sol tarafına yatarak istirahat diyom dedi.normalde bu doktor bana hiç istirahat demezdi.ben üstümü toparlarken tansiyonumu sordu 13-9 dedim olmaz dedi yüksek küçüğü bi daha ölçtür gel ölçtürdüm yine aynı. acile git otur orada ölçsünler devamlı dedi oraya gittim 11-6 çıktı.bi baktım doktor ameliyata girmiş tam 3 saat olmuştu kahvaltıda yapmamıştım ölece geldim bende yani konuşamadım doktorla.
demek doğum esnasında alındı bakalım doktor suyum bikaç hafta daha idare etse dedi yinede doğsa bile bir sorun olmaz dedi 2550 gr olmuş yani anlıyacağın tam ayaklanmıştım gezip tozuyodum şimdi yine evde olucam sağlık yerinde olsunda aman razıyım herşeye

bende şimdi randevumu aldımm 13 eylüle
erkenden aldımki istediğim saat olsun diye 35+1 oluyor inşallah dayanırız o güne

senin kızın ev küşü olacAK cnm annesinin ayaklanmasını istemiyorrrr az kaldı biraz daha sabır çıkarırsın artık doguncaa bunların acılarını totoşunu bi ısırırsın tamammm

maşallah prensesimizeeeeidare edersiniz canım siz birkaç hafta daha
inşallah vakitlice gelsin kuzunnn

seyhann nts kaç dakkika sürüyorrrr:26::26::26::26::26:

senin kızın ev küşü olacAK cnm annesinin ayaklanmasını istemiyorrrr az kaldı biraz daha sabır çıkarırsın artık doguncaa bunların acılarını totoşunu bi ısırırsın tamammm

ben artık kendimi okadar iyi tanıyomki vucudumdaki tepkilerden hemen bişeyler olduğpunu anlıyom dün yan tarafım ağrımaya başladı suyun azaldığı yermiş orası
aynen öle doğurayım acısını çıkarıcam

maşallah prensesimizeeeeidare edersiniz canım siz birkaç hafta daha
inşallah vakitlice gelsin kuzunnn

banada öle geliyo canım 2-3 hafta idare ederim gibi geliyo .. zaten seni bekliyom ilk önce sen doğurcan

seyhann nts kaç dakkika sürüyorrrr:26::26::26::26::26:

canım benim sancım çıkmadığı için 10-15 dk sürüyo ama sancısı çıkanlar 15-20 dk falan duruyo

vicudunu tanıman çok güzel bişey benceeeee bende o kabiliyet hiç yok benim vicut kolay kolay tepki vermiyor

seyhan zaten senle ben bir doğuralım çekeceği var bebelerin elimizdennnhamilelikmi yaşıyoruz hapis hayatımı belli değilsağlıkları için herşeye değer

ama doğumdan sonra parka tek başıma çıkıp 1 saat koşu yapacam ahtım var

offf beee boş boş bekle hiç sevmediğim şey orda bide ekran olsa bebeişi izletseler ne güzel olurrr

bununla geçmiş olsun benim tansiyon her seferinde yüksek çıkıyordu ilk defa bu kontrolumde 11-7 çıktı 14 çıkanada normal diyordu bu nada normal dedi
maşallah rabbim korusun kilonuzda iyi maşallah dahada alır inşallah kızın
şu nst nasıl bişey çok merak ediyorum ne oluyr kalpatışınımı dinliyorlar yoksa sancı takibimiydi ki:44:nasıl bişeyse işte merak ediyorum
busuda neden azalırmışki bir yererde kaçakmı var inşallah vakitli saatli doğurmak kısmet olur ama olmasada bildiğim kadarıyla haftanda kilonuzda iyi demek sol tarafa yatış su içnde önemli
ben yüz üstü yatmaya alışkın olduğum için hiç bir şekide rahat edemiyorum
aman sık dişini az kaldı boş ver gezmeyi kızınla gezersiniz inşallah doya doya

kızlar sizin bebekleride çok hıçkırık tutuyormubenimkiler günlük 3 er kere hıçkırıyolar sağdaki bebek çok sinirli hıçkırık tutunca başlıyo kıvranmaya tekmeler havada uçuyor ama bir türlü geçiremiyo yavrum hıçkırığınıöbürü sakin kendi kendine geçiyo

bizimde oluyoo cnm hıçkırık başlıyoo biraz duruyoo geçmeyince sinirlenip başlıyo tekmeyeee

ben daha önce bir hamilelik geçirmeme rağmen vucudumu hiç tanıyamıyorum iki gündür şikayetlendiğim şey bebeğin hareketleri mi aceba diye şüpheye düşmeye başladım çünkü şükür ağrımda artış yok şıkayetlenecek durumdaa değil aslında bir garip işte sol tarafımda biraz kasığımın aşşağısnda oluyor bişeyler ora geçiyor birazdaha yukarısında oluyor gerginlikgibi
amannn falan filan işte kendimi dinliyorum yapacak bişey yok hastalık çıkarıyorum öyle kafamdan kafayı tırlatmam an meselesi

bizimde oluyoo cnm hıçkırık başlıyoo biraz duruyoo geçmeyince sinirlenip başlıyo tekmeyeee

sıpacık bunlar sıpacıkkkk

sen bide nst de gör girmedin demi daha sen hiç

benimkiler onuda hiç sevmiyor karnımı yarıp çıkacaklar o kadar çok hareket ediyolar
bende hiç sevmiyorum nst yi huzursuz ediyor yavrularımı

canımmm o büyük ihtimalle bebeklerin hareketleriiorayı geriyorlarmış gibimi oluyor
benim ilk hareketlerim öyle başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…