sıpacık bunlar sıpacıkkkk
sen bide nst de görgirmedin demi daha sen hiç
benimkiler onuda hiç sevmiyor karnımı yarıp çıkacaklar o kadar çok hareket ediyolar
bende hiç sevmiyorum nst yi huzursuz ediyor yavrularımı
inanamıyorum bide hıçkırıkmıtutuyor maşallah nasıl anlıyorsunuz hıçkırdığını
sıpacık bunlar sıpacıkkkk
sen bide nst de görgirmedin demi daha sen hiç
benimkiler onuda hiç sevmiyor karnımı yarıp çıkacaklar o kadar çok hareket ediyolar
bende hiç sevmiyorum nst yi huzursuz ediyor yavrularımı
kızlar sizin bebekleride çok hıçkırık tutuyormubenimkiler günlük 3 er kere hıçkırıyolar sağdaki bebek çok sinirli hıçkırık tutunca başlıyo kıvranmaya tekmeler havada uçuyor ama bir türlü geçiremiyo yavrum hıçkırığını öbürü sakin kendi kendine geçiyo
bu nasıl bişey ya acı verici bişeymi hiç görmedim
ayşecim sağolasın aman sende tansiyonuna dikkat et canım
kilomuz bu zamandan sonra yavaşlar sanırım damarlarımdaki dişrençsizlikten dolayısu olayında banada sanki kaçak var gibi geliyo bebeğin kordonu solda kordon yaşlanmaması lazım susuz kalmaması lazım canım hem daha iyi beslensin diye sola yat ve su iç diyo ama benim içtiğim suyla bebeğin suyunda birebir ilişki yok amannn napalım bu zmana kadar geldik herşeyim sorunlu geçti
laracım sorma hamilelikten zevk alamadım maalesef hep stresli geçtidemek sen parka gitcen bende kadıköy pazarına gitmeyi düşünüyom
ayşe nst karnına 2 tane yuvarlak bişey bağlıyolar kayışla. cihaz hem bebeğin kalp atışını hemde senin sancını ölçüyo aynı ekg gibi kağıt çıkarıyo
lara hıçkırık şumu oluyo aynı senkronda devamlı tık tık bana vuruyo hafifçe benim genelde gece yatınca oluyo bende rahatsız oluyo zannediyom pozisynu değiştiriyom ama durmuyo baya uzun sürüyo
kilomuz bu zamandan sonra yavaşlar sanırım damarlarımdaki dişrençsizlikten dolayısu olayında banada sanki kaçak var gibi geliyo bebeğin kordonu solda kordon yaşlanmaması lazım susuz kalmaması lazım canım hem daha iyi beslensin diye sola yat ve su iç diyo ama benim içtiğim suyla bebeğin suyunda birebir ilişki yok amannn napalım bu zmana kadar geldik herşeyim sorunlu geçti
laracım sorma hamilelikten zevk alamadım maalesef hep stresli geçtidemek sen parka gitcen bende kadıköy pazarına gitmeyi düşünüyom
ayşe nst karnına 2 tane yuvarlak bişey bağlıyolar kayışla. cihaz hem bebeğin kalp atışını hemde senin sancını ölçüyo aynı ekg gibi kağıt çıkarıyo
lara hıçkırık şumu oluyo aynı senkronda devamlı tık tık bana vuruyo hafifçe benim genelde gece yatınca oluyo bende rahatsız oluyo zannediyom pozisynu değiştiriyom ama durmuyo baya uzun sürüyo
canımmm o büyük ihtimalle bebeklerin hareketleriiorayı geriyorlarmış gibimi oluyor
benim ilk hareketlerim öyle başladı
lara seninkiler tek yumurta ikizimi kiloları birbirine denk gidiyor
yok canım çift yumurta ikizi ama çok şükür hep aynı gidiyor kiloları
30-40 gr oynuyor
buda çok iyiyimiş doktorlar hep aynı şeyi söylüyorinşallah seninkilerde böyle olur
inşallah yaşayacaksın canım merak etmegöbeğime yakın bir yerde olan germe gibi oluyor biraz aşşağıda olan biraz ağrılı oluyor
ay inşallah hareketleridir
çok istiyorum onları hissetmeyi
hıçkırması bile nasıl olack çok merk etmeye başladım
mevlam dileyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah
bence içeriye sinyal veriyor ben ondan rahatsız oluyorlar diyorum sevo:26::26::26:ayşe büyük ihtimal o bebeklerişn hareketleri oluyo
lara benimkide hiç sevmiyo nst yiçok hareketleniyo hiç olmadığı kadar sanırım biraz sıkı bağlıyolarya o yüzden mi rahatsız oluyolar ne
maşallah onlara cnm
30-40 gr oynuyor
buda çok iyiyimiş doktorlar hep aynı şeyi söylüyorinşallah seninkilerde böyle olur
kızlar birkaçgündür benim karnımda alerji başladıhep soracam size unutuyorum
böyle bişey yaşayan varmı
çatlakların üzeri kıpkırmızı ve sivilce sivilce
pazartesi günü doktordan geldikten sonra oldu acaba ultrason jejimi yaptı diyorum:44::44::44:çatlak yerler inceliyorya oralarda çok fena çıldıracammmmmm
kadıköy salı pazarıııııı bende gitmek istiyorummm
30-40 gr oynuyor
canım ya inşallah kızın hayırlı bir evlat olur çektiğin sıkıntılara değer
hepimizin çektiğine değer inşallah
beterin beteri var haline şükret dostum
inşallah yaşayacaksın canım merak etme
bence içeriye sinyal veriyor ben ondan rahatsız oluyorlar diyorum sevo:26::26::26:
maşallah maşallah
inşallah ama benim ikisinin kilosunu birden hiç söylemiyor hatta kızımla çok ilgilenmiyor bile oğlanla ilgileniyor her ölçüm biçim oğlana onda plesanta previa zaten onun ikizi vardı kalbi durdu
büyük ihtimal kızdan zayıf olur bu arada kendimi çok alıştırdım kızım oğlum demeye hayal kırıklığına uğramasam bari
en son kontrolümde 237 gr.demşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?