Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen öyle valla sıpacıklarrr

yok daha girmedin nst ye bakalım yarın gidicem sokarmı bilmemm

oyy öperim kız onları yavrularr rahatsız oluyorlar demekki

ayşecim sağolasın aman sende tansiyonuna dikkat et canım
kilomuz bu zamandan sonra yavaşlar sanırım damarlarımdaki dişrençsizlikten dolayı su olayında banada sanki kaçak var gibi geliyo bebeğin kordonu solda kordon yaşlanmaması lazım susuz kalmaması lazım canım hem daha iyi beslensin diye sola yat ve su iç diyo ama benim içtiğim suyla bebeğin suyunda birebir ilişki yok amannn napalım bu zmana kadar geldik herşeyim sorunlu geçti

laracım sorma hamilelikten zevk alamadım maalesef hep stresli geçti demek sen parka gitcen bende kadıköy pazarına gitmeyi düşünüyom

ayşe nst karnına 2 tane yuvarlak bişey bağlıyolar kayışla. cihaz hem bebeğin kalp atışını hemde senin sancını ölçüyo aynı ekg gibi kağıt çıkarıyo

lara hıçkırık şumu oluyo aynı senkronda devamlı tık tık bana vuruyo hafifçe benim genelde gece yatınca oluyo bende rahatsız oluyo zannediyom pozisynu değiştiriyom ama durmuyo baya uzun sürüyo

lara seninkiler tek yumurta ikizimi kiloları birbirine denk gidiyor

bu nasıl bişey ya acı verici bişeymi hiç görmedim

yok canım acı filan vermiyor

bardak ağzı kadar 2 tane yuvarlak alet var
biri tam göbek deliğine diğeride bebeğin kalp sesinin alındığı yere yerleştiriliyor kemerle basğlanıyor

göbekteki rahim kasılmalarını diğeride bebeğin kalp atışlarını ölçüyor

pazara benimde özlemim çok canımmmm
evet hıçkırık o oluyor ben çok net ve fazla hissediyorum yerleri dar ya elini oynatsa hissediyorum artık

pazara benimde özlemim çok canımmmm
evet hıçkırık o oluyor ben çok net ve fazla hissediyorum yerleri dar ya elini oynatsa hissediyorum artık

canımmm o büyük ihtimalle bebeklerin hareketleriiorayı geriyorlarmış gibimi oluyor
benim ilk hareketlerim öyle başladı

göbeğime yakın bir yerde olan germe gibi oluyor biraz aşşağıda olan biraz ağrılı oluyor
ay inşallah hareketleridir
çok istiyorum onları hissetmeyi
hıçkırması bile nasıl olack çok merk etmeye başladım
mevlam dileyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah

ayşe büyük ihtimal o bebeklerişn hareketleri oluyo

lara benimkide hiç sevmiyo nst yi çok hareketleniyo hiç olmadığı kadar sanırım biraz sıkı bağlıyolarya o yüzden mi rahatsız oluyolar ne

kadıköy salı pazarıııııı bende gitmek istiyorummm

canım ya inşallah kızın hayırlı bir evlat olur çektiğin sıkıntılara değer
hepimizin çektiğine değer inşallah
beterin beteri var haline şükret dostum

inşallah yaşayacaksın canım merak etme
ayşe büyük ihtimal o bebeklerişn hareketleri oluyo

lara benimkide hiç sevmiyo nst yi çok hareketleniyo hiç olmadığı kadar sanırım biraz sıkı bağlıyolarya o yüzden mi rahatsız oluyolar ne
bence içeriye sinyal veriyor ben ondan rahatsız oluyorlar diyorum sevo:26::26::26:
maşallah onlara cnm

yok canım çift yumurta ikizi ama çok şükür hep aynı gidiyor kiloları
30-40 gr oynuyor
buda çok iyiyimiş doktorlar hep aynı şeyi söylüyorinşallah seninkilerde böyle olur

maşallah maşallah
inşallah ama benim ikisinin kilosunu birden hiç söylemiyor hatta kızımla çok ilgilenmiyor bile oğlanla ilgileniyor her ölçüm biçim oğlana onda plesanta previa zaten onun ikizi vardı kalbi durdu
büyük ihtimal kızdan zayıf olur bu arada kendimi çok alıştırdım kızım oğlum demeye hayal kırıklığına uğramasam bari
en son kontrolümde 237 gr.demşti

kızlar birkaçgündür benim karnımda alerji başladıhep soracam size unutuyorum
böyle bişey yaşayan varmı
çatlakların üzeri kıpkırmızı ve sivilce sivilce
pazartesi günü doktordan geldikten sonra oldu acaba ultrason jejimi yaptı diyorum:44::44::44:çatlak yerler inceliyorya oralarda çok fena çıldıracammmmmm

çatlak bölgeler kaşınma yapar cnm ama sivilce şeklinde olması neden acaba bende öyle birşey yok

kadıköy salı pazarıııııı bende gitmek istiyorummm

doğumdan sonra beraber gidek ozaman

yok canım çift yumurta ikizi ama çok şükür hep aynı gidiyor kiloları
30-40 gr oynuyor
buda çok iyiyimiş doktorlar hep aynı şeyi söylüyorinşallah seninkilerde böyle olur

maşallahh oğluşlaraaa

canım ya inşallah kızın hayırlı bir evlat olur çektiğin sıkıntılara değer
hepimizin çektiğine değer inşallah
beterin beteri var haline şükret dostum

aminnnn inşallahhh cümlemizinki hayırlı evlat olur inş.
aynen öleee yine de hamd olsun halimize

inşallah yaşayacaksın canım merak etme

bence içeriye sinyal veriyor ben ondan rahatsız oluyorlar diyorum sevo:26::26::26:

yok canım yaa o sinyalleri hissedecek şekilde değildir çok mikromize şeydir gibi geliyo

maşallahh canımolsun bebişler iyi olsunda dr iyi yapıyor önemli olan sağlıkları onun kontrolünü yapması daha iyi
ilerde belki çıkar yukarı plasenta çıkabiliyormuş
inşallah çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…