Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallahh canımolsun bebişler iyi olsunda dr iyi yapıyor önemli olan sağlıkları onun kontrolünü yapması daha iyi
ilerde belki çıkar yukarı plasenta çıkabiliyormuş
inşallah çıkar canım

inşallah çıkar duam o ama doktorum çıkmaz dedi bu previa derece derece benimki çıkmayanlarındanmış kanamasız geçen her günüme şükürler olsun

çok giderikkkdogumdan sonra hava sogurr ben ogluşu çıkarmamm bide aynı has. gidiyok 8 aydırrr karşılaşamadık pazaramı gidecez

çatlak bölgeler kaşınma yapar cnm ama sivilce şeklinde olması neden acaba bende öyle birşey yok
bence jel alerji yasptı
benim cildim alerjen zaten şimdi o derilerde incelip hassaslaşınca alerji oldum diyorum
olmazsa yarın doktora gidiyim bi
bilmiyorum bacım oda olabilirr mikromizeni yiyim senin

çok giderikkkdogumdan sonra hava sogurr ben ogluşu çıkarmamm bide aynı has. gidiyok 8 aydırrr karşılaşamadık pazaramı gidecez

sormaaa yaaa ben her hafta doktordayım gelirsen beklerim

bence jel alerji yasptı
benim cildim alerjen zaten şimdi o derilerde incelip hassaslaşınca alerji oldum diyorum
olmazsa yarın doktora gidiyim bi

bilmiyorum bacım oda olabilirr mikromizeni yiyim senin

yiiiii yavyummm yiiii

of offffff şurdan denize gitsem cıbıl cıbıl girsem iyi gelir aslında alerjiye ama nerdeeeeeeeeeeee
eşimi aradım pet şişeye deniz suyu dolduruıp getirecek belki rahatlarım birazzzz

yarında semt polikliniğine gidelim dedim bakalım ne diycek

nurcik nerde kızlarr

onun bu günlerde bir sıkıntısı var gibi öyle hissediyorum

çiğdemde ne yaptı acaba şu an antalyadamı sevo görüştünüzmü?

cnm maşallah sana ben dayanamaz girerdim denizee

kızlar çıktım bende
kıçım başım ağrımaya başladı çok otıurdummmmm

görüşürüz sonra iyiakşamlarrrr

nurcik nerde kızlarr

onun bu günlerde bir sıkıntısı var gibi öyle hissediyorum

çiğdemde ne yaptı acaba şu an antalyadamı sevo görüştünüzmü?

çağrı yaptım çiğdeme müsait olursa arar beni bende haber veririrm sizlere

nurcik ailevi olayları biraz kafasına takıyo canım o yüzden pek keyfi yok

o znm 11 den sonraaa gell olarmııı

bakalım reçete sorunu çıkmazsa gelmem canım.gelirsemde zaten 12den sonra olur bu sefer karnımı doyurmadan yola çıkmam

kızlar çıktım bende
kıçım başım ağrımaya başladı çok otıurdummmmm

görüşürüz sonra iyiakşamlarrrr

canım evin içinde tuvalete zor kalkıp gidiyorumdenize nasıl gidiyim kızzzz kumsalda ayağımı kaldıramam bileama deli gibi özledim seneye oğluşlarla bol bol gidecez inşallahhh

yav laram ben senin ikizleri unutyom hep kendimle kıyaslıyom ogluşlar saglıklı olsunda gerisi önemli deil

güle güle şekerim byyy

nurcan herşeyi çok takıyor kafaya biraz relax olsa iyi olurr çiğdemi bende merak ediyorumm

damam gelirsen ararsın ama inşallah o zmnada ben çıkmamış olmam inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…