çiğdem aradı
muaeyene olmuş yalnız çikolata kisti varmış o yüzden bu ay başlayamıyo gelecek ay sökülmesini beklicekler olmazsa doğum kontrol hapı kullanıcak. demekki hayırlı ay bu ay değilmiş aynı benimki gibi..
seyhan şekerim ben çıkıyorum biraz uzanıcam byyyyy
çiğdem aradı
muaeyene olmuş yalnız çikolata kisti varmış o yüzden bu ay başlayamıyo gelecek ay sökülmesini beklicekler olmazsa doğum kontrol hapı kullanıcak. demekki hayırlı ay bu ay değilmiş aynı benimki gibi..
okiş benimde kociş gelmek üzere çok acıktımmm
kocan mı pişiriyor yemeği
kusura bakmayın hepinizden özür dileyerek yazıyorum bugün her zamanki gibi son dakika haberlerini okuyodum sabah 10 saatlerinde sitede bi haber gördüm poşetten bebek çıktı diye ve poşetin ağzi bağlı bebek havasızlıktan ölsün diye yapılmıs muhtemelen bu nasıl dünya adaleti anlamıyorum siz ki anne olmak için dualarla sabırla bekliyosunuz bu kadınlar bebeklerini çöplere atıyolar ben artık gerçekten bu durumlara dayanamaz oldum sokakta dogurup çocuğunu atanlar çöpe bırakanlar yeter diyorum gerçekten yeter o çocuk neoluyo ben size söyliyim devlet çocuk esirgemeye veriyo sonrası belli büyüdükçe şiddet tecavüz vs ... adaletin bu mu dünya!!!
slm kızlar 2 hafta önce aşılama oldum ama şimdi adet olacakmışım gibi geliyo ve moralim bozuluyo test yapmaya korkuyorum aşılamadan sonra kasık agrıları aniden ayaga kalkınca baş dönmesi kabızlık ve ciddi bir akıntı sorunu yaşadım acaba hamile miyim diye düşündüm şimdi de aynı belirtiler var adet günüm yaklaştıgı için acaba hamile degilmiym diyorum sizce
test yap canımmm iyi yada kötü sonucu öğrenmelisin artık inşallahh bebişş yoldadırrrr
yaa niye kimse uğramıyo
sevdamce gittinmi doktora?
gittim şekerim ilk defa nst ye girdim normaldi herhalde doktor bişey demedi 2950 olmuşuz 15 gün sonra tekrar çagırdı ve dgoumu konuşucaz o zmn dedi bebege fazla kilo aldırma normal dogurtayım seni yoksa sezeryan yapmak zorunda kalırız dei ve herşey normal miş suyu eşi 15 gün sonra görüşmek üzere ve bu ay hiç kilo almamışım yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallahhh tombiş oğlunaayy demek seninkide normal doğum olabilir ne güzel
herşey yolunda aman hep böle gitsin canım
ayy ben alıyom kilo yaaa12 kilo aldım şimdiye kadar ama doktorun tartısında daha fazla 15,5
sen kaç kilo aldın toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?