Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminn inşallahh hakkımızda hangisi hayırlı doğum şekli ise o olsun
bende 14-15 ile kapatsam bari
ohh ne güzell benim yerimede yürü

aminn cnm aminnnn gezerimdee halim yokki yaaa yarım saat sonra tıkanıyorum halim kalmıyorkii

hoşgeldin şekerim

yavaş yavaş ayağında spor ayakkabı ile yarım saatte olsa yürüsen yeter canım doğumun kolaylaşır bakalım ben nasıl doğurucam yata yata kabak oldum

nurcancım allahım nasıl biliyosa öle yapsın o kaynananı senin hiç üzülme öle bi çıkar kii acısı kat kat seninle bu halinde bile uğraşıyosa acıyorum ona bakalım neler gelecek başına uyuz kadın ama nolurrr takma bi tarafına yaa salla gitsin yoksa kendine edeceksin biliyorum kolay değil sölemesi kızma bana lütfenn

aminn cnm aminnnn gezerimdee halim yokki yaaa yarım saat sonra tıkanıyorum halim kalmıyorkii

hoşgeldin şekerim

hoşbulduk kıss maaşallah çok iyi kilo almışsın oğluna da 41 kere maaşaallah tebrik ediyorum seni normal doğum istediğin içininşallahhh kolay ve sıkıntısızcana doğurursun canım

yavaş yavaş ayağında spor ayakkabı ile yarım saatte olsa yürüsen yeter canım doğumun kolaylaşır bakalım ben nasıl doğurucam yata yata kabak oldum

havalar biraz olsada serinledi akşam üstü artık yürürüm inşlallah dediğin gibi kolsaylaştırır ogluş baskı yapmaya başlarrrrsen zati açılmışsın bacım hemencecik çıkıverir bebişşşşbide bana 15 gün sonra alttan muayne edecekmiş pehhhhhhhhhhhh

hoşbulduk kıss maaşallah çok iyi kilo almışsın oğluna da 41 kere maaşaallah tebrik ediyorum seni normal doğum istediğin içininşallahhh kolay ve sıkıntısızcana doğurursun canım

saolll cnmmm ALLAH razı olsun evt ben normal dogum çok istiyorum hayırklısııı bakalım senin mantoloma bitmemiş dahaaa bitsedee kurtulsan

kızlar dün sabah tam girdim 5 dakka da çıkmak zorunda kaldım 3 ark. buluştuk bakırköyün altını üstüne getirdik ayaklarım hala arıyo dün okudum çiğdemcim da başlıyomuş tedaviye asi de başlıcak inş. veeeeee ben de başlıyorum inş. bi aksilik olamassa eğer rapor alabilirsem kiii bikaç güne belli olacak eşim kan verecek cuma da sonuç gösterecem üroloğa bu sefer vermesse çıldırırım artık sanırım raporla ist. tüp bebek merkezine gidecem ya da rapor alamassam cebe kuvvet

saolll cnmmm ALLAH razı olsun evt ben normal dogum çok istiyorum hayırklısııı bakalım senin mantoloma bitmemiş dahaaa bitsedee kurtulsan

aminnn canım yok kıss daha yarısı bile bitmedi yan cepheme başlandı şimdide daha kötü artık bu tarafı da açamıyorum

ohh ne güzell gezip tozmuşsunuzzzzzzzz

iştee buuuuuuuu topike bi patlama gerekiyordu işte oda bu oolacakk hepinizzzz pozitifff alacaksınızzzzzzzzzzz

ohh ne güzell gezip tozmuşsunuzzzzzzzz

iştee buuuuuuuu topike bi patlama gerekiyordu işte oda bu oolacakk hepinizzzz pozitifff alacaksınızzzzzzzzzzz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallahhhhhhhhhhhhhh canım yaaaa 3 er 3 er hamile kalmış oluruz o vakitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…