- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evt cnm şimdilik normal dogum gözüküyor inşallah tontiş oglum 3200 ile 3500 arası dogardaa anası onu pırtlatabilir aminnn inşallah sorunsuzcaa bitiririm hamileliğiiii
bendee 11 kilo 200 gr almışım toplamdaa inşallah 13 ile biter hamişlikk
bu arad bol bol yürü didi doktorrr yürüşleree hızlı bir şekilde start veriyorum artık zor bulursunuz beni evdee yanii nettteee
aminn inşallahh hakkımızda hangisi hayırlı doğum şekli ise o olsun
bende 14-15 ile kapatsam bari
ohh ne güzell benim yerimede yürü
aminn cnm aminnnn gezerimdee halim yokki yaaa yarım saat sonra tıkanıyorum halim kalmıyorkiiaminn inşallahh hakkımızda hangisi hayırlı doğum şekli ise o olsun
bende 14-15 ile kapatsam bari
ohh ne güzell benim yerimede yürü
selam kızlar anca geldim işlerim halledip
selam kızlar anca geldim işlerim halledip
aminnnnnnnnn inşallahhhh nasılsın seyhancım
aminn cnm aminnnn gezerimdee halim yokki yaaa yarım saat sonra tıkanıyorum halim kalmıyorkii
hoşgeldin şekerim
günaydın kızlar
kamer beni sormuşsun evet dediğin gibi sıkıntılarım var..aile sorunlarını kafamda büyütüm büyütümm depresyona girmiş ağlak biri olup çıktım yine ...zaten çok iyi olmayan psikolojimi sağolsun sevgili kaynanm tarafından tekrar dan bozuldu ..
kendimden çok korkuyorum bebek doğduktan sonra bu halde bebeğe nasıl bakacam bilmiyorum bide bunun lahosa depresyonu var ,iiyice bunalıma girecem biliyorum ..bana bebeğine yazık yapma böyle demeyin kendimide içimdeki meleğide ne kadar üzdüğümün farkındayım ama elimde olmadan bu halde oluyorum inanın
aminn cnm aminnnn gezerimdee halim yokki yaaa yarım saat sonra tıkanıyorum halim kalmıyorkii
hoşgeldin şekerim
hoşgeldin canım iyiyim işte yatıyom yinesen nasılsın ne işlerin vardı bakemmm
yavaş yavaş ayağında spor ayakkabı ile yarım saatte olsa yürüsen yeter canım doğumun kolaylaşırbakalım ben nasıl doğurucam yata yata kabak oldum
hoşbulduk kıss maaşallah çok iyi kilo almışsın oğluna da 41 kere maaşaallahtebrik ediyorum seni normal doğum istediğin için inşallahhh kolay ve sıkıntısızcana doğurursun canım
saolll cnmmm ALLAH razı olsun evt ben normal dogum çok istiyorum hayırklısııı bakalım senin mantoloma bitmemiş dahaaa bitsedee kurtulsan
kızlar dün sabah tam girdim 5 dakka da çıkmak zorunda kaldım 3 ark. buluştuk bakırköyün altını üstüne getirdik ayaklarım hala arıyo dün okudum çiğdemcim da başlıyomuş tedaviye asi de başlıcak inş. veeeeee ben de başlıyorum inş. bi aksilik olamassa eğer rapor alabilirsem kiii bikaç güne belli olacak eşim kan verecek cuma da sonuç gösterecem üroloğa bu sefer vermesse çıldırırım artık sanırımraporla ist. tüp bebek merkezine gidecem ya da rapor alamassam cebe kuvvet
aminnn canım yok kıss daha yarısı bile bitmedi yan cepheme başlandı şimdide daha kötü artık bu tarafı da açamıyorum
ohh ne güzell gezip tozmuşsunuzzzzzzzz
iştee buuuuuuuu topike bi patlama gerekiyordu işte oda bu oolacakk hepinizzzz pozitifff alacaksınızzzzzzzzzzz
zorlugunu çekiyosun kışındaa güzelliğini çekeceksin inşallah misss gibi sımsıcak olur evinnnn
biz 4 kişi kaldık hamişşş inşallah inanıyorum sizde 3 kişi kalacaksınızzzzzzzzzzzzzzzaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhh canım yaaaa 3 er 3 er hamile kalmış oluruz o vakitt
evet canım inşallahhhhhhhhhhhhh
biz 4 kişi kaldık hamişşş inşallah inanıyorum sizde 3 kişi kalacaksınızzzzzzzzzzzzzzz
aaaa evet doğru larayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?