kıss ikizlerimizz unutulurmu hiççççç
oofff seyhan iş hiç bitmiyo mantolama devam ettiği için hepderin temizlik yapamıyorum normal sil süpütr toz al vs.. bikaç gündür kış hazırlığı yaporum öle iştee
havalar biraz olsada serinledi akşam üstü artık yürürüm inşlallah dediğin gibi kolsaylaştırır ogluş baskı yapmaya başlarrrrsen zati açılmışsın bacım hemencecik çıkıverir bebişşşş bide bana 15 gün sonra alttan muayne edecekmiş pehhhhhhhhhhhh
papatya iyi yapmışsın cnm ohh arkadaşlarınla buluşmak iyi olmuşturr
pınar cnm bende çıkayım çok durdum biraz uzanayım hadi öptüm senibyyyy
merhaba kızlar
bu gün ilk defa doktor hariç dişarı çıktım 2 bina ötemde arkadaşım oturuyor zemin katta kızlarla toplandık tedaviden beri giç görüşmemiştik
hamile olduğumuda söylememiştim telefondada görüşelim dediklerinde hep atlatıyordum süpriz yapayım diye karnın büyüyünce çıkıyım istemiştim karşılarına
şok geçirdiler nasıl sevindiler nasıl anlatamam bende çok mutlu oldum
neyse hepinize sevgilerimi sunarım şimdi hemen çıkmam gerek yakın mesafeyi yürüyerek gidip geldim çok yorgun hissediyorum kendimi
dinleneyim biraz akşam görüşürüz inşallah
evet kış hazırlığı başladı artık kolay gelsin canım
inşallah öle olur
hımm çatı muayenesi yapacak açılmana bakacaktır
komşum geldi yazamadım
demek pınar sende başlıyacaksın bu önümüzdeki 2 ay içinde inşallahhh 3 nüzde bizler gibi pozitif sonuç alacaksınızzzzçok sevindim tedaviye başlamana canım herşey yolunda giderde raporunu alırsın inş.
papatya iyi olmuş değişiklik yoksa insan evde patlıyodemek süpriz yaptın ne güzel
aminn seyhancım canım benim inşallah bu son tedavimiz olur biz 1.5 sene ara verdik daha doğrusu vermek zorun da kaldık maalaeseff artık raporlu ya da raporsuz ilk adetimle başlıcam inş. yanii 3 hafta sonra:18::18::18:
o 1,5 sene sana 15 yıl gibi geldi dimibencede başla canım demek çokyakın bebeğine kavuşman
ama hepinizden tek istediğim pozitif olmanız dilde değil kalpten olacağına inan bu son tedavim artık bebeğime kavuşucam de
evet canım yaaa her ay başlamak istiyodum ama bi türlü olmadı kısmet bakalım inş. bişey çıkmaz da bi sorun falan hevesim kursağımda kalmaz ben de bu sefer daha umutluyum sanki
çok sevindim daha umutlu olmana canım
ben yavaş yavaş çıkarım birazdan eşim gelecek
seyhancım ist. tüp bebek için ne düşünüyosun hiç fikrin varmı ben iyi şeyler duydum ama tam emin olamıyorum açıkçası raporum geçiyo diye gitmek istiyorum randevu aldım haftaya gidecem ön görüşmeye aklıma yatarsa başlıcam
Keşke çöpe değilde benim kapıma bıraksaydıı sarsaydım onu doyasıya koklasaydım öpseydim yavrum diye bağrıma bassaydım gül gibi büyütseydim.Vicdansızlara ne denilebilir ki..
oyyyyyy kuşum benimgünaydın kızlar
kamer beni sormuşsun evet dediğin gibi sıkıntılarım var..aile sorunlarını kafamda büyütüm büyütümm depresyona girmiş ağlak biri olup çıktım yine ...zaten çok iyi olmayan psikolojimi sağolsun sevgili kaynanm tarafından tekrar dan bozuldu ..
kendimden çok korkuyorum bebek doğduktan sonra bu halde bebeğe nasıl bakacam bilmiyorum bide bunun lahosa depresyonu var ,iiyice bunalıma girecem biliyorum ..bana bebeğine yazık yapma böyle demeyin kendimide içimdeki meleğide ne kadar üzdüğümün farkındayım ama elimde olmadan bu halde oluyorum inanın
maşallah tosunumuz senin oğluş olacakkkkgittim şekerim ilk defa nst ye girdim normaldi herhalde doktor bişey demedi 2950 olmuşuz 15 gün sonra tekrar çagırdı ve dgoumu konuşucaz o zmn dedi bebege fazla kilo aldırma normal dogurtayım seni yoksa sezeryan yapmak zorunda kalırız dei ve herşey normal miş suyu eşi 15 gün sonra görüşmek üzere ve bu ay hiç kilo almamışım yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
en kolayımız sen doğuracan gibi geliyor banadayavaş yavaş ayağında spor ayakkabı ile yarım saatte olsa yürüsen yeter canım doğumun kolaylaşırbakalım ben nasıl doğurucam yata yata kabak oldum
kızlar dün sabah tam girdim 5 dakka da çıkmak zorunda kaldım 3 ark. buluştuk bakırköyün altını üstüne getirdik ayaklarım hala arıyo dün okudum çiğdemcim da başlıyomuş tedaviye asi de başlıcak inş. veeeeee ben de başlıyorum inş. bi aksilik olamassa eğer rapor alabilirsem kiii bikaç güne belli olacak eşim kan verecek cuma da sonuç gösterecem üroloğa bu sefer vermesse çıldırırım artık sanırımraporla ist. tüp bebek merkezine gidecem ya da rapor alamassam cebe kuvvet
aaaa evet doğru larayı unutmuşum
evet canım yaaa her ay başlamak istiyodum ama bi türlü olmadı kısmet bakalım inş. bişey çıkmaz da bi sorun falan hevesim kursağımda kalmaz ben de bu sefer daha umutluyum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?