Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba kızlar
bu gün ilk defa doktor hariç dişarı çıktım 2 bina ötemde arkadaşım oturuyor zemin katta kızlarla toplandık tedaviden beri giç görüşmemiştik
hamile olduğumuda söylememiştim telefondada görüşelim dediklerinde hep atlatıyordum süpriz yapayım diye karnın büyüyünce çıkıyım istemiştim karşılarına
şok geçirdiler nasıl sevindiler nasıl anlatamam bende çok mutlu oldum
neyse hepinize sevgilerimi sunarım şimdi hemen çıkmam gerek yakın mesafeyi yürüyerek gidip geldim çok yorgun hissediyorum kendimi
dinleneyim biraz akşam görüşürüz inşallah

papatya iyi yapmışsın cnm ohh arkadaşlarınla buluşmak iyi olmuşturr

pınar cnm bende çıkayım çok durdum biraz uzanayım hadi öptüm seni byyyy

oofff seyhan iş hiç bitmiyo mantolama devam ettiği için hepderin temizlik yapamıyorum normal sil süpütr toz al vs.. bikaç gündür kış hazırlığı yaporum öle iştee

evet kış hazırlığı başladı artık kolay gelsin canım

inşallah öle olur
hımm çatı muayenesi yapacak açılmana bakacaktır

ayşecim gerçekten süper bi sürpriz olmuş hadi git dinlen iyi akşamlar

komşum geldi yazamadım

demek pınar sende başlıyacaksın bu önümüzdeki 2 ay içinde inşallahhh 3 nüzde bizler gibi pozitif sonuç alacaksınızzzz çok sevindim tedaviye başlamana canım herşey yolunda giderde raporunu alırsın inş.

papatya iyi olmuş değişiklik yoksa insan evde patlıyo demek süpriz yaptın ne güzel

aminn seyhancım canım benim inşallah bu son tedavimiz olur biz 1.5 sene ara verdik daha doğrusu vermek zorun da kaldık maalaeseff artık raporlu ya da raporsuz ilk adetimle başlıcam inş. yanii 3 hafta sonra:18::18::18:

aminn seyhancım canım benim inşallah bu son tedavimiz olur biz 1.5 sene ara verdik daha doğrusu vermek zorun da kaldık maalaeseff artık raporlu ya da raporsuz ilk adetimle başlıcam inş. yanii 3 hafta sonra:18::18::18:

o 1,5 sene sana 15 yıl gibi geldi dimi bencede başla canım demek çokyakın bebeğine kavuşman
ama hepinizden tek istediğim pozitif olmanız dilde değil kalpten olacağına inan bu son tedavim artık bebeğime kavuşucam de

evet canım yaaa her ay başlamak istiyodum ama bi türlü olmadı kısmet bakalım inş. bişey çıkmaz da bi sorun falan hevesim kursağımda kalmaz ben de bu sefer daha umutluyum sanki

evet canım yaaa her ay başlamak istiyodum ama bi türlü olmadı kısmet bakalım inş. bişey çıkmaz da bi sorun falan hevesim kursağımda kalmaz ben de bu sefer daha umutluyum sanki

çok sevindim daha umutlu olmana canım

ben yavaş yavaş çıkarım birazdan eşim gelecek

seyhancım ist. tüp bebek için ne düşünüyosun hiç fikrin varmı ben iyi şeyler duydum ama tam emin olamıyorum açıkçası raporum geçiyo diye gitmek istiyorum randevu aldım haftaya gidecem ön görüşmeye aklıma yatarsa başlıcam

ist.tüp bebekle ilgili hiçbi bilgim yok canım :26: sen memoriale gidiyodun orada geçmiyomu rapor

Keşke çöpe değilde benim kapıma bıraksaydıı sarsaydım onu doyasıya koklasaydım öpseydim yavrum diye bağrıma bassaydım gül gibi büyütseydim.Vicdansızlara ne denilebilir ki..

çok acımasız ,nsanlar ve anneler var bu dünyada allahım onları islah etsin arayan bulamıyor bulanda kıymetini bilmiyot

oyyyyyy kuşum benimo kaynana ya ne denir bilmiyorumkicadı
nurcikim kendini çok sıkıntılı hissediyorsan psikoloğa git istersen hem doğumdan sonrada daha rahat olursun
ama hormonlarında seni böyle yapıyor belkide doğumla birliklte daha mutlu hissedersin kendiniinşallahhhhhh
maşallah tosunumuz senin oğluş olacakkkkbu gidişle 4 kilodan aşağı doğmaz nasıl pırtlatacan bacım
inşallahhhh öyle olmazda normal olur doğumun
yavaş yavaş ayağında spor ayakkabı ile yarım saatte olsa yürüsen yeter canım doğumun kolaylaşır bakalım ben nasıl doğurucam yata yata kabak oldum
en kolayımız sen doğuracan gibi geliyor banada
ayyyyy çok sevbindimmmmmm hadi hayırlısı 3 tane pozitif bekliyozzzzzzzzzzz
aaaa evet doğru larayı unutmuşum

pınar verdiğin habere çok sevindim
inşallah hakkında hayırlı olacak bu son tedavin olacak inşallah rabbimin izniyle geri sayım başlamış çok şükür
işin rast gitsin inşallah

kızlar bizde bugün gene hastanedeydik
gece kaşıntıdan çıldırdım resmen sabahı zor ettimmm tabi erkenden koştuk hastaneye
bide gebelik koleztazı gibi tehlikeli boyutta olan alerjiler varmış beni kimse tutamazdı

hem kadın domcu hem cildiyeci gördü

1 iğne verdiler
hap ve 1 krem 1 losyon

iğneden çok tedirgin oldum ama kortizonlu olduğu için zararlı değilmiş
hapıda 1-2 kullanır bırakırım inşallahh

işte bugünümüz böyleydi bizim yorgun uykusuz az uyudum kalkıp yemek yedim gene yatıcam birazdan
hepinizi çookkkk öperek kaçıyorummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…