Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

lara bu günki arkadaşlarımdan birinin 2 yaşında bir kız bir oğlan ikizleri var tek başına bakıyor özellikle ilk bir senenin çok zor geçtiğini söyledi
sen nasıl bakacaksın yine annen mi yardımcı olacak çalışmayı düşünüyormusun tekrar

lara geçmiş olsun biraz rahatlayınca bırakırsın ilaçları canım
demek ben kolay doğurucam

bu arada kızlar yetiştirebilirsem bu akşam resimleri eklicem bilginiz olsun

:)))))ikiz lafını duyunca ağzım kulaklarıma varıyor

annem devamlı olmasada haftada2-3 gün gelecek canım şimdiden konuşup planlarımızı yapıyoruz

zaten anneme çok yakınım hamiş kalınca hemen yakınına taşındımyaama hergün istemem kimseleri ben doya doya yaşamak istiyorum her zorluğuna hazırım allahım sabrını verir inşallah

lara geçmiş olsun biraz rahatlayınca bırakırsın ilaçları canım
demek ben kolay doğurucam

bu arada kızlar yetiştirebilirsem bu akşam resimleri eklicem bilginiz olsun

inşallah sevo hemen rahatlamak istiyorummmm

demek hazırlıklar tamam ben yarın sabah görürüm artık
bugün çok yorgun ve uykusuzummmmm

kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr
ben ılık bir duş alıyım sonra kremlere tekrar bulanayım ve iyi bir uyku çekeyimmmmmmm

benimde pek gözümü korkutmuyor bakımı
görsen çok sevimli diyalokları filan mesela oğlan sıkıldı gidek diye ağlıyor bacağına yapıştı kız hemen annenin eşarbını aldı kapının arkasına saklanıyor ditmeyek diyor
ama gelişimleri denk değil kız oğlandan ufak 37-5 haftalık doğurmuş

hadi acele et merak içindeyimbide rüya hanımın odasını görek ne hazırlamış annesi

ayy canım makineden tek tek resimleri göremiyom 900 civarı fotoyu pc ye eklemek zorunda kaldım onu bekliyom hala yüklüyo inş. yetişir olmazsa yarına eklerim

inşallah sevo hemen rahatlamak istiyorummmm

demek hazırlıklar tamam ben yarın sabah görürüm artık
bugün çok yorgun ve uykusuzummmmm

git yat canım sen zorlama kendini iyi geceler sana

kimbilir ne tatlıdırlar evet bakımı biraz zor olacak sizler için ama başedersiniz merak etmeyin

ayy canım makineden tek tek resimleri göremiyom 900 civarı fotoyu pc ye eklemek zorunda kaldım onu bekliyom hala yüklüyo inş. yetişir olmazsa yarına eklerim

git yat canım sen zorlama kendini iyi geceler sana

yani işin uzun mu
bende şimdi çıkıp biraz dinleneyim
ilerleyen saatlerde yine girer bakarım olmazsa inşallah yarın görürüm
sende kendini yorma allaha emanet ol

kimbilir ne tatlıdırlar evet bakımı biraz zor olacak sizler için ama başedersiniz merak etmeyin

ben zaten bakımından korkmyorum
beni korkutan hamilelik sürecim rabbim en az banada 33 haftaları görmeyi nasip eder inşallah
her gün bir yerlerim ağrıyor çocuk gibi tarf de edemiyorum bu gün vajinamda pelvis mi deniyordu oralarda işte sızlama gibi ağrı oluyor biraz yürüsem karnımın sol tarafında gerilme rahatsızlık hissediyorum bu gün yine doktoru aradım aynı böyle anlattım ayşe hanım olur öyle sıkıntılar ama içiniz rahat etmiyorsa gelin bakalım dedi benimde canım sıkıldı gittim arkadaşlarımın yanına
amannnn HERKESİN BİR DERDİ VAR DURUR İÇERİSİNDE

seni çok iyi anlıyorum doğumdu bakımdı benide düşündürmüyo şu hamileliği hayırlısıyla tamamlamak amacım tıpkı senin düşüncen gibi.sende göreceksin hep hedefini yüksek tut olacak de..ahh o kendini dinlemeler en ufak şeyde tedirgin olmalar normal çünkü sıkıntı bi hamilelik geçiriyoruz gözümüzle de görmeyince en ufak bişeyden korkuyoruz.boşver ara hatta içine sinmediği zamanlarda git gör rahatla gel..

evet kış hazırlığı başladı artık kolay gelsin canım

inşallah öle olur
hımm çatı muayenesi yapacak açılmana bakacaktır
hımm öyle olacak sanırsammmmmm
öylee olacak sanırsam cnm aMA BEN BU USG LERE FAZLA GÜVENMİYORUM 3 der 2 de dogabilir inşallah 3 500 geçmezde pırtlatabilirimmmm

geçmiş olsun cnm inşallah mugün mışıl mışıl uyursunnnnnn

ilk aşılamamı olmuştum ama tutmadı hasta oldum üzüldüm mü üzülmedim mi çözemedim aşılama bana etkin bi yöntemmiş giiibi gelmemişti başından yine de bi umuttu işte hayırlısı bu zamn degilmiş demek ki

cnm çok üzüldüm ama inşallah meleğin bekletmenden hemencecik konar göbüşüne bu dönemlerden hepimiz geçtik RABBİM fazla bekletmesin

Son düzenleme:

bencede aşılama başarılı bir yöntem değil hatta zaman kaybı gibi geliyor
geçmiş olsun üzme kendini rabbim tez vakitte hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah

tuğbacım gelmiş hoş gelmiş
ben seyhan resmler yüklemişmi diye merak ettm gidim anlaşılan yüklememiş
benim pc de mi sorun varyoksa kk demi sağfalar çok yavaş sıktı
herkese iyi geceler ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…