laracım onunla geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah
inşallah canımmmm
çok ızdıraplı sorma gece 1 damla uyuyamadıminşallah ilaçlar işe yarar
iyi akşamlar canım ben kaçıyorum
lara bu günki arkadaşlarımdan birinin 2 yaşında bir kız bir oğlan ikizleri var tek başına bakıyor özellikle ilk bir senenin çok zor geçtiğini söyledi
sen nasıl bakacaksın yine annen mi yardımcı olacak çalışmayı düşünüyormusun tekrar
lara geçmiş olsun biraz rahatlayınca bırakırsın ilaçları canım
demek ben kolay doğurucam
bu arada kızlar yetiştirebilirsem bu akşam resimleri eklicem bilginiz olsun
lara geçmiş olsun biraz rahatlayınca bırakırsın ilaçları canım
demek ben kolay doğurucam
bu arada kızlar yetiştirebilirsem bu akşam resimleri eklicem bilginiz olsun
:)))))ikiz lafını duyunca ağzım kulaklarıma varıyor
annem devamlı olmasada haftada2-3 gün gelecek canım şimdiden konuşup planlarımızı yapıyoruz
zaten anneme çok yakınım hamiş kalınca hemen yakınına taşındımyaama hergün istemem kimseleri ben doya doya yaşamak istiyorum her zorluğuna hazırım allahım sabrını verir inşallah
hadi acele et merak içindeyimbide rüya hanımın odasını görek ne hazırlamış annesi
inşallah sevo hemen rahatlamak istiyorummmm
demek hazırlıklar tamamben yarın sabah görürüm artık
bugün çok yorgun ve uykusuzummmmm
benimde pek gözümü korkutmuyor bakımı
görsen çok sevimli diyalokları filan mesela oğlan sıkıldı gidek diye ağlıyor bacağına yapıştı kız hemen annenin eşarbını aldı kapının arkasına saklanıyor ditmeyek diyor
ama gelişimleri denk değil kız oğlandan ufak 37-5 haftalık doğurmuş
ayy canım makineden tek tek resimleri göremiyom 900 civarı fotoyu pc ye eklemek zorunda kaldım onu bekliyom hala yüklüyo inş. yetişir olmazsa yarına eklerim
git yat canım sen zorlama kendini iyi geceler sana
yani işin uzun mu
bende şimdi çıkıp biraz dinleneyim
ilerleyen saatlerde yine girer bakarım olmazsa inşallah yarın görürüm
sende kendini yorma allaha emanet ol
kimbilir ne tatlıdırlar evet bakımı biraz zor olacak sizler için ama başedersiniz merak etmeyin
ben zaten bakımından korkmyorum
beni korkutan hamilelik sürecim rabbim en az banada 33 haftaları görmeyi nasip eder inşallah
her gün bir yerlerim ağrıyor çocuk gibi tarf de edemiyorum bu gün vajinamda pelvis mi deniyordu oralarda işte sızlama gibi ağrı oluyor biraz yürüsem karnımın sol tarafında gerilme rahatsızlık hissediyorum bu gün yine doktoru aradım aynı böyle anlattım ayşe hanım olur öyle sıkıntılar ama içiniz rahat etmiyorsa gelin bakalım dedi benimde canım sıkıldı gittim arkadaşlarımın yanına
amannnn HERKESİN BİR DERDİ VAR DURUR İÇERİSİNDE
hımm öyle olacak sanırsammmmmmevet kış hazırlığı başladı artık kolay gelsin canım
inşallah öle olur
hımm çatı muayenesi yapacak açılmana bakacaktır
öylee olacak sanırsam cnm aMA BEN BU USG LERE FAZLA GÜVENMİYORUM 3 der 2 de dogabilir inşallah 3 500 geçmezde pırtlatabilirimmmmoyyyyyy kuşum benimo kaynana ya ne denir bilmiyorumki cadı
nurcikim kendini çok sıkıntılı hissediyorsan psikoloğa git istersen hem doğumdan sonrada daha rahat olursun
ama hormonlarında seni böyle yapıyor belkide doğumla birliklte daha mutlu hissedersin kendiniinşallahhhhhh
maşallah tosunumuz senin oğluş olacakkkkbu gidişle 4 kilodan aşağı doğmaz nasıl pırtlatacan bacım
inşallahhhh öyle olmazda normal olur doğumun
en kolayımız sen doğuracan gibi geliyor banada
ayyyyy çok sevbindimmmmmm hadi hayırlısı 3 tane pozitif bekliyozzzzzzzzzzz
kızlar bizde bugün gene hastanedeydik
gece kaşıntıdan çıldırdım resmen sabahı zor ettimmm tabi erkenden koştuk hastaneye
bide gebelik koleztazı gibi tehlikeli boyutta olan alerjiler varmış beni kimse tutamazdı
hem kadın domcu hem cildiyeci gördü
1 iğne verdiler
hap ve 1 krem 1 losyon
iğneden çok tedirgin oldum ama kortizonlu olduğu için zararlı değilmiş
hapıda 1-2 kullanır bırakırım inşallahh
işte bugünümüz böyleydi bizim yorgun uykusuzaz uyudum kalkıp yemek yedim gene yatıcam birazdan
hepinizi çookkkk öperek kaçıyorummmm
ilk aşılamamı olmuştum ama tutmadı hasta oldum üzüldüm mü üzülmedim mi çözemedim aşılama bana etkin bi yöntemmiş giiibi gelmemişti başından yine de bi umuttu işte hayırlısı bu zamn degilmiş demek ki
ilk aşılamamı olmuştum ama tutmadı hasta oldum üzüldüm mü üzülmedim mi çözemedim aşılama bana etkin bi yöntemmiş giiibi gelmemişti başından yine de bi umuttu işte hayırlısı bu zamn degilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?