Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bencede aşılama başarılı bir yöntem değil hatta zaman kaybı gibi geliyor
geçmiş olsun üzme kendini rabbim tez vakitte hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah

bende çok umutlar baglamamıştım sadece dr problem yok böyle kısa zamanda olur dediği için yaptırdım ama nasiip değlmiş ne yapalım

slm dünya güzelleri herkes nasıl aacabaa gemişten birkaç sayfa ancak okuyabildim 50 sayfa nasıl okuyabilridimki değilmi;:)))

tamamen fransız hiçbir konuyu anlamayan tubi bari slm vereyim deidm.bizler iyiyiz çok şükür bilenler bilir kızım mikrop kapmış bizi çok korkutmuştu eşimse alerji olup hastanelik olmuştu artık yüreğimin kaldıramayacağı ana yaradan yetişti şükürler olsun bu günümüzee hafta sonu hep ertelediğimiz karadeniz gezimizi gerçekleştircez havalar şiddetli yağış göstermezse kısmet olurs. hastalık döneminde o kadar bunaldımki şimdi bu evden bu şehirden ıkmak için saatleri sayıyorm desem abartmış olmam heralde yalnız başıma çok zorlandım uykusuz moralsiz yorgun hava değişimi iyi gelecek inşallah kızımda hasta olmaz burnumdna gelmezse...

kızlaaar eylülü gördük hayırlısıyla günleri sayalımmı artıııkkk sayalııım bencee:)) büyük ay yaklaşıyor dualarım sizlerle en çokta larayı merak ediyorum eve iki tane birden bebek gelicek düşününce gerçekten heyecan verici bir durum allah yardımcısı olsun ...

nuray mesajında oğluşun çiş yapamama olayına takıldım korkutmak istemem ama oğluşuın bamyasını bi d amcaya gösterin derim burada bi arkadaşımda oğlu 7 aylıkken çişini zor yapıp sürekkli ağlıyordu bunlarda gaza bağlayıp denemedikleri yöntem kalmamıştı tesadüfen dr bamyasını kontrol ederken enfeksiyonel bi sıkıntıya rastlıyor ve hemen sünnet olması gerektiğini söyledi ilerlerse şişip daha fazla ağrılı olabilirmiş net hatırlayamasamda aklımda kalanlar buunlar lütfen ihmal etme innnşallah yoktur ama tedbirli olmakta fayda var erkek çocuklarının çoğunda sık rastlanan bir durummuş yine diyorum inşallah öyle bişey yoktur ama kontrol açısından ..

herkesi çok öpüyorum doğumu yaklaşanda gebeliği bekleyende doğurup kucaklayanda kısacası hepinizi çok seviyrum kalbimmle dalar ediyorum de hade hoşçakalııın

yaptığı haksızlıklar ayrımcılık kafayı yedirtecek yakında bana ...tahamül edemiyorum artık..dün gece acillik oldum ağlama krizindne sonra nefesim kesildi nefes alamamaya başladım eşim teyze oğlunu aradı (kaynanmla altlı üstlü oturuyorlar ) hastaneye o götürdü .

.bugün kaynanamın kızkardeşi sormaya geldi ...kaynanama nurcan dün gece acile gitmiş rahatsızlanmış sormaya gidecem sende gel demiş, sen git demiş kardeşine gelmiyorum demiş..ben bu kadına ne yaptım bilmiyorum ..bu akşamda kayananmın tarafı (yengeleri)gelip sordular onlarda çok şaşkınlar görümcemiz çok değişmiş gelini kesin büyü yapmış gözü ondan başkasını görmüyor tanıyamıyoruz artık kaynanaı dediler çok bariz belli oluyor zaten herkesle uzaklamış varsa yoksa kaynım ,eltim,çocukları
Allaha havale ediyorum onu başka bişey demiyorum..

neyse beni boşverde senin haberini duyunca sevindim inşallah herşey yolunda giderde başlarsın tedavine hayırlısyla dualrım sana ve diğer arkadaşlarıma
pskoloğa gitsemde neler diyceğini az çok tahmin edebiliyorum.. zaten söyliyeceklerini uygulasam sorun yok ..uygulayamamki..bu yüzden gitmiycem..20 gün sonra annem gelecek onu bekliyorum inşallah annem geldikten sonra daha iyi hisederim kendimi

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmmmmm

tuğbacım çok geçmiş olsun çok şükür geçmiş sıkıntılarınız allah bidaha göstermesin
karadeniz turunuzda istediğiniz gibi geçer inşallahhhh iyi eğlenceler canımmm

nurcikimmmmm annen gelince unutursun inşallah yaşadıklarını canım

herkese günaydın nasılsınız biz çok kötüyüz bebeğim kakasını yapamıyor ama kabızlıktan değil dedim ya bişi var kınınca çıkıyo diye o şeyi yine gördüm yarın doktora gideceğiz allahm bizim yaşadığımız zorluğu kimseye yaşatmasın bebeğim ağladıkça bende ağlamaya başladım pisikolojim bozuldu be noğluma neden bakamıyorum diye ağlama nöbetleri geçiriyorum tuğbacım saol canım pipisi ile ilgili sorun kalmadı o kakasından sonra yaptığından onuda acıycak sanıp yapamıyormuşyın eğitim araştırma hst götürücem orda uzman bi doktor varmış herkes memnun bide o görsün geçenki özeldeki salak doktor derdmizden anlamadı bakalım bu ne diyecek uyku düzeni yok iki dakıka emerek uyuyo sonra sancısı geliyo hemen uyanıyor çığlık çığlığa artık ne onun nede benim dayanaak gücümüz kalmadı desem yeri var
o minicik bedeni o kadar acıya nasıl dayanıyo bilmiyorum ama onu öyle gördükçe paramparça oluyorum dayanamıyorum buda rabbimden gelen asla isyan etmiyorum ama er yada geç şifasınıda vereceğinden hiç şüphem yok ne olur dualarınızda yavrumada yer verin

meleğim benimmmmmmm allahım bir an önce şifa versin kuzucuğumuzanuray zeytin yağı filan sürsen canım belki yumuşattığı için acısını azıcık alır sonuçta zararlı bişey değil canım

cnm geçmiş oolsun RABBİM saglık versin annesi daha neler göreceksin hmncecik kendini bırakma tabikide zordur ama sendeee annesinn daha ne hastalıklarını göreceksin RABBİM sorunsuzca atlatmanızı nasip etsin ogluşuna bol bol şifaa versin aminnnnnnnnn

kısss seyhan gacısıııııı hani kıznın odasının resminlerini yükliyecektin sabahtan beri kaç kere girdim baktım yokkkkk

tugbikim cnm çok çok geçmiş osun RABBİM birdaha yaşatmasın ohhh tatillere gidiliyomuş gönlünüzce eglenip bol bol moral depolayıp gelinnn emiii

nurcan bu kadar taktıgın insan kaynanan yaa boşverrr salla gitsin alsın öteki torunlarını gelinlerini baş tacı yapsınnnnnn sen evinde yavrunla kocanla mutlu ol gerisi boşşşş

gelsen aşılama olmamış hakkında hayırlısı en kısa zamanda bebişin gelir inş.

tuğbiş bu tur sana iyi gelecek canım doya doya gez stres at

nurcik geçmiş olsun ne desem bilemedim

nuray geçmiş olsun canım ama senin anneliğinle bi alakası yok eminimki çok iyi bi annesin böle hastalıklar sorunlar oluyo herşey düzelir şifa versin rabbim

sevdamce koydum canım

bendee baktımm cnmmm çokk güzell olmuş saglıklı güzel günlerdeeeee kullansın kızınnnnnn

yalnız sevdamce göbişikoydumya bluzun etiketini yırttım oda yırtıldı direk oradan resim çekilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…