cnm çok üzüldüm ama inşallah meleğin bekletmenden hemencecik konar göbüşüne bu dönemlerden hepimiz geçtik RABBİM fazla bekletmesin
bencede aşılama başarılı bir yöntem değil hatta zaman kaybı gibi geliyor
geçmiş olsun üzme kendini rabbim tez vakitte hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah
canım bu yollardan bizde geçtik demişsin sende mi aşılama oldun olduysan eger tecrübelerinden bahsedermsn aklım karıştı benm ilk aşılamam şaşkınlık mı üzüntümü yaşadıgım bilemedim
canım bu yollardan bizde geçtik demişsin sende mi aşılama oldun olduysan eger tecrübelerinden bahsedermsn aklım karıştı benm ilk aşılamam şaşkınlık mı üzüntümü yaşadıgım bilemedim
üzülme canım aşılama herkeste tutuyordiye bişey yok bir kaç şanslı insan aşılamadan hamile kalıyor ben 3 kere aşılama oldum bendeydi problem ama ilaçla beraber herşey normaldi eşimin de öyle olmadımı olmuyo en garantili tüp bebek alımaya göre 10 yıllık evliyim
üzülme canım aşılama herkeste tutuyordiye bişey yok bir kaç şanslı insan aşılamadan hamile kalıyor ben 3 kere aşılama oldum bendeydi problem ama ilaçla beraber herşey normaldi eşimin de öyle olmadımı olmuyo en garantili tüp bebek alımaya göre 10 yıllık evliyim
haklısın canım bizde hiç problem yok tam aksine bende yumurtalar çift çalıştıgı için ikiiz olma ihtimali bile varmış ama 3 yıl oldu ne gelen var ne gidn bakalım yolumuz umarım uzun olmaz olursa allah kolaylıgını versin inş hepimize bebişiin hala gelmedi mi canım
herkese günaydın gazlı bir akşam sonrası bitkin ve yorgunum beni geçtim kuzucuğumda aynı dün akşam yine gaz sancımız tuttu saat 8den 10 kadar hiç uyumadan ağlayıp durdu ve sürekli emmk istedi bende pek emzirmek istemedim çünkü karnı sertti ve patlayacak gibiydikucağıma aldığımda yavrum omzumu emmeye başladı yüzümü falan derken ana yüreği dayanamadım yine emzirdim zeytinyağı masaj ilça şu bu derken çok az çişmizi yappınca biraz olsun rahatladık sonra en son banyo yaptıralım dedik banyo rahatlatır diye gerçektende kuzucum çişini yapamadı ama yinede rahatlamış bi halde banyodan sonra sızdı kaldı gece sahura kadar yine uyku arası mızırdada durdu sahurda uyandı yine emdi falan kıvranmaya başladı sancımız tuıttu derken kuzucum çişini yapmaya çalışıyomuş bi yaptı tam yaptı üst baş koymadı ama çok şükür rahatladı üzerini altını değiştirdim emzirdim mışıl mışıl uyudu şimdide çok şükür uyuyor
bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımız kabul etsin benim duam tüm kuzucukların gaz sancısı deden illete yakalanmamaları amin
haklısın canım bizde hiç problem yok tam aksine bende yumurtalar çift çalıştıgı için ikiiz olma ihtimali bile varmış ama 3 yıl oldu ne gelen var ne gidn bakalım yolumuz umarım uzun olmaz olursa allah kolaylıgını versin inş hepimize bebişiin hala gelmedi mi canım
malesef canım bizimki çokkk uzun yoldan geliyo galiba 10 yılldır hiç hamilelik olmadı nasipten ötesi boş
malesef canım bizimki çokkk uzun yoldan geliyo galiba 10 yılldır hiç hamilelik olmadı nasipten ötesi boş :50 haklısın canım ne yapalım tek çare sabırla beklemek umarım bebeğğin bir an önce gelir hayırlısıyla
malesef canım bizimki çokkk uzun yoldan geliyo galiba 10 yılldır hiç hamilelik olmadı nasipten ötesi boş :50 haklısın canım ne yapalım tek çare sabırla beklemek umarım bebeğğin bir an önce gelir hayırlısıyla
saol canım ALLAH bekleyen herkese bebekler nasip etsin sanada canım işallah daha fazla beklemezsin
nurcancım allahım nasıl biliyosa öle yapsın o kaynananı senin hiç üzülme öle bi çıkar kii acısı kat kat seninle bu halinde bile uğraşıyosa acıyorum ona bakalım neler gelecek başına uyuz kadın ama nolurrr takma bi tarafına yaa salla gitsin yoksa kendine edeceksin biliyorum kolay değil sölemesi kızma bana lütfenn
pskoloğa gitsemde neler diyceğini az çok tahmin edebiliyorum.. zaten söyliyeceklerini uygulasam sorun yok ..uygulayamamki..bu yüzden gitmiycem..20 gün sonra annem gelecek onu bekliyorum inşallah annem geldikten sonra daha iyi hisederim kendimioyyyyyy kuşum benimo kaynana ya ne denir bilmiyorumki cadı
nurcikim kendini çok sıkıntılı hissediyorsan psikoloğa git istersen hem doğumdan sonrada daha rahat olursun
ama hormonlarında seni böyle yapıyor belkide doğumla birliklte daha mutlu hissedersin kendiniinşallahhhhhh
:
herkese günaydın nasılsınız biz çok kötüyüz bebeğim kakasını yapamıyor ama kabızlıktan değil dedim ya bişi var kınınca çıkıyo diye o şeyi yine gördüm yarın doktora gideceğiz allahm bizim yaşadığımız zorluğu kimseye yaşatmasın bebeğim ağladıkça bende ağlamaya başladım pisikolojim bozuldu be noğluma neden bakamıyorum diye ağlama nöbetleri geçiriyorum tuğbacım saol canım pipisi ile ilgili sorun kalmadı o kakasından sonra yaptığından onuda acıycak sanıp yapamıyormuşyın eğitim araştırma hst götürücem orda uzman bi doktor varmış herkes memnun bide o görsün geçenki özeldeki salak doktor derdmizden anlamadı bakalım bu ne diyecek uyku düzeni yok iki dakıka emerek uyuyo sonra sancısı geliyo hemen uyanıyor çığlık çığlığa artık ne onun nede benim dayanaak gücümüz kalmadı desem yeri var
o minicik bedeni o kadar acıya nasıl dayanıyo bilmiyorum ama onu öyle gördükçe paramparça oluyorum dayanamıyorum buda rabbimden gelen asla isyan etmiyorum ama er yada geç şifasınıda vereceğinden hiç şüphem yok ne olur dualarınızda yavrumada yer verin
herkese günaydın nasılsınız biz çok kötüyüz bebeğim kakasını yapamıyor ama kabızlıktan değil dedim ya bişi var kınınca çıkıyo diye o şeyi yine gördüm yarın doktora gideceğiz allahm bizim yaşadığımız zorluğu kimseye yaşatmasın bebeğim ağladıkça bende ağlamaya başladım pisikolojim bozuldu be noğluma neden bakamıyorum diye ağlama nöbetleri geçiriyorum tuğbacım saol canım pipisi ile ilgili sorun kalmadı o kakasından sonra yaptığından onuda acıycak sanıp yapamıyormuşyın eğitim araştırma hst götürücem orda uzman bi doktor varmış herkes memnun bide o görsün geçenki özeldeki salak doktor derdmizden anlamadı bakalım bu ne diyecek uyku düzeni yok iki dakıka emerek uyuyo sonra sancısı geliyo hemen uyanıyor çığlık çığlığa artık ne onun nede benim dayanaak gücümüz kalmadı desem yeri var
o minicik bedeni o kadar acıya nasıl dayanıyo bilmiyorum ama onu öyle gördükçe paramparça oluyorum dayanamıyorum buda rabbimden gelen asla isyan etmiyorum ama er yada geç şifasınıda vereceğinden hiç şüphem yok ne olur dualarınızda yavrumada yer verin
gelsen aşılama olmamış hakkında hayırlısı en kısa zamanda bebişin gelir inş.
tuğbiş bu tur sana iyi gelecek canım doya doya gez stres at
nurcik geçmiş olsun ne desem bilemedim
nuray geçmiş olsun canım ama senin anneliğinle bi alakası yok eminimki çok iyi bi annesin böle hastalıklar sorunlar oluyo herşey düzelir şifa versin rabbim
sevdamce koydum canım
bendee baktımm cnmmm çokk güzell olmuş saglıklı güzel günlerdeeeee kullansın kızınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?