yalnız sevdamce göbişikoydumya bluzun etiketini yırttım oda yırtıldı direk oradan resim çekilmişim
kıss hiç fark edilmiyorr bileeee
seyhan maşallah sağlıkla sıhatle huzurlu yuvanda kızını büyütmek nasip olur inşallah
sürekli yatmak zorunda olduğun halde çok güzel uyum içinde bir hazırlık yapmışsın maşallah
özellikle perden ve halın çok hoşuma gitti
göbek resminede maşallah doğumdan sonra hiç böbek kalmaz sende karnın yanlara duruyor maşallah
bebekte yukarda görünüyor allahın izniyle sen 36 haftayı geçersin inşallah
bu arada sevdamce ve sendeki bebeklerinizin çerçevedeki resimlerine o ayrıntıya bayıldım
benimde olur inşallah
farketmemene sevindim
çok sağol canım amin daha iyisi senin başına olsun inş.
sorma yattığım halde şükür uyum içinde yaptım aslında daha çok planım vardı kendim yapacağım şeyler vardı ama olsun böle de gayet iyi oldu.
yanlarda olunca kalmazmıymış ayy hadi inş...
inşallahh kızlar dediğiniz gibi 36 ları görürüz
sende ayrıntılı çektireceksen yaparsın canım ilk resimleri onlar
ay :26:ben sevdamcenin bebek odasını görünce tebrik etmişmiydim hatırlayamadım şüpheye düştüm şimdi
ettiysemde içimden geldi tekrarlayayım
sevdamce maşallah bebek adanız çok güzel bebeğin için her ayrıntıyıda düşünmüşsünüz
rabbim sağlıkla yavruna kavuşmanı nasip eder inşallah
biraz önceki mesajımdada yazdığım gibi sendede ve seyhanda o ayrıntılı usg resminize çerçveletmeniz çok hoşuma gitti hiç aklıma gelmezdi
maşallah maşallah
amin inşallahhhhhhhh
göbek hakkında bişehy bildiğimden söylemedim göze batan büyüklükte değil ya ondan kalmaz dedim
maşallah çok güzel hazırlamışsın odayı ama odadaki yatak işini anlamadım ben eşten ayrı yatılmasına karşıyım ikiniz bir orda yatacaksanız tamam
bana ayrıntılı için 1 ay sonra olacğını söyledi bilmem ki verirmi öyle bir resim elimde şu ana kadar iyi net br pozisyonda hiç resimleri yok
meleğim benimmmmmmm allahım bir an önce şifa versin kuzucuğumuzanuray zeytin yağı filan sürsen canım belki yumuşattığı için acısını azıcık alır sonuçta zararlı bişey değil canım
seyhan bacıı senin göbek yanlarda hemdee göccük benimki hem aşagıda hem önde hemdee büyükkkkk
seyhan bacıı senin göbek yanlarda hemdee göccük benimki hem aşagıda hem önde hemdee büyükkkkk
canim buryami yazcam özel msj gönderdin bana adresi alma imkanim varmi
seninkinide görelim merak ettim
ben sana ne gönderecektimki anlamadım hatlar karıştı sanırsam sevdanehri sana soruyor sanırsam şekerimcanim buryami yazcam özel msj gönderdin bana adresi alma imkanim varmi
sende koy resminide görelim uzun zamandır koymuyosun
heee bende öle bişşey var zannettimsevinmiştim
bende eşimden ayrı yatmam soğukluk girer araya ama rahatsız olduğunda uykusuz olduğunda yatak odasına geçer rahatça uyurbenim yatak odam çok dar hem o yüzden hemde odasında yatmaya alışsın diye bebek bu şekilde yaptım
heee bende öle bişşey var zannettimsevinmiştim
bende eşimden ayrı yatmam soğukluk girer araya ama rahatsız olduğunda uykusuz olduğunda yatak odasına geçer rahatça uyurbenim yatak odam çok dar hem o yüzden hemde odasında yatmaya alışsın diye bebek bu şekilde yaptım
evet canım buraya yazabilirsin
Antalya Tüp Bebek Merkezi - Dokuma - Antalya bizim doktorumuz murat beydi
kızlar eşden ayrı yatılmazdı önceden ama şimdi çok farklı oluyo insan ben asla küstüm yastıkta yatamam derdim şimdiye kadar hep tek uzun yastıkta yattık ama bebiş olunca ben yastığı değiştirdim bazen çok huzursuz olunca bebişim yastığımı alıp kocişin ayak ucuna yatıom oğluma yakın olayım diye kocişi gördüğüm yom inanın ki kaç aydır fık fık ta yokherşey bebeğim üzerine kurulu artık
ben sana ne gönderecektimki anlamadım hatlar karıştı sanırsam sevdanehri sana soruyor sanırsam şekerim
çekecek kimse yokki kıslarr nasıl koyayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?