Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nuray geçmiş olsun çok üzüldüm el kadar bebek neler çekiyor öyle kıyamam yaaa ..laranın dediği gibi zeytin yağı ile msaj falan yapsan yumuşatır belki acaba kabızmı oldu bu yüzden zorlanıyor olmasın:44:Allah acil şifalar versin çarçbauk iyileşir inşallah

sevocummmmm çok güzel odanız canım göbüşte süper valla çok yakışmış koca göbüş sana

ben gelene kadar herkes gitmiş

kızlar belime değişik tuhaf tuhaf ağrılar giriyorsancılı sancılı bişey gelip gidiyor ne acaba buu?

biraz uzanayım ben görüşürüz

kızlar kardeşimle has biliyorsunuzzzz neti bir açtım 25 şehitimiz varmış şok oldum RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİNNNN

tamam canim ne kadar zaman sürdü hepiniz hamilemisiniz maliyeti ne kadar oldu merak ediyorum çok soru soruyorum ama

adetin ikinci gününden itibaren ilaç kullanımına başlıyosun bütün işlemler 15 gün sürüyor
buradan 3 arkadaş birlikte gittik ve şükür hamile kaldık
3300 tl + ilaçlar dı en son bide misafirhanesi var bedavaya kalabiliyosun tedavi boyunca

tşk ettim laracım

dinlen bakalım geçecekmi geçmezse kaç dakikada geliyo bi bak.benimde kasık ağrılarım var

benimde belime sancılar giriyo kaç gündür
kamer dinlenince geçmiyorsa doktora git. yok eğer tam tersi geçşyorsa yalancı sancılar bunlar

Son düzenleme:
benim sol bacağım tutmuyo sol kasığıma feci sancılar giriyo:26: anam hepimizde bişey var

bence bunların hepsi normal bacı ..ekim topiğinden çok temmuz ağostos ve şimdide eylül topiğini takip ettim devamlı .bu haftalardan bu tür şikayetler olabiliyor. muş

kızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptım iki çizgide kopkuyu çıktı . 3 gun çalışma yaptık bir haftadır gögüslerim çok gerdgin ve uçları hep dışarda dokandırtmıyor resmen .. bu ne demekki acaba ? ve tedavime göre adetimin 20. gunu progestan içmem gerekiyo eğer hamişsem zarar verirmi ? bugun sabah içtim ?

benim kasığıma ağrılar gece yatakta dönünce oluyor sanki rahim bağım kopulacak gibi. bir çığlık koparıyorum yavaş yavaş geçiyor sonra

inşallah hamişsindir
progestanın bi zararı olmaz bende kullanıyorum

................................

aynen öle çığlık attıracak şekilde bende devaml sola oturup yatıyorumya sanırım o yüzden iyi rahatladım sende de olunca

inşallah hamişsindir
progestanın bi zararı olmaz bende kullanıyorum

aynen öle çığlık attıracak şekilde bende devaml sola oturup yatıyorumya sanırım o yüzden iyi rahatladım sende de olunca

gece nasıl uyuduğumu bi görsen:))bir yığın yastık ve kırlent ..sırtıma ,belime, bacak arama donatıyorum etrafımı:))

uykuya geçiş önce oturu vaziyette oluyor sonra tuvalaet için kalktığımda bakmışımki kırlent ve yastıkların bir kısmı yerlerde:) ben sırt üstü vaziyette allahımmmm cebeleşiyorum resmen kalkmak için :)sonra wcye yetişmek için koşturuyorum karnımı tutarark :) çok gülüyorum bazen bu hallerime.
bu günleri özlüycez belkide

Son düzenleme:

ayyy hayal ettim seni evet herşeye rağmen özlicez

bacım beni yıkasana feci kokmuşum temizlikte yapmam lazım
hala kahvaltı tepsim duruyo mutfakta bugün hiç halim yok

sevo biliyonmu Aydının kurtuluşu nedeniyle halk konseri var yarın bil bakalım kim geliyor:)
senin hemşeri ..Volkan konak
yarın konserine gidecez hem aydının kutuluşunu hemde evlilik yıldönümüzü kutluycaz :))

ayyy hayal ettim seni evet herşeye rağmen özlicez

bacım beni yıkasana feci kokmuşum temizlikte yapmam lazım
hala kahvaltı tepsim duruyo mutfakta bugün hiç halim yok

gel bacım gel keseliyim her bi yanını :))
ben demin çıktım duştan mis gibi oldum ,ama evin halini sorma ..aynen kahvaltı ,meyve bulaşıklarım olduğu gibi duruyor tezgahın üzerinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…