KIZLAR BU HAFTAKİ TEFRiCİYELER HEP YARIM KALACAK
SRP ARKADAŞIMIZNKİNİ BU HAFTA İPTALMİ ETSEK ??
GEÇENGÜN ONA YAZDIM SANA OKIUYORUZ DİYE SENDE ALICAKMISIN DEDİM GÖRMEDİ O MESAJIMI SANIRIM
AMA OKADAR LİSTEYİ GÜNCELLİYORUM ONUDAMI GÖRMEDİ YAA
görmedi herhalde bir de kaç gündürr gelmiyoo çook eksikk yaww
bugün bende sana söylemeyi düşünüyodum srp16 yı iptal edelim böyle yarım olmaz
ben nevbahara melike için yardım etmek istiyorum 1000 tane aldı çünkü hepsi ağır olur hamile kız yorulmasın meyra için yarım kalannı tamamlıyorum 300 almıştım 92 okumuştum ya 300 e tamamlıyorum temizlendim zaten benim çabuk bitiyo
Allah hepinizden razı olsun ağızlarınıza sağlıkk
tamam kızlar öyle yapalım okuyan biziz nasıl olsa karar verende biz olalım barii boshayallersmile
buraya yazan herkes 200er tane okusa okdara yarım kalmıyacakta ama yanaşan yok herkes kendisi için okunmasını istiyor ama kimsede bizde şu kadar alalım demiyor
nevbahar arkadaşımız riskli dönemde olmasına rağmen göbeğini çatlatana kadar okuyor Allah arkadaşımın sevabını kabul etsin valla
amin ablacıım hepimizin inşallah. ben 1644 almıştım az kaldı bitince tekrar alırım bugün sabaha kadar okudum
evet Allah razı olsun Allahım ne muradı varsa versinnnazracanın arkadaşı melon bizimle muhabeti olmasada yine okuyor bizlere Allah razı olsun ondanda
bu konuda bencil olmamak lazım ben bu işe çok adil yaklaştığımı düşünüyorum
vicdanen rahatım kimin kime ne kadar okuduğunu takip ettim kim bu işe gönüllü ona göre bende o arkadaşlarıma daha özverili oldum melike böyle olmasını haketmemişti o herkese okumaya çalıştı bize okuyamadığı için kırıldı bile bugün ona okuyan kimse yok olmadı böyle maalesef bir çok kişi çok bencilce davrandı kedersizim dediğin gibi nevbahar ve etipuf bu haliyle seferber oluyo bizler için allah onlara bu iyiliğnin karşılığını misliyle versin
öylee valla dün vevbahar ablayla konuştuk 1000 taneyi daha aldı ama içime dert olduu bu haliyle kendini debeliyo
hepiniz de öyle yapıyosunuz Allah razı olsun
aminnnnnnnsenin bu yaptığın bile fazla canım benim vallahi seni çok takdir ediyorum
senin durumunda olsam ben sanırım işi bırakırdım çünkü o halde çalışmak çok zor allah sana yardım etsin
aminnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
senin o güzel kalbine gönlüne kurban olayım canım benim
RABBİM sanada hayırlı doğum ve hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin :Saruboceq:
yok tatlım memur değill nerde bursa yakıyo kıssshımmmmmmm ankardamısın e bursa yazıyo calışıyomusun yoksa seninkidemi memur bizimki gibii
neyse canlarım sizide üzdüm şimdiden düşünmeye başladım bi bebek evlat edinmeyi belki nasibim odur zaten şu 12. gün sonucumu alayım biraz kafamı toparladıktan sonra araştırmaya başlıycam son 2 gün sonucun değişeceğini sanmıyorum ama en azından büyük şoku bugün atlattım perşembe daha az üzülürüm belki şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi
ayy ablacıım güzel haberler alacan inşllah yaa stres yapıpdurmaa kıyamam relaks güzell haberler alacaksıınn Rabbim yüzünüzü güldürecekk kıss halayy çekecezz hep beraber