Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

görmedi herhalde bir de kaç gündürr gelmiyoo çook eksikk yaww

Allah hepinizden razı olsun ağızlarınıza sağlıkk

amin ablacıım hepimizin inşallah. ben 1644 almıştım az kaldı bitince tekrar alırım bugün sabaha kadar okudum

nazracanın arkadaşı melon bizimle muhabeti olmasada yine okuyor bizlere Allah razı olsun ondanda
evet Allah razı olsun Allahım ne muradı varsa versinn

öylee valla dün vevbahar ablayla konuştuk 1000 taneyi daha aldı ama içime dert olduu bu haliyle kendini debeliyo
hepiniz de öyle yapıyosunuz Allah razı olsun

senin bu yaptığın bile fazla canım benim vallahi seni çok takdir ediyorum
senin durumunda olsam ben sanırım işi bırakırdım çünkü o halde çalışmak çok zor allah sana yardım etsin
aminnnnnnn
aminnnnn

hımmmmmmm ankardamısın e bursa yazıyo calışıyomusun yoksa seninkidemi memur bizimki gibii
yok tatlım memur değill nerde bursa yakıyo kısss

ayy ablacıım güzel haberler alacan inşllah yaa stres yapıpdurmaa kıyamam relaks güzell haberler alacaksıınn Rabbim yüzünüzü güldürecekk kıss halayy çekecezz hep beraber

kıslarr ben hiç iyi değilim karnım ağrıyo ve midem bulanıyorr çıkıyoruum ben akşam gelirimm öpüldünüzzz

siz ebirşey anlatayım; dün kuaföre gittim oradaki kadınla konuştuk.
kadın 39 yaşında 1,5 yıllık evli ve yaş sorunundan dolayı hemen tüp bebeğe geçmişler her ikisindede sorun varmış ama çözmüşler bi nebze ve başlamışlar.yumurta kalitesi benimkinden bile iyi düşünün doktor gayet neticeden ümitli.aynı zamanda başka hastada tedaviye başlamış kadının yaşı 27 ama menapoza girmiş 1 senedir iğne takviyesi falan 1 tane yumrutası olmuş ve hemen tüp bebeğe geçmişler.dediğim gibi aynı zamanda başlamışlar tedaviye ve 27 yaşındaki kadının döllenmeden 2.gün embriyo ölüyo yani gelişemiyo ve transferden vazgeçiyo doktor.kadın yerlere yatıyo onu içimde hissetmek istiyorum diye baya ruhsal bunalıma girmiş kadın ve transfer ediyolar.

aynı zamanda sonuç vermek için gidiyolar 39 yaşındakinin tedavisi gayet olumlu süreçte iken negatif alıyo.diğer kadın ise yani 27 yaşındaki pozitif alıyo yaniii ölen embriyo ile hamile kalıyo düşünün.Doktor inanmıyo karışmıştır diyo tekrar ve tekrar yaptırıyo ama sonuç böylee.

yani arkadaşlar "Rabbimm can verince ölüyü bile canlandırıyo herşeyin bir zamanı var.bizim içinde bir zaman gelecek"

bulutum yeni gördümm mesajını Rabbimm bebeğine sağlık can versin herşey yolunda gider inşallah ve bebeğinden ayrılmazsın :gitme: üzme kendinii dua ett :Saruboceq:

bu arada listeyi görremedim kedersizim bana özel mesajla eksiklikler var ise tefriciyede okumaya başlayayaım ne dersin canım bu hafta ilgilenmedim mazur görün benii

herkes gider mersine ben giderim tersine dün uğraştı uğraştım profile sizinki
gibi not yazmak için yapamadım olmadı dedim şimdi yazdıklarım alt tarafta çıkmış ohaoldumsmile

bulutcum hemencecik kalp atışlarını duyamazsınki... ben 7. haftamda duymuştum... 8. haftada bile duyanlar var... bence bebişin 9 ay sonra sağlıkla kucağında olacak emin ol içini rahat tut...

nazracam eğer bu iki gün içinde değer yükselirse kii inşallah yükselecektir.. ben senden umutluyum güzel haberler vermene çok az kaldı...

elg bence sen kesinlikle bir kan tahlili yaptır eğer ordaysa negatif çıkarsa inşallah sonucun pozitif olur.. ama eğerki negatifse bir doktora görün çünkü yumurtalıklarında kiste oluşmuş olabilir... ama bence hamişsindir...

Son düzenleme:
herkes gider mersine ben giderim tersine dün uğraştı uğraştım profile sizinki
gibi not yazmak için yapamadım olmadı dedim şimdi yazdıklarım alt tarafta çıkmış ohaoldumsmile

hangi altta canım görmedim ben dur nerden yazmıştık ben bakayım izah ederim sana

kıslarr ben hiç iyi değilim karnım ağrıyo ve midem bulanıyorr çıkıyoruum ben akşam gelirimm öpüldünüzzz

geçmiş olsun canım... dinlen biraz umarım akşama kadar hiçbişeyciğin kalmaz...

evet sevdam rabbim ol desin olmayacak hiçbişey yok...

ben biraz profilimi şekillendirdim renklendirdim ama tam güzel olmadı müsaşt zamanda yapıcam
bunuda profil şekillendir bölümünden yapıyosunuz oradan renk şekin önizlemem yapın görün tamammı kedersizim ve ipeğim

ipeğim kullanıcı paneline gir profil düzenle de orada aşağıya doğru in kişisel rütbe yeri var oraya kendin ne istiyosan onu yaz ve aşağıdaki kaydet tuşuna bas okadar canım

bu dediğin gibi yaptım zaten olmadı bir kez daha deniyim benm anlamadığım
arka sayfalarda bazı mesajlarımda o yazdıklarım sol alt tarafta nasıl görünmüş dün çok
karıştırdım demek başka bir yere daha yazmışım

bende başka yere yazdın orada kişisel rütbe yerine yazıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…