bende geldim bende ins en kısa sürede hamişş olurumm((
bende geldim bende ins en kısa sürede hamişş olurumm((
kimsecikler yok bu hafta çok sessiz başladı
öyle ipekcim... bende ara ara bakıyorum kimseler yok.. fırtına öncesi sessizlik diyelim buna... belki bir arkadaşımız bize hamile olduğunu müjdelerde hafta sonunu güzel getiririz.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+
ben geldimmmmmm hihoyyyt
ben biraz önce kedersizide gördüm sonradan gitti galiba
ben geldimmmmmm hihoyyyt
yok kız gitmedim ben habersiz çıkmam hiç ...sevda yazmış ya profilimi renklendirdim diye profiline bakıyordum :1ninca:
hoşgeldin bende seni gördüğümü yazmıştım
hoşgeldinnnnnnnnn
işin vardır öyle bir bakıp çıkmışsındır diye düşündüm neyse sen hiç evde kendin pide yaptınmı
canım ben kan tahlili yaptırdım hangi akla hizmet yaptırdıysamnazracam moralini bozma herşey değişebilir tabi negatif sonucuda göz önünde bulundurmak gerekir ama idrar herzaman doğrusunu vermiyor bu kadar erken zamanda bende yaptığımda negatifti tamam sonuçta negatifti ama tüp bebek bölümünde yapıp negatif çıkan ama sonucu pozitif alan çok kişi oldu canım.biraz daha bekle bakalım kanda belli olur hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun canımmm :Saruboceq:
evlatlık olayına gelince tabiki neden olmasın ama sonuna kadar tedaviye devam etmeliyiz en son çare ben evlatlık düşünürüm şahsen canım :uhm:
inan canım sana inanmayı o kadar çok istiyorumkigörmedi herhalde bir de kaç gündürr gelmiyoo çook eksikk yaww
Allah hepinizden razı olsun ağızlarınıza sağlıkk
amin ablacıım hepimizin inşallah. ben 1644 almıştım az kaldı bitince tekrar alırım bugün sabaha kadar okudum
evet Allah razı olsun Allahım ne muradı varsa versinn
öylee valla dün vevbahar ablayla konuştuk 1000 taneyi daha aldı ama içime dert olduu bu haliyle kendini debeliyo
hepiniz de öyle yapıyosunuz Allah razı olsun
aminnnnnnn
aminnnnn
yok tatlım memur değill nerde bursa yakıyo kısss
ayy ablacıım güzel haberler alacan inşllah yaa stres yapıpdurmaa kıyamam relaks güzell haberler alacaksıınn Rabbim yüzünüzü güldürecekk kıss halayy çekecezz hep beraber
bulutcum hemencecik kalp atışlarını duyamazsınki... ben 7. haftamda duymuştum... 8. haftada bile duyanlar var... bence bebişin 9 ay sonra sağlıkla kucağında olacak emin ol içini rahat tut...
nazracam eğer bu iki gün içinde değer yükselirse kii inşallah yükselecektir.. ben senden umutluyum güzel haberler vermene çok az kaldı...
elg bence sen kesinlikle bir kan tahlili yaptır eğer ordaysa negatif çıkarsa inşallah sonucun pozitif olur.. ama eğerki negatifse bir doktora görün çünkü yumurtalıklarında kiste oluşmuş olabilir... ama bence hamişsindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?