kızlar ne çabuk geçti koca bir hamişlik 35 hafta olmuşsunuz maşallah artık sayılı günler kaldı 2-3 hafta içinde inşallah hepinizin bebişi kucağında olucak rabbim bekleyen arkadaşlarımızı da daha fazla üzmeden versin inşallah
eşmi bekliyorum kankim gelsin beraber gidecez ..
sanki kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyor bir baskı var hala
valla yaptım bir hata ne bileyim böyle olacağını daha önce arabayla çıkmıştık bu kadar merdiven olduğunu tahmin edemedim
zaten 15_20 merdivende bir dinleniyorumdum tıkanıp durdum hep
kanki bizim ciciler albümde ordan bakabilirsinoda yapmadık biz annem karyolasını alacak kıyafetlerinide şu çekmeceli raflardan alıp koymayı düşünüyorum
yaa bide sen gel bize sor nasıl geçtiğini :)35 haftamızda yarın doluyor
aminn aminn ..inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip eder Rabbim
ömer paşanın önemli bir rahatsızlığı yoktur inşallah kamerinde dediği gibi mevsimsel döküntülerdir bencede .geçmiş olsun
1-2 ay içerisinde 3 kişi tedaviye başlıyorinşallah allahım onlarında özlemini sona erdirir
biraz büyüsün kızınla beraber odasını yaparsınız ...anam nurcik senin kız acelemi ediyo gelmek için
neyse çıkıyorum ben biraz uzanayım eşim gelene kadar
hadi hayırlısı ..çok sveindim senin adına Allah emeklerini boş çıkarmasın ..ne zaman gidiyorsun..gelişmelerden haberdar et bizişükürler olsun eşimi ikna ettim tedavi için antalyaya gidiyoz inşallah bir sorun çikmaz çooooook agladim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah isteyen arayan herkese versin hamiş olanlarda hayirlisiyla kucagina alsin saglik inşallah tek korkum ya tutmassa ne yapcam birdaha yaptirma imkanim olmaya bilir((((((((( ama inşallah allahin izniyle gidenlerin hep olmuş antalyada kizlar dua edin özellikle hamiş arkadaşlar siz dua edin
foruma yeni katıldım, bebiş özlemi duyan biriyim ben deee, beni de alın aranızaaa:)))
bi yıllık evliyiz, korunmadığımız halde olmadı . bilmiyorum hayırlısı tabi belki de zamanı var ,fakat 30 yaşındayım. ama yakında doktora görüncem ben de . inşallah bi problem çıkmaz . ne olur benim için de dua edin.
-bikaç sayfayı okudum , sayfadaki samimiyeti gördüm ve daldım aranıza:))
,hamiş olanlara hayırlı evlatlar.. olmayanlara da hayırlısıyla dolu göbekler ve bebekler nasip etsin RABBİM.
bir de symrna art hakkında tecrübesi olan varsa yazabilir mi,,, şimdiden teşekkürler
çıkardım listeden arkadaşımnurcan beni çıkar arkadaşım listeden
selam kızlar nasılsınız
turnal yazından çok bişey anlamadım ama kocan arkanda ise boşver gerisini üzme kendini
ipeğim tşk lerömer paşanın bişey yoktur inş. bencede mevsim değişikliğinden olmuştur çünkü bende de oluyo bu değişikliklerden pullanmalar..dişlerde normaldir
nurcan looo sen nasıl çktın oraya abowww merdiven beni bitiriyo..gerçi herşey bitiriyo bankada işim vardı taksiyle gidip geldim markete uğradım kendimi yatağa zor attımağrıların dinlenince geçmeye başladıysa ve kızın hareketli ise bişey yoktur inş. ama istersen bi git görün
karakız demek ikna ettin eşini hayırlı olsun..inşallahh bebeğinle dönersin antalyadan.. kafana takılan ne varsa sorabilirdsin yardımcı olmaya çalışırız
çiğdem canım bak aklıma geldi sende antalyada tedavi olacağın için sana lazım olacak bende crinone jel var 14 adet istersen sana gönderebilirim
merhaba kızlar çok yorgunum ama size yazmadan duramadım
2 gündür hastanelerde sürünüyom
sürekli bel ağrısından bahsediyordumya
dün hiç durmadı kasık ağrısıda eklenince devletin acilin gittim pek verimli geçmedi muaynem yatırmak istedi doktor yatmadım bu günden için ayrıntılı usg yaptırmamı söylediler bu gün bebeklerimin ayrıntılı usg sı yapıldı her nekadar ben hiç göremesemde doktor herşeylerinin normal olduğunu söyledi
ordan kendi doktoruma geçtim rahim boyum filan ölçülünce çok rahatladım doktorm herşeyin yolunda olduğunu kendini yormuşsundur istiraat et dedi
ben cumartesi günü kayın pederi siyarete gitmiştim merdiven filan çıkıp inmek zorunda kaldım birazda yürümem gerekmişti heralde ondan oldu
neyse özetle rabbim bu günümü aratmasın ağrılarım devam etmesine rağmen sorun yok haberini aldımya çok rahatladım
ve bebeğmin birinin renkli resmini verdi doktor eğri yüzlü bişey sanırım annesinin gerginliği onada yansımış diğerinin kini göremedik uygun pozisyonda olmadığını söyledi dr.
rabbim tedaviye başlayacak arkadaşlarımada tez vakitde nasip eder inşallah bu fazlasıyla sitresli gergin ama dünyalara değer duyguyu
2 gündür öldüm öldüm dirildim doğum evinin doktoru yatırmak istedi takip edelim diye ama kendi doktorum evde istiraat et dedi
neysebacılar allaha emanet olun görüşürüz
ağrılar yine başladı sevokızım hareketli ama hareket ettikçede canım acıyor sertleşiyor ,taş gibi oluyor karnım . çok yordum kızımı çok kıyamam ona ben
ayşe geçmiş olsun yat dinlen canım çarçabuk geçer inşallah bel ağrıların
canım benim turnal ın yazdığı beni listeden çıkarı ben bi an senin avatarın zannettim ve başımdan kaynar su indi resmenneyseki şükürler olsun sen değilmişsin
çok geçmiş olsun aman sakın kendini yorma şu haftaları geçir hayırlısıyla..demek sende aldın resim kızınınkimi oğluşuunmu bakalım..
Nurcan seyhan sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
seyhancım benim bebelerin ikisininde bamyası varmışkaç haftadır kızım diye sevdiğim bebeğim meğersem erkekmiş
tabii hayal kırıklığına uğradık ailecek
bizim 2 tarafında erkek nufusu çoğunlukta herkez kıza heveslenip seviniyordu ama ben çoküzülmedim dün kaybedeceğim korkusunu öyle bir hissettimki rabbim esirgesin hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın sağ salim vaktinde kucağımıza alalımda varsın kızım olmasın
bu arada turnalın avatarını ilk görüşte bende benim zannettim mesajı okuyorum ben bunu yazmadım ki diyorum isme bakınca anlaşıldı olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?