Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çıktımmm sevdamceee

ayşe demek 2 tane bamya var aynen öle insan korkuyu yaşayınca alı başına geliyo cinsiyetin hiç önemli olmadığını anlıyo..bizdede erkek yok doğru dürüst o yüzden eşim 5.ayıma kadar belki erkektir diye ümit etti ama bu badireler çıkınca onunda aklı başına geldi

teşekkür ederim sevdamce
evet diğer hamilelikte yaşadıklarımın hala çok etkisindeyim elimde değil san ki 26.haftayı atlatınca rahatlayacak gibiyim
inşallah sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur
evet larayada bi kız bi erkek demişlerdide ama çobuk farkedilmişti onunkinin erkek olduğu biz 12.haftada cinsiyetleri konuştuk bidaha hiç sormamıştık dün devletin ayrıntılı usg sinde ki dr.söyledi bende eminmsiniz kız demişlerdi diye iddalaşıyorum
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

kazasız belasız vaktinde kucağına alırsın inşallah yavrunu
ilerleyen zamanlardada inşallah hayırlı bir erkek evladınız olur dün merkezde bir bayan vardı 2 yaşında kızı tekrar tedaviye başlamış
ben hiçdüşünmemiştim bir sefer yavrumukucağıma sağlıkla alınca birde kardeş düşünürmüyüm diye :26:meğersem düşünülüyormuş

herkese günaydın canlarım nasılsınız biz elhamdülillah iyiyiz umarım sizlerde iyisinizdir

günaydın canlarımmmmm

biz bugün pek iyi değiliz
gece kaşıntıdan uyuyamıyoruz gündüzde ağrılarım başladı artık hafiften rahatsız ediyor beni

bide 1 haftadır iştahım hiç yok zorla yiyorum suyla yutuyorum lokmalarıkızlar sizin iştah durumunuz nasıl?

perşembeye kadar inşallah sorunsuz geliriz randevumuz var bakalım dr gün verecekmi

papatyaaa demek sizinde bamyalar ikilendiallah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin canım
çok şükür rabbime ben çoookkkkkk mutluyum 2 oğlum olacağı için allahım bize bağışlasın

Son düzenleme:
günaydınlar dicem ama öğle olmuş

lara benim iştah olayım gayet açık :26: gece ben sola yatmaya çalıştığım için bacağım resmen kopuyo devamlı sağa sola dönüp duruyorum yoksa başka sıkıntım yok canım.senin az kaldı canım oğluşlarına kavuşmana sık dişini.

bide kızlar sağa sola yatarken direk dönüyomusunuz nasıl dönüyosunuz.komşumun annesi oturup öle dön dedi yapmaya çalışıyorum ama her zaman değil :26: kordon dolanması olmasın diyeymiş bilginiz varmı

aman açık olsun iştahın canım yarasın rüyaya
ben biraz önce bir kase çorbayı zorla içtim ekmek doğradım azıcıkta ama suyla yutuyorum bebekler olmasa hiç yemicem

o kordon dolanmasını bende duydum dikkat etmeye çalışıyorum ama yatakta doğrulmak çok zor benim karnım sertleşiyor yataktan doğrulurken 10 gündür filanda bu var :26::26::26::26:
dönsem bile çok yavaş kademe kademe dönüyorum

merhaba kızlar...
benim sancılarım devam ediyor ve ben ısrarla gitmiyorum doktora çünkü çatı muaynesindne korkuyorum çok

sevo ben duymamıştım direk dönüyorum valla :26::26::26:

merhaba kızlar...
benim sancılarım devam ediyor ve ben ısrarla gitmiyorum doktora çünkü çatı muaynesindne korkuyorum çok

sevo ben duymamıştım direk dönüyorum valla :26::26::26:

nurcan korksan neye yarıyacakk cnm elinde sonunda olucan o muayneyi bana doktor 15 gün sonra alttan muaynen olucak dedi ama benim hiç umrumda deil inşallah acı filende olmaz bu kadar sıkma kendiniii

seyhannn yapma ya hiç bilmiordum ben hızlı hızlı dönüyorum :26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar ben hamileliğimden beri kaç kere alttan muayene oldun gözünüzde büyütmeyin zaten son zamanlarda orası iyice yumuşamış oluyo..

bende öleydim hala da geceleri arada bir öleyim

kızlar ben hamileliğimden beri kaç kere alttan muayene oldun gözünüzde büyütmeyin zaten son zamanlarda orası iyice yumuşamış oluyo..

bende öleydim hala da geceleri arada bir öleyim

yok şekerim ben byütmüyorum sadecee elini filen sokuyorlarmış ya o ürkütüyoo ama zor olacagını zannetmiyorumm:26:

iyi geceler kızlar nasılsınız ben bugün mutfak dolaplarımı temizledim yarın da duvarlarımı silecem buzdolabı vs... bu hafta hep temizlikle geçecek yaniii anlıcanızz

ayşecimm ikizler oğlanmış yerim onları ben allahım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşaalahh

nurcan ağrın devam ediyomuş offff yaa git bence dr aaaa

seyhan sen nasılsın bacımm

evet sokuyolar hatta benim dikişlerimi elleriyle kontrol ediyolar

iyi geceler ben yine soru sorcam ama antalyada yaptiran arkadaşlarima bebegi koyduklari zaman yani tüp bebegi yatilmasi lazim ya nasil döndünüz yat kalkma düşer diyolar ya yol gelcen lütfennnnnnn şimdide bu takildi aklima uyuyamadim hamilelik tahlilini bulundugunuz yerdemi yaptirdiniz yoksa antalyayami gittiniz iyi geceler dua edin şu sıkıntılarimi atlatayim ben erzurumluyum izmire gelin geldim tek kalmaktan çok sıkıldim melegim birran önce gelsin inşallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…