- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
cnm geçmiş olsunn ama senin geçen hamileliğiinden korkuların çok bunları fazla kafana takıyosun gibime geliyorrrr unut geçmişi bu bebelerin saglıcakla dogacak kucagına alıp misss gibi kokularını çekeceksin inşallahhhdemek ikisininde bamyası varmış lara yada ilk bi kız bi erkek demişlerdi hayırlı saglıkla gelsinlerde kız erkek farketmezzzz
kazasız belasız vaktinde kucağına alırsın inşallah yavrunuçıktımmm sevdamceee
ayşe demek 2 tane bamya varaynen öle insan korkuyu yaşayınca alı başına geliyo cinsiyetin hiç önemli olmadığını anlıyo..bizdede erkek yok doğru dürüst o yüzden eşim 5.ayıma kadar belki erkektir diye ümit etti ama bu badireler çıkınca onunda aklı başına geldi
günaydınlar dicem ama öğle olmuş
lara benim iştah olayım gayet açık :26: gece ben sola yatmaya çalıştığım için bacağım resmen kopuyo devamlı sağa sola dönüp duruyorum yoksa başka sıkıntım yok canım.senin az kaldı canım oğluşlarına kavuşmana sık dişini.
bide kızlar sağa sola yatarken direk dönüyomusunuz nasıl dönüyosunuz.komşumun annesi oturup öle dön dedi yapmaya çalışıyorum ama her zaman değil :26: kordon dolanması olmasın diyeymiş bilginiz varmı
merhaba kızlar...
benim sancılarım devam ediyor ve ben ısrarla gitmiyorum doktora çünkü çatı muaynesindne korkuyorum çok
sevo ben duymamıştım direk dönüyorum valla :26::26::26:
nurcan korksan neye yarıyacakk cnm elinde sonunda olucan o muayneyi bana doktor 15 gün sonra alttan muaynen olucak dedi ama benim hiç umrumda deil inşallah acı filende olmaz bu kadar sıkma kendiniii
seyhannn yapma ya hiç bilmiordum ben hızlı hızlı dönüyorum :26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar ben hamileliğimden beri kaç kere alttan muayene oldun gözünüzde büyütmeyin zaten son zamanlarda orası iyice yumuşamış oluyo..
bende öleydim hala da geceleri arada bir öleyim
yok şekerim ben byütmüyorum sadecee elini filen sokuyorlarmış ya o ürkütüyoo ama zor olacagını zannetmiyorumm:26:
teşekkür ederim pınarcım rabbim tez vakitdesanada nasip eder inşallah sıkıntısız korkusuz rahat bir hamilelik inşallah
aminnn canım naber nasılsın kaç haftalık oldular
rabbim bu günümü aratmasın idare ediyorum şükür
tam 20 haftalıklar
aminnn inşaallahh canım
ooyy maaşaallahh yolu yarılamışsınız
gelde bide bana sor
pınarcım kusura bakma olurmu beni uyku iyce sıkıştırdı
allha emanet ol iyi geceler
evet sokuyolar hatta benim dikişlerimi elleriyle kontrol ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?