merkezin fiyatını arkadaşımız yazmış .
ben merkezden çok memnun kaldım bu 3. tedavimdi şükür hamileyim
diğer 2 tedavim izmir İrenbe de oldu ama ikiside negatif sonuçlandı..
bu gitğim merkez her konuda güven verdi doktorları çalışanları çok ilgili davrandılar üstelik şehir dışından gelenlere ücretsiz konuk evi açıyorlar .odan ayrı, içinde banyosu kliması var ...alt katta mutfak ,çamaşırhane bide salon var .her ihtiyacını rahatlıkla karşılıyorsun ,kendi evin gibi..
.senin gibi bir çok hasta kalıyor konuk evinde .eğlenceli geçiyor herkesin derdi aynı olunca diyalogta rahat oluyor.hala iletişim halinde olduğum arkadaşlar var orda tanıştığım
ami inşallah bende başliycam çok saol kesin orya gitcem ama dönüşü düşünüyorum inşallah hayirlisiyla üç kişi döneriz eşimde sorun yok
.ben ve 2 arkadaşım (2 arkadaşımda bu topikte )aynı zamanda gittik üçümüzde hamileyiz şükür darısı senin ve isteyen herkesin başına tez vakitte
burayıda okumanı tavsşiye ederim .zaten yorumları okudukça kararını kesin vereceksindirhttp://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bu bir avantajmi dez avantajmi merak ediyorum
iyi geceler ben yine soru sorcam ama antalyada yaptiran arkadaşlarima bebegi koyduklari zaman yani tüp bebegi yatilmasi lazim ya nasil döndünüz yat kalkma düşer diyolar ya yol gelcen lütfennnnnnn şimdide bu takildi aklima uyuyamadim hamilelik tahlilini bulundugunuz yerdemi yaptirdiniz yoksa antalyayami gittiniz iyi geceler dua edin şu sıkıntılarimi atlatayim ben erzurumluyum izmire gelin geldim tek kalmaktan çok sıkıldim melegim birran önce gelsin inşallah hayirlisiyla
valla bu işler yatıp kalkmakla olmuyor canım .Rabbim ol dedimi oluyor
.
gittiğimiz merkezdeki doktorlar, transferi yaptığı gibi seni kaldırıp giyinip gidebilirsiniz diyorlar
ama ben de senin gibi rahat olmadığımdan transfer öncesi doktorla konuştum, en azından bi yarım saat kadar odaya çıkıp yatmak istediğimi söyledim..peki dedi yatabilirsin ama hiç yatmakla alakası yok tutup tutmamanın..göz yaşı bile kadar olmayan hücre rahme koyduğumuz an tutarsa tutar tutmazsada düşmez ordan dedi, .eğer ki tutunma olmaz ise rahim içinde bozulup adet kanı ile birlikte düşermiş.
neyse benim isteğim üzerine tekerlekli sandalye ile odaya çıkardılar .bi 40dakka kadar dinlendim orda (konuk evinde kalan çoğu kişi direk giyinip çıkmışlar ve çoğununda tutmuş) sonra
tuvalete gidip(sıkışık olduğum için) idrarmı boşaltıktan sonra giyinip konuk evine geçtik eşimle..orda son 2 gün kaldıktan sonra eve döndüK otobüsle( 5 saat yol.)evde de devamlı yatmadım oturarak geçirdim yavaş ve ağır yürüyüş yaptım evin içinde,kan dolaşımı olsun diye...çok kasmamk gerekiyor ne kadar rahat olursan senin için okadar iyi olur ..transferden önce ve sonra bol bol tesbihler çek dualr oku bunlar seni çok rahatlatacak manevi anlamda
güzel haberlerini alıcaz inşallah
kızlar akşam üstü dayanmadım gittim acile ..nst ,idrar tahlili ve tabikide o berbat çatı muaynesi yapıldı
açıklık yok ..nst de sancılar düzensiz çıktı en yüksek 47 oldu ..tahlilde biraz enfeksiyon görüldü..doktor şuan doğum gözükmüyor istersne yatışını yapalım serumlarla ağrını keselim dedi benkabul etmedim,bu akşam eve gideiym dinleneyim ,geççmezse yarın gelirim tekrar dedim..bir kaç tane ilaç yazdı biri progestan,biri rahmi açılmasını önelemek için diğeride kalsyum .acile gelmezsen bile yarın polikliniğe git büyük ultrasonda baksınlar dedi sanırım suymda falan azalma olmuşmu bide bebk kanala girmişmi ona bakılacak
selam kızlar nasılsınız
turnal yazından çok bişey anlamadım ama kocan arkanda ise boşver gerisini üzme kendini
ipeğim tşk lerömer paşanın bişey yoktur inş. bencede mevsim değişikliğinden olmuştur çünkü bende de oluyo bu değişikliklerden pullanmalar..dişlerde normaldir
nurcan looo sen nasıl çktın oraya abowww merdiven beni bitiriyo..gerçi herşey bitiriyo bankada işim vardı taksiyle gidip geldim markete uğradım kendimi yatağa zor attımağrıların dinlenince geçmeye başladıysa ve kızın hareketli ise bişey yoktur inş. ama istersen bi git görün
karakız demek ikna ettin eşini hayırlı olsun..inşallahh bebeğinle dönersin antalyadan.. kafana takılan ne varsa sorabilirdsin yardımcı olmaya çalışırız
çiğdem canım bak aklıma geldi sende antalyada tedavi olacağın için sana lazım olacak bende crinone jel var 14 adet istersen sana gönderebilirim
günaydın canlarım nasılsınızz sizleri çok özledim çokkkkkkkk dün siteye girdim teke tek içime sine sine yavcaş yavaş okuya okuya yorumları seçtim rahat cvp yazacam ama son dakika bişey çıktı ve yazamadan çıkmak zorunda kaldım ve şimdi işe gelir gelmez pc yi açtım hemen yazayımmm kimse gelmeden evettt en sonunda pc geldi bana rahatladım valla vee danışmaya verdiler vebi yanımda bi güvenlik kız var saat 3 de gidiyor yerine yine bayan arkadaş geliyor çok şükür iyi insanlar hiç olmazsa ikiyüzlüülük yok gibi ve samimiler yarında birinin düğünüğ olacak diğerinide istemeye gelecekler onlarla beraber bende heyecanlanıyorum artık rahat rahat girip yazacam yupiiiiiiii
valla sevom çok sevinirim sen beni çaldır ararım bide eşim dün akşam tutturmuş antalyaya ne zaman gidiyoruz diyo ekim de diyorum oo daha çok var sen dru bi arasana bizim işi uzatmasın diyo o kadar sabırsız kiii geçen nette bu dr ve hastane hakkında araştırma yapmış şikayet coma bakmış biri şikayet etseydi diyo başka hastaneye götürecektim ama herkes memnunmuş diyo ee boşuna çene yormuyorum ya dedim :) bizde durum bu şimdilik aklımda bunlar var vee bi hastanın kaydını yapmam lazım öperek çıkıyorum şimdilikkkkk kokulu kokulu öpüyorum sizleri muckkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
seda sayan öpücüğüüüü
valla bu işler yatıp kalkmakla olmuyor canım .Rabbim ol dedimi oluyor
.
gittiğimiz merkezdeki doktorlar, transferi yaptığı gibi seni kaldırıp giyinip gidebilirsiniz diyorlar
ama ben de senin gibi rahat olmadığımdan transfer öncesi doktorla konuştum, en azından bi yarım saat kadar odaya çıkıp yatmak istediğimi söyledim..peki dedi yatabilirsin ama hiç yatmakla alakası yok tutup tutmamanın..göz yaşı bile kadar olmayan hücre rahme koyduğumuz an tutarsa tutar tutmazsada düşmez ordan dedi, .eğer ki tutunma olmaz ise rahim içinde bozulup adet kanı ile birlikte düşermiş.
neyse benim isteğim üzerine tekerlekli sandalye ile odaya çıkardılar .bi 40dakka kadar dinlendim orda (konuk evinde kalan çoğu kişi direk giyinip çıkmışlar ve çoğununda tutmuş) sonra
tuvalete gidip(sıkışık olduğum için) idrarmı boşaltıktan sonra giyinip konuk evine geçtik eşimle..orda son 2 gün kaldıktan sonra eve döndüK otobüsle( 5 saat yol.)evde de devamlı yatmadım oturarak geçirdim yavaş ve ağır yürüyüş yaptım evin içinde,kan dolaşımı olsun diye...çok kasmamk gerekiyor ne kadar rahat olursan senin için okadar iyi olur ..transferden önce ve sonra bol bol tesbihler çek dualr oku bunlar seni çok rahatlatacak manevi anlamda
güzel haberlerini alıcaz inşallah
kızlar akşam üstü dayanmadım gittim acile ..nst ,idrar tahlili ve tabikide o berbat çatı muaynesi yapıldı
açıklık yok ..nst de sancılar düzensiz çıktı en yüksek 47 oldu ..tahlilde biraz enfeksiyon görüldü..doktor şuan doğum gözükmüyor istersne yatışını yapalım serumlarla ağrını keselim dedi benkabul etmedim,bu akşam eve gideiym dinleneyim ,geççmezse yarın gelirim tekrar dedim..bir kaç tane ilaç yazdı biri progestan,biri rahmi açılmasını önelemek için diğeride kalsyum .acile gelmezsen bile yarın polikliniğe git büyük ultrasonda baksınlar dedi sanırım suymda falan azalma olmuşmu bide bebk kanala girmişmi ona bakılacak
Günaydın bal kaymaklarım akidelerim cicoşlarııııımmmmohh kokulu öpücüklerimide yolladım sizee nasılsınız
günaydınnn cnm biz iyiyizzz sen nasılsınnnnnnnn
iyiym bende sevdamce oğlumuz nasıl ismi ne oldu en son
ogluş iyi cnm şükürler olsun ismi büyük ihtimal sıraç olucakk
oyyy oyyy adıyla bin yaşasın
hazılıklar ne alemde
son zamanlarınız iyi dinlenin, uyuyun
günaydın fıstıklarrrr
bugün 35. haftaya girdikve günlerdir ilk defa iştahla kahvaltı ettik bugün mutluyummmmmm kocacımla başbaşayızzzzz
sedefçim sizin adınıza bende çok heyecanlanıyorumgeç olsun güç olmasın inşallah gelecek ay havai fişekler patlatacaz
nurcanım sonunda oldunmu muayne bacımnasıl geçti
ben çatı muaynesinden korkmuyorum ama ya riske atarsa bizi diye düşündüğümden yaptırmaktan kaçınıyorum finfon bile yasak olunca insan tedirgin oluyor haliyle:26::26:
günYDINN CNM ohhh afiyet bal şeker olsun bende tekim ve canım çok sıkılıyorrrr
tek geçirdiğin son zamanlardasınyakında oğlun hep yanında olacak hiç sıkılmaya vaktin olmayacak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?