Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Son düzenleme:

valla bu işler yatıp kalkmakla olmuyor canım .Rabbim ol dedimi oluyor
.
gittiğimiz merkezdeki doktorlar, transferi yaptığı gibi seni kaldırıp giyinip gidebilirsiniz diyorlar
ama ben de senin gibi rahat olmadığımdan transfer öncesi doktorla konuştum, en azından bi yarım saat kadar odaya çıkıp yatmak istediğimi söyledim..peki dedi yatabilirsin ama hiç yatmakla alakası yok tutup tutmamanın..göz yaşı bile kadar olmayan hücre rahme koyduğumuz an tutarsa tutar tutmazsada düşmez ordan dedi, .eğer ki tutunma olmaz ise rahim içinde bozulup adet kanı ile birlikte düşermiş.
neyse benim isteğim üzerine tekerlekli sandalye ile odaya çıkardılar .bi 40dakka kadar dinlendim orda (konuk evinde kalan çoğu kişi direk giyinip çıkmışlar ve çoğununda tutmuş) sonra
tuvalete gidip(sıkışık olduğum için) idrarmı boşaltıktan sonra giyinip konuk evine geçtik eşimle..orda son 2 gün kaldıktan sonra eve döndüK otobüsle( 5 saat yol.)evde de devamlı yatmadım oturarak geçirdim yavaş ve ağır yürüyüş yaptım evin içinde,kan dolaşımı olsun diye...çok kasmamk gerekiyor ne kadar rahat olursan senin için okadar iyi olur ..transferden önce ve sonra bol bol tesbihler çek dualr oku bunlar seni çok rahatlatacak manevi anlamda

güzel haberlerini alıcaz inşallah

kızlar akşam üstü dayanmadım gittim acile ..nst ,idrar tahlili ve tabikide o berbat çatı muaynesi yapıldı
açıklık yok ..nst de sancılar düzensiz çıktı en yüksek 47 oldu ..tahlilde biraz enfeksiyon görüldü..doktor şuan doğum gözükmüyor istersne yatışını yapalım serumlarla ağrını keselim dedi benkabul etmedim,bu akşam eve gideiym dinleneyim ,geççmezse yarın gelirim tekrar dedim..bir kaç tane ilaç yazdı biri progestan,biri rahmi açılmasını önelemek için diğeride kalsyum .acile gelmezsen bile yarın polikliniğe git büyük ultrasonda baksınlar dedi sanırım suymda falan azalma olmuşmu bide bebk kanala girmişmi ona bakılacak

ohhh maşallah size gece sohbetlerinizde var ne güzel son zamanlrınızı iyi değerlendirin bebişler olunca bu fırsatı bulamayacaksınız bi fırsat olsada uyusak diye bekleyeceksiniz veee bebek ne zaman uyudu sizinde gözünüz uykuda olucak ancak uykudan feragat edip ben gibi bu saatte buralara gelirsiniz ama umarım böle olmaz bebekleriniz huzurlu ve mışıl mışıl uyurlar inşallahhhhh rabbim sağlık versin bu günkü günümüze şükür rabbim aratmasın elhamdülillah şikayetçi değilim bugünleri özlemle bekledik rabbim hayırlısıyla verdi darısı isteyen dileyen bütün arkadaşlara pınara demete çiğdeme yetere ve diğer aklım agelmeyen isteyen herkese

geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrıların herşey yolundadır inşallah

günaydın canlarım nasılsınızz sizleri çok özledim çokkkkkkkk dün siteye girdim teke tek içime sine sine yavcaş yavaş okuya okuya yorumları seçtim rahat cvp yazacam ama son dakika bişey çıktı ve yazamadan çıkmak zorunda kaldım ve şimdi işe gelir gelmez pc yi açtım hemen yazayımmm kimse gelmeden evettt en sonunda pc geldi bana rahatladım valla vee danışmaya verdiler vebi yanımda bi güvenlik kız var saat 3 de gidiyor yerine yine bayan arkadaş geliyor çok şükür iyi insanlar hiç olmazsa ikiyüzlüülük yok gibi ve samimiler yarında birinin düğünüğ olacak diğerinide istemeye gelecekler onlarla beraber bende heyecanlanıyorum artık rahat rahat girip yazacam yupiiiiiiii

valla sevom çok sevinirim sen beni çaldır ararım bide eşim dün akşam tutturmuş antalyaya ne zaman gidiyoruz diyo ekim de diyorum oo daha çok var sen dru bi arasana bizim işi uzatmasın diyo o kadar sabırsız kiii geçen nette bu dr ve hastane hakkında araştırma yapmış şikayet coma bakmış biri şikayet etseydi diyo başka hastaneye götürecektim ama herkes memnunmuş diyo ee boşuna çene yormuyorum ya dedim :) bizde durum bu şimdilik aklımda bunlar var vee bi hastanın kaydını yapmam lazım öperek çıkıyorum şimdilikkkkk kokulu kokulu öpüyorum sizleri muckkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
seda sayan öpücüğüüüü

cnm herşey düzene girmeye başladı desenee hadi hayırlısııııı

Günaydın bal kaymaklarım akidelerim cicoşlarııııımmmmohh kokulu öpücüklerimide yolladım sizee nasılsınız

saol canim allah razi olsun umarim sende saglikli bir şekilde yavrunu kucagina alirsin rabbim ol dedimi oluyor demi inşallah olur sendemi antalyada yaptirdin olumlu sonuçlari grdümmü daha çok seviniyorum rabbim yar ve yardimciniz olsun

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sevdamcee
biri ben biri duru ee o zmn 3. kimmm:26::26::26::26:

oyyy oyyy adıyla bin yaşasın
hazılıklar ne alemde
son zamanlarınız iyi dinlenin, uyuyun

aminn cnm

hazırlıklar bitti gibi bebişin herşeyi hazırda benim hastane çantama daha birkaç eksiğim var

son zamanlarmı sanki hiç geçmiyecek bitmiyecekmiş gibime geliyorrrr

günaydın fıstıklarrrr

bugün 35. haftaya girdikve günlerdir ilk defa iştahla kahvaltı ettik bugün mutluyummmmmm kocacımla başbaşayızzzzz

sedefçim sizin adınıza bende çok heyecanlanıyorumgeç olsun güç olmasın inşallah gelecek ay havai fişekler patlatacaz

nurcanım sonunda oldunmu muayne bacımnasıl geçti
ben çatı muaynesinden korkmuyorum ama ya riske atarsa bizi diye düşündüğümden yaptırmaktan kaçınıyorum finfon bile yasak olunca insan tedirgin oluyor haliyle:26::26:

günYDINN CNM ohhh afiyet bal şeker olsun bende tekim ve canım çok sıkılıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…