Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminn cnm

hazırlıklar bitti gibi bebişin herşeyi hazırda benim hastane çantama daha birkaç eksiğim var

son zamanlarmı sanki hiç geçmiyecek bitmiyecekmiş gibime geliyorrrr

canım bunca yıl bekledin surda ne kaldı kucağına almayı hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelsin sıraç paşa
eksiklerini halledersin
hastaneye sor ne lazım diye bende çok abartmıştım çoğunu kullanmadan geri getirdim
en cok önereceğim gecelik

maşallah afiyet olsun canım
oğluşlar naısl

inşallah ama bendeee sabır mabır kalmadıı gelsin artık ogluşşşhele şu ekim annelerinin dogurduklarını okudukça daha çok sabırsızlaşıyorum
hastaneye sormak hiç aklıma gelmedi geccelik koydum şekerim çantamaa ama 1 tane

tatlım gününü tamamlaması bebek açıcından çok iyi vakti zamanında doğsun sıraç paşamız
doğum yapacağın hastaneye mutlaka sor ben sormuştum onlar ısrarla gecelik istediler birde hastane çıkışını verdik bebek doğar doğmaz giydirsinler diye diğer malzemeleri hem bebek için hem anne için hastane verdi bize

mutlaka hastaneye sor derim

merhabalar
çiğdem hoş geldin ekime nekaldıkı hadi hakkında hayırlısı olsun
duru hoş geldin merak ediyordum artık seni epeydir sesin çıkmıyordu iyisiniz inşallah

lara sevdamce merhaba kızlar

merhabalar
duru hoş geldin merak ediyordum artık seni epeydir sesin çıkmıyordu iyisiniz inşallah

hoşbuldıum canım izindeydim 2 hafta pazaretsi başladım
sen nasılsın seninde iki tane paşan olacakmış hadi hayırlsı olsun sağlıcakla dünyaya açsınlar gözlerini

evt cnm yaa ben şakasındayım 38 haftaları görekte bi ondan sonra geliyosa gelsin paşamızzz ama çok merak ediyorum kime benziyeccek nasıl olacak babası kara ben beyaz ayyyyyyy zaman azaldıkça heycanmı basıyor bana acabaaaaa bu gidişimde unutmazsam hastaneyee sorucam inşallah cnm usg de ogluşu gördükten sonraa herşey aklımdan uçup gidiyorrr

merhabalar

meraba canım hoşgeldinnnn
iyi olsunlar kuzularım yaaaaa
ege 2 hafta önce hastaydı şimdi iyi tatilini yaptı paşa pazaretsi işe başladım
aman iyi olsun kuşum yatatil demeyinnnn ben çok bunaldım evde deniz bile görmedim bu yıl seneye acısını çıkarıcaz paşalarımla inşallahhbu günümüze şükür mumla aramıştık bu günlerimizide

hoşbuldıum canım izindeydim 2 hafta pazaretsi başladım
sen nasılsın seninde iki tane paşan olacakmış hadi hayırlsı olsun sağlıcakla dünyaya açsınlar gözlerini

inşallah öyle olacak amin
ne güzel dinlenebilmişsindir inş.çocukla hele hastalandıysa nekadar dinlenme sayılırsa
geçmiş olsun

heyecan olması çok normal seni çok iyi anlıyorum
bak şmdi banada heyecan bastı
az çok usg de kime benzediği belli olur aslında

heyecan olması çok normal seni çok iyi anlıyorum
bak şmdi banada heyecan bastı
az çok usg de kime benzediği belli olur aslında

ilk başta babasına bnziyodu ama şimdi sanki bana dönmüş suratı yuvarlak olmuşş babasının öyle deil ama dayısınada benzemiş olabilir kız halaya oglan dayıyaa kime benzerse benzesin saglıklı dogsunda ogluşumuz gerisii boşşş

laracım bende hamileyken o sene tatil istiyodum çıkamamaıştım ege 8 aylıkken gitmiştim
olsun seneye paşalarınla girersin şimdi hamileliğin tadını çıkarın derim

inşallah öyle olacak amin
ne güzel dinlenebilmişsindir inş.çocukla hele hastalandıysa nekadar dinlenme sayılırsa
geçmiş olsun

ya aslında dinlenmiş sayılmam desem çok huzursuz oldu kırmızı eve gidelim diye ağladı hep gece kalktı ağladı zaten ateşi vardı
eve gldiğimizde ilk sorduğumuz soru neresi kırmızı göster bakalım dedik beyefendi halıyı gösterdi halının kenarları kırmızı çocuk meğer evini istermiş

oyy kurban olurum yaa evinii özlemişşş kuzuuuuuu

çok doğru söyledin canım zaten doğduktan sonra tipleri acaip değişiyo
sağlıklı olsunlarda

alem bu çocuklar yaaaaaaaakırmızı ev

ben hiç evden çıkamadığım için çok bunaldım aslında tatil bahane bakkala bile gidebilmeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…