çok doğru söyledin canım zaten doğduktan sonra tipleri acaip değişiyo
sağlıklı olsunlarda
oyy kurban olurum yaa evinii özlemişşş kuzuuuuuu
laracım bende hamileyken o sene tatil istiyodum çıkamamaıştım ege 8 aylıkken gitmiştim
olsun seneye paşalarınla girersin şimdi hamileliğin tadını çıkarın derim
ya aslında dinlenmiş sayılmam desem çok huzursuz oldu kırmızı eve gidelim diye ağladı hep gece kalktı ağladı zaten ateşi vardı
eve gldiğimizde ilk sorduğumuz soru neresi kırmızı göster bakalım dedik beyefendi halıyı gösterdi halının kenarları kırmızı çocuk meğer evini istermiş
otel odasını istemedi yabancı ya huzursuz oldu bizi de huzursuz etti
neyse bu sene de boyle geçti
eşim bir daha sizle gitmem bi yere rezil ettiniz beni diyo
ben giderim sen gelme deidm
hoş buldum
20hafta 2 günlük
alem bu çocuklar yaaaaaaaakırmızı ev
ben hiç evden çıkamadığım için çok bunaldım aslında tatil bahanebakkala bile gidebilmeyi özledim
duruu cnm varyaaaaa güzel erkek bebek denince aklıma direk ege geliyorr maşallahhh nasıl güzel birr bebekmiş o öylee benim oglumda ona benzese keşkeee
offf yaa matkap sesinden nerdeyse kendi sesimi duyamaz oldum 6 da kalktım 7 30 dan beri uyumaya çalıştım tam içim geçti anaammmm bi matkap sesiyleyerimden fırladım nerdeyse tavana yapışacaktım kızlar bitse de kurtulsam yaaa mutfak temizliğine decam edecem accık bakıyım dedimmm sizlere nasılsınız
hoş geldin canım
seninde temizlik hiç bitmiyor allah kolaylık versin
canım ödemin yok demianlaşılan ege sevmemiş giddiğiniz yeri
kızlar bu arada haftamı söyleyince aklıma geldi ben çok hızlı kılo almaya başladım 10 günde 2 kilo almışım 20 haftada 5 kilo inanamıyorum
ben 120 kiloda doğuma girerim heralde
gerçi lokum yer durursan olacağı budur
yükle çirkinimizi görelim kendinide yükle ama senide görelimmaşallah maşallaaahhhhh
laracım doğduktan sonra bile ilk zamanlar çok çıkamıycan yani ben öyleydim markete gidince bile ay nasıl mutlu oluyodum
sürekli memede kaldığı için bunalıyosun yani
oyy benzer paşa sen beyazsın
bugün yükliycem faceye bir kaç çirkin fotosonu
çirkinleşleşti
sabredeceksin artık bu seslerden kaçışın yok uzun süreofff yaa matkap sesinden nerdeyse kendi sesimi duyamaz oldum 6 da kalktım 7 30 dan beri uyumaya çalıştım tam içim geçti anaammmm bi matkap sesiyleyerimden fırladım nerdeyse tavana yapışacaktım kızlar bitse de kurtulsam yaaa mutfak temizliğine decam edecem accık bakıyım dedimmm sizlere nasılsınız
bitmez kıs benim işim
anlaşılan ege sevmemiş giddiğiniz yeri
kızlar bu arada haftamı söyleyince aklıma geldi ben çok hızlı kılo almaya başladım 10 günde 2 kilo almışım 20 haftada 5 kilo inanamıyorum
ben 120 kiloda doğuma girerim heralde
gerçi lokum yer durursan olacağı budur
hahahaaa iyi demişsin cnmmmmm kim rezil etti sanki senin oglun etti
inş.ekim ayından itibaren uzun bir istiraat dönemine geçersin bebeklerin için
laracım çokşükür şimdilik ödem yok sadece biraz burnum büyüdü
sana çok gülmüştüm ondan olsa gerek
ben 83 kiloda hamile kalınca zaten vucut ağır ne yaparım bilmiyorum rabbim kolaylık verir inşallah
laracım çokşükür şimdilik ödem yok sadece biraz burnum büyüdü
sana çok gülmüştüm ondan olsa gerek
ben 83 kiloda hamile kalınca zaten vucut ağır ne yaparım bilmiyorum rabbim kolaylık verir inşallah
ayy inşallah ayşe ben de onun için yapıyorum yaaa hamile kalırsam diye sanki öle de olacak gibime geliyobi heves geldi anlatamam heryeri temizlemek istiyorum ama camlarıma dokunamıyorumm henüz inşallahh tedavim başlıyana kadar biterse yapacam
ayy inşallah ayşe ben de onun için yapıyorum yaaa hamile kalırsam diye sanki öle de olacak gibime geliyobi heves geldi anlatamam heryeri temizlemek istiyorum ama camlarıma dokunamıyorumm henüz inşallahh tedavim başlıyana kadar biterse yapacam
offf yaa matkap sesinden nerdeyse kendi sesimi duyamaz oldum 6 da kalktım 7 30 dan beri uyumaya çalıştım tam içim geçti anaammmm bi matkap sesiyleyerimden fırladım nerdeyse tavana yapışacaktım kızlar bitse de kurtulsam yaaa mutfak temizliğine decam edecem accık bakıyım dedimmm sizlere nasılsınız
canım ödemin yok demi
benim 20. haftalarda başlamıştı ödem şu an kilomun yarısı ödem benim bende yaklaşık 25 kg aldım diyebilirim
yükle çirkinimizi görelim kendinide yükle ama senide görelim
oyyy memede dursunlar kız büyük özlemle onu bekliyorum bennnnnvalla evde herkese diyorum dikişim iyileşince ilk işim parka çıkıp 30 dk koşu yapmak istiyorum tek başıma
sabredeceksin artık bu seslerden kaçışın yok uzun süre
durucum geçmiş olsun canımmm nasılsın öptüm oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?