Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anlaşılan ege sevmemiş giddiğiniz yeri

kızlar bu arada haftamı söyleyince aklıma geldi ben çok hızlı kılo almaya başladım 10 günde 2 kilo almışım 20 haftada 5 kilo inanamıyorum
ben 120 kiloda doğuma girerim heralde
gerçi lokum yer durursan olacağı budur

hoş buldum
20hafta 2 günlük

maşallah maşallaaahhhhh

alem bu çocuklar yaaaaaaaakırmızı ev

ben hiç evden çıkamadığım için çok bunaldım aslında tatil bahane bakkala bile gidebilmeyi özledim

laracım doğduktan sonra bile ilk zamanlar çok çıkamıycan yani ben öyleydim markete gidince bile ay nasıl mutlu oluyodum
sürekli memede kaldığı için bunalıyosun yani

duruu cnm varyaaaaa güzel erkek bebek denince aklıma direk ege geliyorr maşallahhh nasıl güzel birr bebekmiş o öylee benim oglumda ona benzese keşkeee

oyy benzer paşa sen beyazsın
bugün yükliycem faceye bir kaç çirkin fotosonu
çirkinleşleşti

offf yaa matkap sesinden nerdeyse kendi sesimi duyamaz oldum 6 da kalktım 7 30 dan beri uyumaya çalıştım tam içim geçti anaammmm bi matkap sesiyle yerimden fırladım nerdeyse tavana yapışacaktım kızlar bitse de kurtulsam yaaa mutfak temizliğine decam edecem accık bakıyım dedimmm sizlere nasılsınız

hoş geldin canım
seninde temizlik hiç bitmiyor allah kolaylık versin

canım ödemin yok demi
benim 20. haftalarda başlamıştı ödem şu an kilomun yarısı ödem benim bende yaklaşık 25 kg aldım diyebilirim
yükle çirkinimizi görelim kendinide yükle ama senide görelim
oyyy memede dursunlar kız büyük özlemle onu bekliyorum bennnnnvalla evde herkese diyorum dikişim iyileşince ilk işim parka çıkıp 30 dk koşu yapmak istiyorum tek başıma
sabredeceksin artık bu seslerden kaçışın yok uzun süre

papatyam hızlı kilo almışsın azcık frenle canım

hahahaaa iyi demişsin cnmmmmm kim rezil etti sanki senin oglun etti

ege ağlayınca rezil olmuş

laracım çokşükür şimdilik ödem yok sadece biraz burnum büyüdü
sana çok gülmüştüm ondan olsa gerek
ben 83 kiloda hamile kalınca zaten vucut ağır ne yaparım bilmiyorum rabbim kolaylık verir inşallah

inş.ekim ayından itibaren uzun bir istiraat dönemine geçersin bebeklerin için

ayy inşallah ayşe ben de onun için yapıyorum yaaa hamile kalırsam diye sanki öle de olacak gibime geliyobi heves geldi anlatamam heryeri temizlemek istiyorum ama camlarıma dokunamıyorumm henüz inşallahh tedavim başlıyana kadar biterse yapacam

inşallah
maşallah hevesini hiç yitirme ben senden hep umutluyum hep hamile kalacaksın diye hissediyorum
dualarımda bunun için inşallah

bunu hissetnem çok güzel çok hoşuma gitti pozitif olman

hoşgeldin canım temizlik imandan gelir derler yap yap
bebek olunca yapamazsın uzun bi süre

15 gün dikiş
kız bebeleride alır çıkarsın baba onlara bakar sen turlarsın

durucum geçmiş olsun canımmm nasılsın öptüm oğlunu

sağolasın canım bende seni öptüm dış cephe bittmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…