Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun nurcancım allaha şükür doğuma daha varmış inşallah bian evvel geçer ağrıların

kızlar ben aslında çokaz yiyorum baskül yanlıştı muhtemelen
ben çıkmak zorundayım ikinci kahvaltımı yapacam annem çağırıyor 1.30 da öğle yemeğim var daha

yok bee yavrum daha bitmediii nerde yarısı bile olmadı ama önce benim tarafımdan başlandığı için rahatsız oluyorum sonra diğer cepheye geçince bu kadar olmucak

uleyyyynnn benide gaza getirceniz heeeeee
40 ımda doğurtcanız beniii
ayıptır sölemesi 40 dan gün aldım da
ee doğur tabi ege yalnız kalmasın 40 yaş çok değil daha
yok bee yavrum daha bitmediii nerde yarısı bile olmadı ama önce benim tarafımdan başlandığı için rahatsız oluyorum sonra diğer cepheye geçince bu kadar olmucak

ne güzel sen rahatlamış olacaksın bir an önce gerisini diğer cepheler düşünsün

ooo çok uzamış yaaa
neyse temiz olcak

ben de 2.kahvaltımı demin yaptımm bi daha akşama kadarbişey yemem artıkın derseemmm inanmaaaa

ee doğur tabi ege yalnız kalmasın 40 yaş çok değil daha

ne güzel sen rahatlamış olacaksın bir an önce gerisini diğer cepheler düşünsün

önce kilo vermnem lazım sonra bebe için uğraşmam lazım
ooo anlatırken yoruldum ben yaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn htuncuklarrr nurcan demek muayne oldun nasılsıı

iyi değilim yawww
sen nasılsın

yanlış hesappppp .36 ya girdik kuzummm
oldum canım oldum çok kötü geçti diyemem ama işte parmaklanmak kötüüü yahuuzaten 5 saniye kadar baktı uzun sürmedi

geçmiş olsun nurcancım allaha şükür doğuma daha varmış inşallah bian evvel geçer ağrıların
sağol canımcım Allah razı olsun

uleyyyynnn benide gaza getirceniz heeeeee
40 ımda doğurtcanız beniii
ayıptır sölemesi 40 dan gün aldım da
yaşına ne bakıyorsun senin ruhun genç
lolitam benim

biraz daha oturursam burayı sel bascak
hemen gelirim ben
sidikli lolitaa

selam kızlar... hastanedne şimdi geldim doktor muayne etmeden ultrasona sokmadan göz kararı olsa gerek kas ağrısıdır bu ağrıların dedinstye gönderdi...yığınla hamile doluydu tam 1 saat bekledim nst için
büyük ultrasona içinde randevu verdiler cuma gününe
işte bu yüzden devlet hastanelerine gitmek istemiyorum uğraştırıyorlar epey doktorlar doğru düzgün muamele göstermiyor hepsi asık suratlı bişey sormaya korkuyorum inanın ..sanki babalırın hayrına yapıyorlar bu işi

nurcikim hoşgeldin demek parmakladı dr benim baştan beri sezeryan olduğu için parmaklanmadım ben
sidikli lolitayı görücen faceye yükliyimde korkudan doğurma sakın heeee
devlet hastaneleri maalesef oyle nurckim
marmarise giderken aydının otobanında geçtik eşime dedim nurcik var burda görmek isterim adam eve biran önce gelmek için duymazdan geldi gıcık oldum yolda durmaktan nefret ediyo ki tuvalete gitmem lazım dedimsede onda bile kaç dk sonra durdu bide söylendi ege ananın çişi gelmiş diye

35 i bitirdik 36 ya adım attık diyelim

çok sevindim iyi olmanıza nurcikimbende yarın gidiyorum eğitim araştırmaya gene
ben çok şikayetçi değilim ama genede özeli tutmuyor tabiben buraya mecburum o yüzden sevmek zorundayım canım

Herkese günaydınlaaarrrr tatil bitti eve döndük çok şükür cnm evimi cnm memleketimi çok özlemişim İstanbul çok yorucu bir şehir ve bir okadarda çok güzel bir şehir… neyse evimdeyim çok şükür geçmişi okumadan direk daldım ben neler yapıyosunz herkesler iyidir umarım…
Gelelim bana tedaviye başlıycaktım adet olunca haber ver demişti doktorum pazartesi günü oldum yol yorgunuyum diye dün haber vereyim dedim aradım aradım çıkmadı 30 kere aradım nerdeyse her aradığımda doktor işlemde doktor ultrasyonda dediler bende sinirlendim bu adetime değil öteki adetime başlıycam inşallah…. Herkesi çok öperiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…