valla bu işler yatıp kalkmakla olmuyor canım .Rabbim ol dedimi oluyor
.
gittiğimiz merkezdeki doktorlar, transferi yaptığı gibi seni kaldırıp giyinip gidebilirsiniz diyorlar
ama ben de senin gibi rahat olmadığımdan transfer öncesi doktorla konuştum, en azından bi yarım saat kadar odaya çıkıp yatmak istediğimi söyledim..peki dedi yatabilirsin ama hiç yatmakla alakası yok tutup tutmamanın..göz yaşı bile kadar olmayan hücre rahme koyduğumuz an tutarsa tutar tutmazsada düşmez ordan dedi, .eğer ki tutunma olmaz ise rahim içinde bozulup adet kanı ile birlikte düşermiş.
neyse benim isteğim üzerine tekerlekli sandalye ile odaya çıkardılar .bi 40dakka kadar dinlendim orda (konuk evinde kalan çoğu kişi direk giyinip çıkmışlar ve çoğununda tutmuş) sonra
tuvalete gidip(sıkışık olduğum için) idrarmı boşaltıktan sonra giyinip konuk evine geçtik eşimle..orda son 2 gün kaldıktan sonra eve döndüK otobüsle( 5 saat yol.)evde de devamlı yatmadım oturarak geçirdim yavaş ve ağır yürüyüş yaptım evin içinde,kan dolaşımı olsun diye...çok kasmamk gerekiyor ne kadar rahat olursan senin için okadar iyi olur ..transferden önce ve sonra bol bol tesbihler çek dualr oku bunlar seni çok rahatlatacak manevi anlamda
güzel haberlerini alıcaz inşallah
kızlar akşam üstü dayanmadım gittim acile ..nst ,idrar tahlili ve tabikide o berbat çatı muaynesi yapıldı
açıklık yok ..nst de sancılar düzensiz çıktı en yüksek 47 oldu ..tahlilde biraz enfeksiyon görüldü..doktor şuan doğum gözükmüyor istersne yatışını yapalım serumlarla ağrını keselim dedi benkabul etmedim,bu akşam eve gideiym dinleneyim ,geççmezse yarın gelirim tekrar dedim..bir kaç tane ilaç yazdı biri progestan,biri rahmi açılmasını önelemek için diğeride kalsyum .acile gelmezsen bile yarın polikliniğe git büyük ultrasonda baksınlar dedi sanırım suymda falan azalma olmuşmu bide bebk kanala girmişmi ona bakılacak
hoşgeldin canım temizlik imandan gelir derler yap yap
bebek olunca yapamazsın uzun bi süre
15 gün dikiş
kız bebeleride alır çıkarsın baba onlara bakar sen turlarsın
sağolasın canım bende seni öptüm dış cephe bittmi
kızlar ben aslında çokaz yiyorum baskül yanlıştı muhtemelen
ben çıkmak zorundayım ikinci kahvaltımı yapacam annem çağırıyor 1.30 da öğle yemeğim var daha
hoşgeldin canım temizlik imandan gelir derler yap yap
bebek olunca yapamazsın uzun bi süre
15 gün dikiş
kız bebeleride alır çıkarsın baba onlara bakar sen turlarsın
sağolasın canım bende seni öptüm dış cephe bittmi
kızlar ben aslında çokaz yiyorum baskül yanlıştı muhtemelen
ben çıkmak zorundayım ikinci kahvaltımı yapacam annem çağırıyor 1.30 da öğle yemeğim var daha
ee doğur tabi ege yalnız kalmasın 40 yaş çok değil dahauleyyyynnn benide gaza getirceniz heeeeee
40 ımda doğurtcanız beniii
ayıptır sölemesi 40 dan gün aldım da
yok bee yavrum daha bitmediii nerde yarısı bile olmadı ama önce benim tarafımdan başlandığı için rahatsız oluyorum sonra diğer cepheye geçince bu kadar olmucak
yok bee yavrum daha bitmediii nerde yarısı bile olmadı ama önce benim tarafımdan başlandığı için rahatsız oluyorum sonra diğer cepheye geçince bu kadar olmucak
ben de 2.kahvaltımı demin yaptımm bi daha akşama kadarbişey yemem artıkın derseemmm inanmaaaa
ee doğur tabi ege yalnız kalmasın 40 yaş çok değil daha
ne güzel sen rahatlamış olacaksın bir an önce gerisini diğer cepheler düşünsün
ee doğur tabi ege yalnız kalmasın 40 yaş çok değil daha
ne güzel sen rahatlamış olacaksın bir an önce gerisini diğer cepheler düşünsün
ooo çok uzamış yaaa
neyse temiz olcak
önce kilo vermnem lazım sonra bebe için uğraşmam lazım
ooo anlatırken yoruldum ben yaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn htuncuklarrr nurcan demek muayne oldun nasılsıı
yanlış hesappppp .36 ya girdik kuzummmgünaydın fıstıklarrrr
bugün 35. haftaya girdikve günlerdir ilk defa iştahla kahvaltı ettik bugün mutluyummmmmm kocacımla başbaşayızzzzz
sedefçim sizin adınıza bende çok heyecanlanıyorumgeç olsun güç olmasın inşallah gelecek ay havai fişekler patlatacaz
nurcanım sonunda oldunmu muayne bacımnasıl geçti
ben çatı muaynesinden korkmuyorum ama ya riske atarsa bizi diye düşündüğümden yaptırmaktan kaçınıyorum finfon bile yasak olunca insan tedirgin oluyor haliyle:26::26:
sağol canımcım Allah razı olsungeçmiş olsun nurcancım allaha şükür doğuma daha varmış inşallah bian evvel geçer ağrıların
yaşına ne bakıyorsun senin ruhun gençuleyyyynnn benide gaza getirceniz heeeeee
40 ımda doğurtcanız beniii
ayıptır sölemesi 40 dan gün aldım da
sidikli lolitaabiraz daha oturursam burayı sel bascak
hemen gelirim ben
iyi değilim yawww
sen nasılsın
yanlış hesappppp .36 ya girdik kuzummm
oldum canım oldum çok kötü geçti diyemem ama işte parmaklanmak kötüüü yahuuzaten 5 saniye kadar baktı uzun sürmedi
sağol canımcım Allah razı olsun
yaşına ne bakıyorsun senin ruhun genç
lolitam benim
sidikli lolitaa
selam kızlar... hastanedne şimdi geldim doktor muayne etmeden ultrasona sokmadan göz kararı olsa gerek kas ağrısıdır bu ağrıların dedinstye gönderdi...yığınla hamile doluydu tam 1 saat bekledim nst için
büyük ultrasona içinde randevu verdiler cuma gününe
işte bu yüzden devlet hastanelerine gitmek istemiyorum uğraştırıyorlar epey doktorlar doğru düzgün muamele göstermiyor hepsi asık suratlı bişey sormaya korkuyorum inanın ..sanki babalırın hayrına yapıyorlar bu işi
35 i bitirdik 36 ya adım attık diyelimiyi değilim yawww
sen nasılsın
yanlış hesappppp .36 ya girdik kuzummm
oldum canım oldum çok kötü geçti diyemem ama işte parmaklanmak kötüüü yahuuzaten 5 saniye kadar baktı uzun sürmedi
sağol canımcım Allah razı olsun
yaşına ne bakıyorsun senin ruhun genç
lolitam benim
sidikli lolitaa
selam kızlar... hastanedne şimdi geldim doktor muayne etmeden ultrasona sokmadan göz kararı olsa gerek kas ağrısıdır bu ağrıların dedinstye gönderdi...yığınla hamile doluydu tam 1 saat bekledim nst için
büyük ultrasona içinde randevu verdiler cuma gününe
işte bu yüzden devlet hastanelerine gitmek istemiyorum uğraştırıyorlar epey doktorlar doğru düzgün muamele göstermiyor hepsi asık suratlı bişey sormaya korkuyorum inanın ..sanki babalırın hayrına yapıyorlar bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?