Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese merhabalar nasılsınız görşmyelei epey oldu tatil taşınma derken net bağlanır bağlanmaz burdayım,kütahya kocaeli turu bitince taşınma telaşı başladı evi temizleticektik ,şirketler 300 deyince kel kör kendi işini kendin gör dedik,tosbişimle ağlaya uyuya temizledik evi ama ardından feci grbie yakalandım,telefon bağlanacak,çanak takılacak,perde hallolacak derken 10 günü devirdik yeni evimizde,doğalgaz henüz bağlanmadı mecburen piknik modundayız bir süre tüpçükle..şimdilik sakinleşti ortalık,kuzum büyüyor 7. ayımızı doldurduk ,denize bilem girdik çok sevdi kurbişim suyu..eee gelelim size hamişler yolun sonuna gelmişler çok helecanlıııııı,36+2 de doğuma girdiğimi düşününce çok az kalmış gibi geliyor ama inşallah hepiniz zamanlı hayırlı sağlıklı doğumlar yaparsınız güzel anneler ,şimdilik öpüyorum hepinizi

hoşgeldin istanbul da yaşamak zorlaştı artık asicim bir yerden diğer bir yere gitmek için trafişkte harcadığın zaman offfff
tedavi önümüzdeki ay başlayacan demek hayırlısı olsun

kuzu büuyümüş gördüm resimlerini çok tatlı maşalah
nereye taşındın melike

hoş geldin asi
ben pazartesi turgutun ordaydım gerçekten çok çok yoğun randevulu gittiğim halde beklemek zorunda kaldım
turguta boş olsada telefondan ulaşmak hep zordur geri dönmez de ama gel gör ki işinde başarılı rabbimin verdiği izinle tabii
ben inanıyorum sende bebeğine kavuşacaksın inşallah vrsilede turgut bey olacak

hoş geldin epeydir sesin çıkmıyordu tatilde olacağını değilde taşınıyorsundur diye düşünüyordum kendi kendime
hayırlı uğurlu olsun eviniz
maşallah elifde büyümüş senin yazını okurken çok imrendim kızna söylediğn tabirler çok hoşuma gitti
rabbim o günleri görmeyi bizede nasip eder inşallah
kızınada maşallah diyorum tekrar

ay maşallah tuğbanın kızına maiberfin kızına insan imreniyor
duru ablacım egede maşallah yakışıktı bir delikanlı olacak
allah nazardan saklasın yavrularınızı

canlarımm slmmm
nasılsınız bakalım bebişler büyüyoo çok şükürr
hamişlerrlerde büyütmüş göbüklerii maşalahh hepicinizeeee
benim paşada büyüyor anneanneye geldik 18ine kadar burdayım kısmetsee
sizle dertleşmeyi nasıl özlemişim beaa aman evinee..... daha çok netimiz gelmiyorr(
bizde kayınpederimin bi kazığıyla daha cebelleşiyozzz iyi kötü bi araba vardı ipotek koydularr maaşımızada hacizzz((
geri zekalı kayınpeder dötümüzü açıyo benim ailemde toparlamaya çalışıyoo ne yapıyımö kızmar akıl verin bana eşimm babasını tek bi sözümle silecekk sabrediyorum şimdilik ama patlıcam artıkınn

arkadaşım yazmış canım yatmaya gerek yok ben ilk tedavimde yatmıştım ama bu tedavimde yattım oturdum hayatımı yavaş yaşadım ama iş güç yapmadım.transferden sonra 2 gün daha misafirhanede kalabiliyosun bende istanbula uçakla döndüm merak etme tutacağı varsa transferden hemen sonra tutarsa tutuyo..tahlili bulunduğumuz yerde yaptırdık oraya faksladık..yalnız tedaviden 1-2 ay önce gidip muayene olup doktorla tanışman iyi olur yoksa bi sıkıntı çıkıp tedaviye başlayamıyabilirsin. merkezi arayıp burada tedavi olmak istiyorum dediğinde ve doktoru söylediğinde doktor müsait olunca geri dönüş yapacak ve ona göre aklındakileri ve kendini tanıtıp ona göre plan yaparsın.

hadi gözün aydın pc gelmiş sonunda..
tamam canım gönderirim yalnız dışarı her zaman çıkamıyorum müsait zamanda çıkınca halledicem sen bana adresini yaz özelime

ayy bu hallerini çok sevdim senin hep böle ol bende öle yapmştım tüm işlerimi halletmiştim çünkü hamile kalıp gelicem diyodum

ohh ne güzel gezdiniz tozdunuz evet istanbul zor
hımm demek seninde ekime kaldı hadi herkes hemen hemen aynı zamanlarda başlıcak

demek taşındınız canım o eksikler yavaş yavaş hallolur amanınnn ne kadar çok para istemişler öle
demek denizi sevdi minnakımız evet az kaldı hayırlısıyla son zamanlarıda atlatsak

duruu seniş burda görmek ne güzelll unuttun zannettim bizi sende tatilini yapmışsın ne güzelll

ege miz nida mız elif imiz çok tatlılarrrr maşallahhh hepsineee

canım benim hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın dicem ama kayınpeder yine bozmuş moralinizi sıkıntıdan başka bişey yapmıyo bu adam sıyrılın artık hep size maddi sıkıntı veriyo

canım benim hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın dicem ama kayınpeder yine bozmuş moralinizi sıkıntıdan başka bişey yapmıyo bu adam sıyrılın artık hep size maddi sıkıntı veriyo

hoşbuldum bidenemm ya ben kendimi geçtim eşim çok kötü ya adamın her tarafıı kocaman kocaman sivilcelerel doldu tehlikeliymiş onlarda ayy bi sene konuşmadık adam gene adam olmamışş sonumuz öle gibii tamamen kaybedecek çok az kaldıı

sizin bununla ne bağlantılarınız varda haciz size geliyo bitirin bencede tüm maddi bağları ya yazık kocanada bu arada benim eşiminde kafası hep öle sivilce garibim

sizin bununla ne bağlantılarınız varda haciz size geliyo bitirin bencede tüm maddi bağları ya yazık kocanada bu arada benim eşiminde kafası hep öle sivilce garibim

sorma bidenemm ya eşimin vekaleti onun üstüneydi güvendii verdi işini halled
ince alacaktı ama bizim başımıza örüldü çorappşimdide oturuyo evde çalışma falan yok kızı evlenecek sıfır hazırlık

bu vekalet olayı geçen seneden beri var hala iptal ettirmedinizmi yoksa devamlı başınıza çorap örecek
ne diyemm allahımm yar ve yardımcnız olsun cnaım

melikecim hoşgeldin canım özledik kız seniçok geçmiş olsun inşallah şu beladan kurtulur rahata erersiniz bir an önce canım

çokkkkkkkkkkk teşşekür ederim ilk gidek bir konuşalim bakalim doktorda öyle demişti randevu al gel bir bakalim muayene felan inşalah bir sorun çikmaz

yeni gelmiştim ama çıkıyorum geri kocacık istiyor pc yi
bugün sigarayı bıraktı film seyredecekmişiz vakit geçiremiyor

Kızlar Ederim. Sizi unutmadım. Tatile çıktım Allah bütün yavrularımızı korusun hayırlı kılsın Melikecim hosgeldin pasa nasıl

hadi yaaaa buralara kadar geldin demek keşke kociş ikna olsaymış çok sevinirdim vallahi
ege paşayı yakından görüp öpüp koklamak çok isterdim inşallah başka zaman kısmet olur

bizim burdaki devlette ilgi alaka sıfır maalesef hemşireleri bile çok kötü davranıyor.nstdeki hemşire ile bile kavga ettik ne yapıyım devlet hastanesi diye insanları aşağılamak zorunda değiller... aşağılnırsam aşağılarım bende ..şıllık hemşire

hoşgeldin asi ...tatil yapıp döndün iyi moral depolamışsındır facede resimlerini gördüm

olsun bu ay olmadıysa önümüzdeki ay .vardır bunda da bir hayır elbet

ooo minnak nerelerdeydin sen yaaaa özledik senii..tatil yapmışsınız denizlere girmişsiniz.biraz zor olsada yerleşmişsin ohhh keyfini çıkar artık evinin

evet sona yaklaştık hayırlısıyla sağ salim kucağımıza aldığımız günleride göstersin Rabbim
şu kayınpederini varyaa niğme niğme edeceksin..insan evladına yaparmı bunu yaa destek olacağına köstek oluyor her seferinde adi adamm
ne yapsın babasının yaptığı bir değil iki değil stresten çıkmıştır sivilceler

Son düzenleme:
iyi yapmışsın nurcik ne diye aşalıyomuş

hem nst hem büyük ultrasona girecektim önce nstye gireyim dedim ..içeri girip ismimi yazdırayım dedim meğer yazdırmaya gerek yokmuş.bilgisayarda ismin çıkıyor sırasıyla alıyorlar... dışarda bekleyin biz size seslenicez dedi(tabi öyle kibar değil kaba bir tabirle) tamam dedim,bişey soracam dedim(büyük ultarasona randevu alacam sıra çok varmı bekliyimmi diye soracaktım)HAYIRRR EFENDİMM SORAMAZSINNNN CEVAP VERMİYCEM SİZEE DEDİİ
maymun suratlı ..sen burda kendini ne sanıyorsun dedim burdaysan hastalrın sorularına cevap vereceksin önce işini iyi yap dedim çıktım arkamdan hala konuşuyor ..neyse bekledim tam 1 saat, seslendi ..sonra diyorki bak çene çalmaya gerek yok sıran gelince çağırıyoruz işte diye ama konuşma tarzını gösren yiyecek gibi seni ..bir yandan bağlıyor ultrasona bir yandan o söyleniyor bir yandan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…