Herkese günaydınlaaarrrr tatil bitti eve döndük çok şükür cnm evimi cnm memleketimi çok özlemişim İstanbul çok yorucu bir şehir ve bir okadarda çok güzel bir şehir… neyse evimdeyim çok şükür geçmişi okumadan direk daldım ben neler yapıyosunz herkesler iyidir umarım…
Gelelim bana tedaviye başlıycaktım adet olunca haber ver demişti doktorum pazartesi günü oldum yol yorgunuyum diye dün haber vereyim dedim aradım aradım çıkmadı 30 kere aradım nerdeyse her aradığımda doktor işlemde doktor ultrasyonda dediler bende sinirlendim bu adetime değil öteki adetime başlıycam inşallah…. Herkesi çok öperiiim
herkese merhabalar nasılsınız görşmyelei epey oldu tatil taşınma derken net bağlanır bağlanmaz burdayım,kütahya kocaeli turu bitince taşınma telaşı başladı evi temizleticektik ,şirketler 300 deyince kel kör kendi işini kendin gör dedik,tosbişimle ağlaya uyuya temizledik evi ama ardından feci grbie yakalandım,telefon bağlanacak,çanak takılacak,perde hallolacak derken 10 günü devirdik yeni evimizde,doğalgaz henüz bağlanmadı mecburen piknik modundayız bir süre tüpçükle..şimdilik sakinleşti ortalık,kuzum büyüyor 7. ayımızı doldurduk ,denize bilem girdik çok sevdi kurbişim suyu..eee gelelim size hamişler yolun sonuna gelmişler çok helecanlıııııı,36+2 de doğuma girdiğimi düşününce çok az kalmış gibi geliyor ama inşallah hepiniz zamanlı hayırlı sağlıklı doğumlar yaparsınız güzel anneler ,şimdilik öpüyorum hepinizi
Herkese günaydınlaaarrrr tatil bitti eve döndük çok şükür cnm evimi cnm memleketimi çok özlemişim İstanbul çok yorucu bir şehir ve bir okadarda çok güzel bir şehir neyse evimdeyim çok şükür geçmişi okumadan direk daldım ben neler yapıyosunz herkesler iyidir umarım
Gelelim bana tedaviye başlıycaktım adet olunca haber ver demişti doktorum pazartesi günü oldum yol yorgunuyum diye dün haber vereyim dedim aradım aradım çıkmadı 30 kere aradım nerdeyse her aradığımda doktor işlemde doktor ultrasyonda dediler bende sinirlendim bu adetime değil öteki adetime başlıycam inşallah . Herkesi çok öperiiim
herkese merhabalar nasılsınız görşmyelei epey oldu tatil taşınma derken net bağlanır bağlanmaz burdayım,kütahya kocaeli turu bitince taşınma telaşı başladı evi temizleticektik ,şirketler 300 deyince kel kör kendi işini kendin gör dedik,tosbişimle ağlaya uyuya temizledik evi ama ardından feci grbie yakalandım,telefon bağlanacak,çanak takılacak,perde hallolacak derken 10 günü devirdik yeni evimizde,doğalgaz henüz bağlanmadı mecburen piknik modundayız bir süre tüpçükle..şimdilik sakinleşti ortalık,kuzum büyüyor 7. ayımızı doldurduk ,denize bilem girdik çok sevdi kurbişim suyu..eee gelelim size hamişler yolun sonuna gelmişler çok helecanlıııııı,36+2 de doğuma girdiğimi düşününce çok az kalmış gibi geliyor ama inşallah hepiniz zamanlı hayırlı sağlıklı doğumlar yaparsınız güzel anneler ,şimdilik öpüyorum hepinizi
iyi geceler ben yine soru sorcam ama antalyada yaptiran arkadaşlarima bebegi koyduklari zaman yani tüp bebegi yatilmasi lazim ya nasil döndünüz yat kalkma düşer diyolar ya yol gelcen lütfennnnnnn şimdide bu takildi aklima uyuyamadim hamilelik tahlilini bulundugunuz yerdemi yaptirdiniz yoksa antalyayami gittiniz iyi geceler dua edin şu sıkıntılarimi atlatayim ben erzurumluyum izmire gelin geldim tek kalmaktan çok sıkıldim melegim birran önce gelsin inşallah hayirlisiyla
günaydın canlarım nasılsınızz sizleri çok özledim çokkkkkkkk dün siteye girdim teke tek içime sine sine yavcaş yavaş okuya okuya yorumları seçtim rahat cvp yazacam ama son dakika bişey çıktı ve yazamadan çıkmak zorunda kaldım ve şimdi işe gelir gelmez pc yi açtım hemen yazayımmm kimse gelmeden evettt en sonunda pc geldi bana rahatladım valla vee danışmaya verdiler vebi yanımda bi güvenlik kız var saat 3 de gidiyor yerine yine bayan arkadaş geliyor çok şükür iyi insanlar hiç olmazsa ikiyüzlüülük yok gibi ve samimiler yarında birinin düğünüğ olacak diğerinide istemeye gelecekler onlarla beraber bende heyecanlanıyorum artık rahat rahat girip yazacam yupiiiiiiii
valla sevom çok sevinirim sen beni çaldır ararım bide eşim dün akşam tutturmuş antalyaya ne zaman gidiyoruz diyo ekim de diyorum oo daha çok var sen dru bi arasana bizim işi uzatmasın diyo o kadar sabırsız kiii geçen nette bu dr ve hastane hakkında araştırma yapmış şikayet coma bakmış biri şikayet etseydi diyo başka hastaneye götürecektim ama herkes memnunmuş diyo ee boşuna çene yormuyorum ya dedim :) bizde durum bu şimdilik aklımda bunlar var vee bi hastanın kaydını yapmam lazım öperek çıkıyorum şimdilikkkkk kokulu kokulu öpüyorum sizleri muckkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
seda sayan öpücüğüüüü
ayy inşallah ayşe ben de onun için yapıyorum yaaa hamile kalırsam diye sanki öle de olacak gibime geliyobi heves geldi anlatamam heryeri temizlemek istiyorum ama camlarıma dokunamıyorumm henüz inşallahh tedavim başlıyana kadar biterse yapacam
Herkese günaydınlaaarrrr tatil bitti eve döndük çok şükür cnm evimi cnm memleketimi çok özlemişim İstanbul çok yorucu bir şehir ve bir okadarda çok güzel bir şehir… neyse evimdeyim çok şükür geçmişi okumadan direk daldım ben neler yapıyosunz herkesler iyidir umarım…
Gelelim bana tedaviye başlıycaktım adet olunca haber ver demişti doktorum pazartesi günü oldum yol yorgunuyum diye dün haber vereyim dedim aradım aradım çıkmadı 30 kere aradım nerdeyse her aradığımda doktor işlemde doktor ultrasyonda dediler bende sinirlendim bu adetime değil öteki adetime başlıycam inşallah…. Herkesi çok öperiiim
canlarımm slmmm
nasılsınız bakalım bebişler büyüyoo çok şükürr
hamişlerrlerde büyütmüş göbüklerii maşalahh hepicinizeeee
benim paşada büyüyor anneanneye geldik 18ine kadar burdayım kısmetsee
sizle dertleşmeyi nasıl özlemişim beaa aman evinee..... daha çok netimiz gelmiyorr(
bizde kayınpederimin bi kazığıyla daha cebelleşiyozzz iyi kötü bi araba vardı ipotek koydularr maaşımızada hacizzz((
geri zekalı kayınpeder dötümüzü açıyo benim ailemde toparlamaya çalışıyoo ne yapıyımö kızmar akıl verin bana eşimm babasını tek bi sözümle silecekk sabrediyorum şimdilik ama patlıcam artıkınn
canım benim hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın dicem ama kayınpeder yine bozmuş moralinizi sıkıntıdan başka bişey yapmıyo bu adam sıyrılın artık hep size maddi sıkıntı veriyo
hoşbuldum bidenemm ya ben kendimi geçtim eşim çok kötü ya adamın her tarafıı kocaman kocaman sivilcelerel doldu tehlikeliymiş onlarda ayy bi sene konuşmadık adam gene adam olmamışş sonumuz öle gibii tamamen kaybedecek çok az kaldıı
sizin bununla ne bağlantılarınız varda haciz size geliyobitirin bencede tüm maddi bağları ya yazık kocanada bu arada benim eşiminde kafası hep öle sivilce garibim
sorma bidenemm ya eşimin vekaleti onun üstüneydi güvendii verdi işini halled
ince alacaktı ama bizim başımıza örüldü çorappşimdide oturuyo evde çalışma falan yok kızı evlenecek sıfır hazırlık
sorma bidenemm ya eşimin vekaleti onun üstüneydi güvendii verdi işini halled
ince alacaktı ama bizim başımıza örüldü çorappşimdide oturuyo evde çalışma falan yok kızı evlenecek sıfır hazırlık
yeni gelmiştim ama çıkıyorum geri kocacık istiyor pc yi
bugün sigarayı bıraktı film seyredecekmişiz vakit geçiremiyor
hadi yaaaa buralara kadar geldin demek keşke kociş ikna olsaymış çok sevinirdim vallahinurcikim hoşgeldin demek parmakladı dr benim baştan beri sezeryan olduğu için parmaklanmadım ben
sidikli lolitayı görücen faceye yükliyimde korkudan doğurma sakın heeee
devlet hastaneleri maalesef oyle nurckim
marmarise giderken aydının otobanında geçtik eşime dedim nurcik var burda görmek isterim adam eve biran önce gelmek için duymazdan geldi gıcık oldumyolda durmaktan nefret ediyo ki tuvalete gitmem lazım dedimsede onda bile kaç dk sonra durdu bide söylendi ege ananın çişi gelmiş diye
bizim burdaki devlette ilgi alaka sıfır maalesef hemşireleri bile çok kötü davranıyor.nstdeki hemşire ile bile kavga ettik35 i bitirdik 36 ya adım attık diyelim
çok sevindim iyi olmanıza nurcikimbende yarın gidiyorum eğitim araştırmaya gene
ben çok şikayetçi değilim ama genede özeli tutmuyor tabiben buraya mecburum o yüzden sevmek zorundayım canım
hoşgeldin asi ...tatil yapıp döndün iyi moral depolamışsındır facede resimlerini gördümHerkese günaydınlaaarrrr tatil bitti eve döndük çok şükür cnm evimi cnm memleketimi çok özlemişim İstanbul çok yorucu bir şehir ve bir okadarda çok güzel bir şehir neyse evimdeyim çok şükür geçmişi okumadan direk daldım ben neler yapıyosunz herkesler iyidir umarım
Gelelim bana tedaviye başlıycaktım adet olunca haber ver demişti doktorum pazartesi günü oldum yol yorgunuyum diye dün haber vereyim dedim aradım aradım çıkmadı 30 kere aradım nerdeyse her aradığımda doktor işlemde doktor ultrasyonda dediler bende sinirlendim bu adetime değil öteki adetime başlıycam inşallah . Herkesi çok öperiiim
ooo minnak nerelerdeydin sen yaaaa özledik senii..tatil yapmışsınız denizlere girmişsiniz.biraz zor olsada yerleşmişsin ohhh keyfini çıkar artık evininherkese merhabalar nasılsınız görşmyelei epey oldu tatil taşınma derken net bağlanır bağlanmaz burdayım,kütahya kocaeli turu bitince taşınma telaşı başladı evi temizleticektik ,şirketler 300 deyince kel kör kendi işini kendin gör dedik,tosbişimle ağlaya uyuya temizledik evi ama ardından feci grbie yakalandım,telefon bağlanacak,çanak takılacak,perde hallolacak derken 10 günü devirdik yeni evimizde,doğalgaz henüz bağlanmadı mecburen piknik modundayız bir süre tüpçükle..şimdilik sakinleşti ortalık,kuzum büyüyor 7. ayımızı doldurduk ,denize bilem girdik çok sevdi kurbişim suyu..eee gelelim size hamişler yolun sonuna gelmişler çok helecanlıııııı,36+2 de doğuma girdiğimi düşününce çok az kalmış gibi geliyor ama inşallah hepiniz zamanlı hayırlı sağlıklı doğumlar yaparsınız güzel anneler ,şimdilik öpüyorum hepinizi
şu kayınpederini varyaa niğme niğme edeceksin..insan evladına yaparmı bunu yaacanlarımm slmmm
nasılsınız bakalım bebişler büyüyoo çok şükürr
hamişlerrlerde büyütmüş göbüklerii maşalahh hepicinizeeee
benim paşada büyüyor anneanneye geldik 18ine kadar burdayım kısmetsee
sizle dertleşmeyi nasıl özlemişim beaa aman evinee..... daha çok netimiz gelmiyorr(
bizde kayınpederimin bi kazığıyla daha cebelleşiyozzz iyi kötü bi araba vardı ipotek koydularr maaşımızada hacizzz((
geri zekalı kayınpeder dötümüzü açıyo benim ailemde toparlamaya çalışıyoo ne yapıyımö kızmar akıl verin bana eşimm babasını tek bi sözümle silecekk sabrediyorum şimdilik ama patlıcam artıkınn
ne yapsın babasının yaptığı bir değil iki değil stresten çıkmıştır sivilcelerhoşbuldum bidenemm ya ben kendimi geçtim eşim çok kötü ya adamın her tarafıı kocaman kocaman sivilcelerel doldu tehlikeliymiş onlarda ayy bi sene konuşmadık adam gene adam olmamışş sonumuz öle gibii tamamen kaybedecek çok az kaldıı
iyi yapmışsın nurcik ne diye aşalıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?