- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hem nst hem büyük ultrasona girecektim önce nstye gireyim dedim ..içeri girip ismimi yazdırayım dedim meğer yazdırmaya gerek yokmuş.bilgisayarda ismin çıkıyor sırasıyla alıyorlar... dışarda bekleyin biz size seslenicez dedi(tabi öyle kibar değil kaba bir tabirle) tamam dedim,bişey soracam dedim(büyük ultarasona randevu alacam sıra çok varmı bekliyimmi diye soracaktım)HAYIRRR EFENDİMM SORAMAZSINNNN CEVAP VERMİYCEM SİZEE DEDİİ
maymun suratlı..sen burda kendini ne sanıyorsun dedim burdaysan hastalrın sorularına cevap vereceksin önce işini iyi yap dedim çıktım arkamdan hala konuşuyor ..neyse bekledim tam 1 saat, seslendi ..sonra diyorki bak çene çalmaya gerek yok sıran gelince çağırıyoruz işte diye ama konuşma tarzını gösren yiyecek gibi seni ..bir yandan bağlıyor ultrasona bir yandan o söyleniyor bir yandan ben
Günaydın kızlar
kamer dr gidiyon güzel haberlerle dön
hemşire ne diye bağıyıro görevi yapacak tabii sende iyi yapmısın nurcik
yeteer kolay gelsin canım nasıl gidiyo kontroller
sedefim nasılsın
hepinizi kocaman kocman opüyooomm günaydıııııııııııınnnnnnn
valla anlamıyorum duru bacı sanki orda sağlık bakanı böylelerine sinir oluyorum
beyaz önlük giymiş kendini hemşire sana ZEBANİİ ne olcak
bide diyor 20 senelik hemşireyim bu zamana kadar kimse hakaret etmedi bana diyo,sen benim hemşireliğimi sorguluyamazsın vıdı vıdı vıdı
asıl şikayet edilmesi gereken başhekim aslındanurcann çık başhekimee şikayetçii ol bence ne zannediyor kendini kuzu kesilirrrrr pislikkk
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim bizim koala mık mık ötmeye başladı,pcye uzanmaya çalışıyor elektroniğe pek hevesli kumanda telefon görünce eller ve ağız senksonize açılıp kapanıyor ee napalım bizde paso kumanda ve telefon hijyeni modundayız. durucum sormuşsun nereye taşındın diye ,daha önce demetteydim şimdi keçiörendeyim kendi evim çok şükür allah herkese nasip etsin,diğerine göre daha sakin biyerdeyim ankara manzaralı mutfak ve salonum var en güzeli o ve bızdık için bu sakinlik süper oldu eskisine göre daha güzel uyku düzeni..fotolara bakıp güzel iltifatlarda bulunan herkese teşekkürler ediyorum vee diyorumki az kaldı bir müddet sonra bzimkiler kartlaşınca sizinkilere agucuk yapıcaz ee bizimkiler abla abi olacak yapabuçlar hoppala damda yerlerini alacak bisürüüü yeni tosbiş geliyor hayırlısıyla ,ayyyyyy çekiştirip duruyor ben koalamı alayım yapışık gezelim azıcık sakinleşelim
asıl şikayet edilmesi gereken başhekim aslındakoskoca hastanenin acilinde tek doktor gürev alıyor sadece...bir yandan normal bir yandan sezeryan diğer yandan acile gelen hastalar ..hangisine yetişecek doktor...günde onlarca şikayet gidiyor bu konuda başhekime ama bişey yapmıyor .sorumsuz
yavrum benimmm yaramazlıklar yapmaya başladı demekk :)dur sen annesi neler neler yapacak daha hele bi ayaklansın her yer her yerde olacak sayseinde
teyzem geleck bugün ikramlık bişeyler hazırlıycam .görüşürüz
o zmn saglık bakanlıgınaaaaa şikayet lazım koskoca hastanedeee tek doktormu olur
evet sağlık bakanlığına şikayte etmek lazım eminim edilmiştirde ..2 defadır acile gidiyorum her ikisinde de kavga kıyamet
acile gelen hastalar taşkınlık çıkarıyor saatlerce bekledikleri için
ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?