Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gıcık karı deli olurum bende böle insanlara ama el mahkum işte karşılaşıyoruz da karşılık vermen iyi olmuş

bugün ilk günaydın bendennnnnnnnnnn

kızlar bende var bir anormallik:26::26::26::26:havalar serinledi kaşıntılarımda büyük oranda azaldı ama ben gene uyuyamıyorumgece 4 den beri dön babam dön yokkkkkk uyku yok bende

bugün dohtora gidiyoruz teyzeleri dua edin güzel haberlerle dönelimbelki günümüzüde alırız

günaydınn kızlar
kamer bende erkenciyim her zamanki gibi gece boyu bilmem kaç defa wc molasına çıkıyorum :) yorgun argın uyanıyorum sabahları hamd olsun bugünlerimize
bugün kontrolünüz varmış hadi bakalım güzel haberlerle dönün inşallah..bence bugün sezeryan tarihin belli olucaktır

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
melikecim allaha havale et rabbim büyük ama artık son noktayı koyun derim yıpranan üzülen siz oluyorsunuz rabbim yar ve yardımcın olsun

Günaydın kızlar

kamer dr gidiyon güzel haberlerle dön
hemşire ne diye bağıyıro görevi yapacak tabii sende iyi yapmısın nurcik
yeteer kolay gelsin canım nasıl gidiyo kontroller
sedefim nasılsın

hepinizi kocaman kocman opüyooomm günaydıııııııııııınnnnnnn

günatdın hatuncuklarrrrr nasılsınızzzzzz

kamerrr cnm hadi güzel haberlerlee gell bugün bence büyük günün ne zaman oldugu belli olacak hayırlısıyla inşallahhh

melikemmm cnmmm yaa RABBİM yardımcınız olsun o kayınpederine akıl fikir versin inşallahhhhhh

yeter cnm geçmiş olsunnn işleriniz yolunda gitsin inşallahhhhhh

valla anlamıyorum duru bacı sanki orda sağlık bakanı böylelerine sinir oluyorum
beyaz önlük giymiş kendini hemşire sana ZEBANİİ ne olcak
bide diyor 20 senelik hemşireyim bu zamana kadar kimse hakaret etmedi bana diyo ,sen benim hemşireliğimi sorguluyamazsın vıdı vıdı vıdı

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim bizim koala mık mık ötmeye başladı,pcye uzanmaya çalışıyor elektroniğe pek hevesli kumanda telefon görünce eller ve ağız senksonize açılıp kapanıyor ee napalım bizde paso kumanda ve telefon hijyeni modundayız. durucum sormuşsun nereye taşındın diye ,daha önce demetteydim şimdi keçiörendeyim kendi evim çok şükür allah herkese nasip etsin,diğerine göre daha sakin biyerdeyim ankara manzaralı mutfak ve salonum var en güzeli o ve bızdık için bu sakinlik süper oldu eskisine göre daha güzel uyku düzeni..fotolara bakıp güzel iltifatlarda bulunan herkese teşekkürler ediyorum vee diyorumki az kaldı bir müddet sonra bzimkiler kartlaşınca sizinkilere agucuk yapıcaz ee bizimkiler abla abi olacak yapabuçlar hoppala damda yerlerini alacak bisürüüü yeni tosbiş geliyor hayırlısıyla ,ayyyyyy çekiştirip duruyor ben koalamı alayım yapışık gezelim azıcık sakinleşelim

nurcann çık başhekimee şikayetçii ol bence ne zannediyor kendini kuzu kesilirrrrr pislikkk

nurcann çık başhekimee şikayetçii ol bence ne zannediyor kendini kuzu kesilirrrrr pislikkk
asıl şikayet edilmesi gereken başhekim aslında koskoca hastanenin acilinde tek doktor gürev alıyor sadece...bir yandan normal bir yandan sezeryan diğer yandan acile gelen hastalar ..hangisine yetişecek doktor...günde onlarca şikayet gidiyor bu konuda başhekime ama bişey yapmıyor .sorumsuz

yavrum benimmm yaramazlıklar yapmaya başladı demekk :)dur sen annesi neler neler yapacak daha hele bi ayaklansın her yer her yerde olacak sayseinde

Son düzenleme:

o zmn saglık bakanlıgınaaaaa şikayet lazım koskoca hastanedeee tek doktormu olur

o zmn saglık bakanlıgınaaaaa şikayet lazım koskoca hastanedeee tek doktormu olur

evet sağlık bakanlığına şikayte etmek lazım eminim edilmiştirde ..2 defadır acile gidiyorum her ikisinde de kavga kıyamet
acile gelen hastalar taşkınlık çıkarıyor saatlerce bekledikleri için
ben kaçar

hastalardaa haklııı acilee gitmişler yanii ne diye beklesinlerrr hadi beklesinlerdeee çok fazla olmasın hemdeee saçma sapan davranışlar olmasınnn en azından

geldim ben bacılarrrrrrr
ama boş geldim

doktor ayrıntılı ultrasona gönderdi onlarda pazartesiye gün verdiler
bence ultrasondan sonra birsürü tahlil ıvır zıvır isteyecek ondan sonra verecek günümü ben öyle düşünüyorum

önümüzdeki hafta hastanede koşturucam benceo güne çıkarsak

nurcik artık hastanelerde öyle ters mers davranmaları yasak diye biliyorum benşikayet alan doktor döner sermayeden hakkı olan ücreti kesintili alıyormuş böyle bişey duymuştum
burda öyle terslenmeler yok ben görmedim ama çok yoruyolar insanı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…