Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm canım eviniz hayırlı olsun keçiören güzel yerdir bende evlenmeden ordaydım annemler hala orda oturuyorlar

slm kızlar nasılsınız biz iyi sayılırız topaçım dünden beri kaka yapmadı onun sancıları var sabahtan beri iki sattlik uykuyla duruyoruz dün son tahlilimizde çıktı çok şükür temizmiş poposundaki et çıkıntısı da şimdilik bişi olmaz az zorluğunu çekersiniz ama ilaç vermem daha çok küçük şimdiden kullanırsa sonra baş gelemezsiniz dedi doktor amcası gaz ilacımıza devam bide gaviscon şurup verdi gazı için faydası olacakmış bakalım sonrada 1 ay sonra kontrol var

herkese merhabaaa nasılsınız kızlar...
ben iyim çok şükür kaç gündür evle uğraşıyodum evi sil süpür toz al çamaşır yıka ütü yap haşatım çıktı anlıycanız
nurcan çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukça yaaa aynen bende bişeyler sormaya korkar oldum adamı hemen tersliyolar sanki biz sorduğumuz sorunun cevabını biliyoruz adamlarla eğlenmek için soruyoz bilsek sorarmıyız onlar ne için var anlamıyorum sıkma canını cnm bidahaki sefere haddini bildir...
nuraycım cnm benim o minik meleğinin rabbim en kısa zamanda iyiliğini versin inşallahh...
ayşecim tebrik ediyorum cnm senide 2 oğluşun olacakmış rabbim kazasız belasız kucağına aldığın günüde göstersin inşallahh...doğurmadan bidaha bekliyorum sizi bana fatmayıda al gelin oturalım inşallahh..

amin inşallah rabbim sanada nasip etsin
ben artık gelemem doktor harici evden çıkmıyorum
şifanında sesi çıkmaz oldu ne yapıyorsa

selam kızlar nasılsınız

bugün gelemedim banka kredisi ile meşguldum sonunda çıktı..birde yengemler dayımlar uğradı sağolsunlar

lara demek pazartesiye kaldı sağlık olsun canım

fatoş kızım sana mesajım gelmedimi

seyhanım ya inanki iletilere fazla bakmıyorum bana kim özel msj gönderecek diye begenidir diyee çogalıyo çagalıyo öyle bakıyorum kusurabakma olurmuuu

saol demetim inşallah ohh evin de tertemisss olmuş tatilde yaptın ohh ne güzel

sevommm genemi kredi canımmm
valla hayırlı olsun demekten çok '' allah kurtarsın'' demek geldi içimdeninşallah sıkıntısız bitirirsiniz canımmm

ben iyiyim canım biraz mide bulantım var aç aç tatlı yedim mahvetti beni sen ne alemdesin

offf bende fenayım sorma mideden yana
1 saat önce çıkardım rahatladım azıcık cayır cayır yanıyor benimkide
çorba içtim üstünede ballı ıhlamur şimdi azıcık iyiyim

sende öyle bişeyler yap istersen

çıkıyorum ben kızlar
midem gene başladıııııııı bu oğlanlar ağzımdan çıkacak ondan korkuyorumgaviskonda fayda etmemeye başladııııı

neyse hepinize iyiakşamlarrrrr

çıkıyorum ben kızlar
midem gene başladıııııııı bu oğlanlar ağzımdan çıkacak ondan korkuyorumgaviskonda fayda etmemeye başladııııı

neyse hepinize iyiakşamlarrrrr

güle güleee cnm RABBİM kolaylık versin şu az kalmış zamanında inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…