selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim bizim koala mık mık ötmeye başladı,pcye uzanmaya çalışıyor elektroniğe pek hevesli kumanda telefon görünce eller ve ağız senksonize açılıp kapanıyor ee napalım bizde paso kumanda ve telefon hijyeni modundayız. durucum sormuşsun nereye taşındın diye ,daha önce demetteydim şimdi keçiörendeyim kendi evim çok şükür allah herkese nasip etsin,diğerine göre daha sakin biyerdeyim ankara manzaralı mutfak ve salonum var en güzeli o ve bızdık için bu sakinlik süper oldu eskisine göre daha güzel uyku düzeni..fotolara bakıp güzel iltifatlarda bulunan herkese teşekkürler ediyorum vee diyorumki az kaldı bir müddet sonra bzimkiler kartlaşınca sizinkilere agucuk yapıcaz ee bizimkiler abla abi olacak yapabuçlar hoppala damda yerlerini alacak bisürüüü yeni tosbiş geliyor hayırlısıyla ,ayyyyyy çekiştirip duruyor ben koalamı alayım yapışık gezelim azıcık sakinleşelim
herkese merhabaaa nasılsınız kızlar...
ben iyim çok şükür kaç gündür evle uğraşıyodum evi sil süpür toz al çamaşır yıka ütü yaphaşatım çıktı anlıycanız
nurcan çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukça yaaa aynen bende bişeyler sormaya korkar oldum adamı hemen tersliyolarsanki biz sorduğumuz sorunun cevabını biliyoruz adamlarla eğlenmek için soruyoz bilsek sorarmıyız onlar ne için var anlamıyorum sıkma canını cnm bidahaki sefere haddini bildir...
nuraycım cnm benim o minik meleğinin rabbim en kısa zamanda iyiliğini versin inşallahh...
ayşecim tebrik ediyorum cnm senide 2 oğluşun olacakmış rabbim kazasız belasız kucağına aldığın günüde göstersin inşallahh...doğurmadan bidaha bekliyorum sizi bana fatmayıda al gelin oturalım inşallahh..
selam kızlar nasılsınız
bugün gelemedim banka kredisi ile meşguldum sonunda çıktı..birde yengemler dayımlar uğradı sağolsunlar
lara demek pazartesiye kaldı sağlık olsun canım
fatoş kızım sana mesajım gelmedimi
seyhanım ya inanki iletilere fazla bakmıyorum bana kim özel msj gönderecek diyebegenidir diyee çogalıyo çagalıyo öyle bakıyorum kusurabakma olurmuuu
herkese merhabaaa nasılsınız kızlar...
ben iyim çok şükür kaç gündür evle uğraşıyodum evi sil süpür toz al çamaşır yıka ütü yaphaşatım çıktı anlıycanız
nurcan çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukça yaaa aynen bende bişeyler sormaya korkar oldum adamı hemen tersliyolarsanki biz sorduğumuz sorunun cevabını biliyoruz adamlarla eğlenmek için soruyoz bilsek sorarmıyız onlar ne için var anlamıyorum sıkma canını cnm bidahaki sefere haddini bildir...
nuraycım cnm benim o minik meleğinin rabbim en kısa zamanda iyiliğini versin inşallahh...
ayşecim tebrik ediyorum cnm senide 2 oğluşun olacakmış rabbim kazasız belasız kucağına aldığın günüde göstersin inşallahh...doğurmadan bidaha bekliyorum sizi bana fatmayıda al gelin oturalım inşallahh..
kızlarrrrrrr nabersinizzzz
ben iyiyim canım biraz mide bulantım var aç aç tatlı yedim mahvetti benisen ne alemdesin
kızlarrrrrrr nabersinizzzz
kurtlar vadisi başladıbizimki pürdikkat bilgisayarda bana kaldı
yuppiiiiiiiii beenimki bilmiyorrr o yüzden izlememiyecegizzzzz
çıkıyorum ben kızlar
midem gene başladıııııııı bu oğlanlar ağzımdan çıkacak ondan korkuyorumgaviskonda fayda etmemeye başladııııı
neyse hepinize iyiakşamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?