Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım dikkat et kendine görüşürüz :gitme:
teşekkür ederim kuzum şimfdi daha iyiyim
aman adasımm kendine dikkat et uzannnn biraz kalkmaaaa

ayy adaşını yesinler kuzumm iyiyim tatlıım çok şükürr ama arada bi yokluyo ağrıı kız bi deacayip yemek yiyoruum 2 saatte bi acıkıyorum

geçmiş olsun canım... dinlen biraz umarım akşama kadar hiçbişeyciğin kalmaz...
sağool datluum iyiyimmm

evet sevdam rabbim ol desin olmayacak hiçbişey yok...

esram ipeğime yetişemedim yaa ( canı pide çekmiş kankimin

ayy benimde canım çektiii yaaaaaa

arkadaşımın oğlunun yarın doğum günü. ona bugün 2 tane çok güzel pasta yaptım... ya ben ne zaman kendi bebişimin pastasını yapıcammm.....yaaa...boshayallersmile

guclubacismile
bazı şeyler okuyunca umutlanıyorum canım mesela şu beta hcg vücutta 8yada 9.günde başlıyomuş salgılanmaya inşallah geç te olsa yükselir

ablacım bilmiyorum ama içim kıpır kıpır iyi haberler alacaz Allahın izniyle sen biraz releks oll kafanı dağıt düşünmemeye çalışş kkıslar ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam akşama da komşularr gelecekk hazırlanıcam öpüyoruum Rabbime emanetsinizz abla

hiç konuşmadan niyet et
10 defa ALLAHUEKBER DE
FERDÜN, HAYYÜN,KAYYÜM,HAKUMİN,ADLÜN,KUDDÜS
YANİ 6 İSMİ SAYIYORSUN ONDAN SONRA 19 DEFA FETİH OKUYORSUN ŞİMDİ KOMŞUM SÖYLEDİİ BEN HEPİMİZ İÇİN OKUCAMM BİRAZ UZUN SÜRÜYOR AMA
NEYSE CANLARIM BEN ÇIKAR

Allah razı olsun canım mutlaka okuycam tamam canım sonra görüşürüz

sağol canım Allah razı olsun

tamam ablacıım öpüyoruum walla aklım sizde kalıyorr başka şeylere yoğunlaşş olumsuz şeyler düşünmeee tamam mı dualarımdasınız
giiit hadi kıız misafirlerin gelcek şimdi ben son iki gün çok moralli olmaya karar verdim şimdiye kadar olumsuz düşündüm 2 günde olumlu düşüneyim bende kocaman öptüm seni

Nazracım üzülme canım daha herşey bitmedi....:teselli: bol bol dua et canım .. benim dualarım sen seninle canım.. moralini bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…