hoşgeldin canımiyi akşamlar arkadaşlar ben geldim...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kuzum şimfdi daha iyiyimtamam canım dikkat et kendine görüşürüz :gitme:
aman adasımm kendine dikkat et uzannnn biraz kalkmaaaa
geçmiş olsun canım... dinlen biraz umarım akşama kadar hiçbişeyciğin kalmaz...
sağool datluum iyiyimmm
evet sevdam rabbim ol desin olmayacak hiçbişey yok...
esram ipeğime yetişemedim yaa( canı pide çekmiş kankimin
berbat kendi kendime moralimi bozdum tatlım ben keşke yaptırmasaydım testiNazraca nasılsın canım nasıl gidiyoooooooozemuszemus
bende raporluyumda ondan rahat giriyorum p.tesi işbaşı bende sık giremem bidaha canımben 2 gündür giremedim siteye sizleri çok özledim..
bazı şeyler okuyunca umutlanıyorum canım mesela şu beta hcg vücutta 8yada 9.günde başlıyomuş salgılanmaya inşallah geç te olsa yükselir
sus kııız zaten doluyum ağlıycak yer arıyorum zaten senin tedavin hangi aşamadaarkadaşımın oğlunun yarın doğum günü. ona bugün 2 tane çok güzel pasta yaptım... ya ben ne zaman kendi bebişimin pastasını yapıcammm.....yaaa...boshayallersmile
melikecim geçmiş olsun iyimisin biraz
teşşekkür ederim ablacıım iyiyim çook şükür ama arada bi ağrı giriyoo ve midem bulanıyor şu anda var mide bulantısı
Allah razı olsun canım mutlaka okuycam tamam canım sonra görüşürüzguclubacismile
ablacım bilmiyorum ama içim kıpır kıpır iyi haberler alacaz Allahın izniyle sen biraz releks oll kafanı dağıt düşünmemeye çalışş kkıslar ben şimdi çıkıyorum yemek falan yapıcam akşama da komşularr gelecekk hazırlanıcam öpüyoruum Rabbime emanetsinizz abla
hiç konuşmadan niyet et
10 defa ALLAHUEKBER DE
FERDÜN, HAYYÜN,KAYYÜM,HAKUMİN,ADLÜN,KUDDÜS
YANİ 6 İSMİ SAYIYORSUN ONDAN SONRA 19 DEFA FETİH OKUYORSUN ŞİMDİ KOMŞUM SÖYLEDİİ BEN HEPİMİZ İÇİN OKUCAMM BİRAZ UZUN SÜRÜYOR AMA
NEYSE CANLARIM BEN ÇIKAR
çok ağır çalışıyo canım bilmem nesi var anlayamadımNazraca canım kusura bakma benim pc biraz antika geçmişi okuyamıyorum...canım:teselli:
sağol canım Allah razı olsunarkadaşoım geçmiş olsun...:1hug:
Allah razı olsun canım mutlaka okuycam tamam canım sonra görüşürüz
giiit hadi kıız misafirlerin gelcek şimdi ben son iki gün çok moralli olmaya karar verdim şimdiye kadar olumsuz düşündüm 2 günde olumlu düşüneyim bende kocaman öptüm senisağol canım Allah razı olsun
tamam ablacıım öpüyoruum walla aklım sizde kalıyorr başka şeylere yoğunlaşş olumsuz şeyler düşünmeee tamam mı dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?