- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
aminnnnn fatoşum hepimize kolaylık versin rabbimgüle güleee cnm RABBİM kolaylık versin şu az kalmış zamanında inşallahhhh
sıkma canını sevoben geldim komşum çaya çağırmış mesaj atmış görmemişim hemencik gittim çayımı içtim şimdi geldim
aynen laracım allahım tez zamanda kurtarsın bizi şu krediden evlendiğimden beri devamlı öde bitir bidaha başlaama çekmeden de olmayacaktı bikaçgündür para mafiş bozuk para bile kalmamıştı evde ilk defa kiramı geciktirdim hala ödemedim sanırım bu zamandan itibaren zorlu bi süreç bekliyor bizi
ben geldim komşum çaya çağırmış mesaj atmış görmemişim hemencik gittim çayımı içtim şimdi geldim
aynen laracım allahım tez zamanda kurtarsın bizi şu krediden evlendiğimden beri devamlı öde bitir bidaha başlaama çekmeden de olmayacaktı bikaçgündür para mafiş bozuk para bile kalmamıştı evde ilk defa kiramı geciktirdim hala ödemedim sanırım bu zamandan itibaren zorlu bi süreç bekliyor bizi
günaydın hayırlı cumalar
sedefo iyim canım sağol ,sen nasılsın..pc senin meydan senin artık dimi:))
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ne dedi doktorunuz
karakız eşini üstüne gitme erkek milleti hiç belli olmaz sıkarsan biran bakmışsınki vazgeçmiş .eminim düşünüyor bir hal çaresine bakıyordur eşinde .sabırlı ol canım
kamer belli olmadı demek gününz olsun canım hafta içi belli olur artıkın
birazdan hastaneye gidecem büyük ultrason dedikleri şeye girecem doğum yaklaştımı onamı bakılcak acaba :44:
günaydın hayırlı cumalar
sedefo iyim canım sağol ,sen nasılsın..pc senin meydan senin artık dimi:))
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ne dedi doktorunuz
karakız eşini üstüne gitme erkek milleti hiç belli olmaz sıkarsan biran bakmışsınki vazgeçmiş .eminim düşünüyor bir hal çaresine bakıyordur eşinde .sabırlı ol canım
kamer belli olmadı demek gününz olsun canım hafta içi belli olur artıkın
birazdan hastaneye gidecem büyük ultrason dedikleri şeye girecem doğum yaklaştımı onamı bakılcak acaba :44:
iyiyiz canım ömerin biraz viral enfeksiyonu varmış damla verdi herhangi bir sorun yok önemsiz bi şey dedi ateş olursa huysuzluk artarsa haberim olsun dedi çok şükür dedikleri olmadı ....sen nasılsın canım hastane çok yormuş galiba
a iyi çok sevindim önemli bişey yokmuş şükür..Allah sağlık sıhatler versin
bende iyi diyim iyi olsun kankim.yalancı sancı dedikleri sancılar başladı (bana sorarsa erken doğum belirtileri gibi) kaç günüdür çekiyorum
hastane işleri evet yoruyor yarında kendi doktoruma randevum var bakalım ...öeldim Elvinimi
fatoş yarın kontrolün vardı seninde dimi :44:
günaydın hatuncuklar nasılsınızzzz seyhanım RABBİM yardımcınız olsunda kurtulun şu borçlardan inşallahhh
nurcan doktora gidecekmişsin ohh ne güzel kızını göreceksin git bakalım neymiş şu büyük ultrason bende merak ettim
yok nurcik dayanamadım 1 ay çok uzun geldiii 3 hafta dolunca gittim 5 eylülde yani haftaya çarşamba benim yeni kontrolüm
ben yavruşun kahvaltısını vereyim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?