Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim komşum çaya çağırmış mesaj atmış görmemişim hemencik gittim çayımı içtim şimdi geldim

aynen laracım allahım tez zamanda kurtarsın bizi şu krediden evlendiğimden beri devamlı öde bitir bidaha başla ama çekmeden de olmayacaktı bikaçgündür para mafiş bozuk para bile kalmamıştı evde ilk defa kiramı geciktirdim hala ödemedim sanırım bu zamandan itibaren zorlu bi süreç bekliyor bizi

güle güleee cnm RABBİM kolaylık versin şu az kalmış zamanında inşallahhhh
aminnnnn fatoşum hepimize kolaylık versin rabbim
sıkma canını sevo
çalışan hatunlardık bir anda maaş kesilince doğal olarak bocaladıkbirde üstüne masraflar çoğaldı eeeee normal yani sıkıntı çekmemiz
allah yardım eder elbet kuzularımız bereketleriyle gelsin inşallahhhh

allah yardim etsin canim bebiş bereketli gelir inşallah nasilsiniz

çok canim sıkın ya ne zaman başliycam şu tedaviye offfffffff biktim şu adamdan ne kadar yavaş sinir oluyorum merak ediyorum sizlerin eşleri nasildi hiç umursamiyor offf ya napiyim bilmiyorum allah yardim etsin bana ve benim gibilere leylegi bekliyor sanirimmm kizmaktan yoruldum bir mucize olsada hamile kalsam elimden bir şey gelmiyor en çokta buna üzülüyorum çaresiz içimdeki çoçukkkkkkkkkkkkk ne yapmaliyim

günaydın kuzucuklar nasılsınız
asicim hoşgeldin temizlendin paklandın güle güle kirlenin :)
paptyam demek bamyaların geliyorum rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahh
duru ablacım ben iyiyim sen nasılsın
laracım nezaman alıyon paşaları kucağına bakimmm merakla bekliyorum sizii
sevom nurcik sevdamce sizler nasılsınız bakalım
herkesi çok öpüyorummm by

günaydın hayırlı cumalar
sedefo iyim canım sağol ,sen nasılsın..pc senin meydan senin artık dimi:))
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ne dedi doktorunuz
karakız eşini üstüne gitme erkek milleti hiç belli olmaz sıkarsan biran bakmışsınki vazgeçmiş .eminim düşünüyor bir hal çaresine bakıyordur eşinde .sabırlı ol canım
kamer belli olmadı demek gününz olsun canım hafta içi belli olur artıkın
sevo bacım geçecek bu günler, hele bir doğsun bebiş kısmetiyle gelecek inşallah..eşimin 2 senedir ders saati çok azdı bu nedenle ek ders maaşı alamıyordu..geçen bir okulun müdür aramış okulunda ek derse alacakmış çok sevindik iyice sıkışmıştık valla.odun kömür alacak para kalmamıştı :)kızımın kısmeti diyoruz..inşallah sizede hayırlı kapılar açar Rabbim
birazdan hastaneye gidecem büyük ultrason dedikleri şeye girecem doğum yaklaştımı onamı bakılcak acaba :44:

Son düzenleme:

bende iyiyim canım çok şükür evet pc de benim meydanda benim çok şükür rahatladım yaaa
hadi hayırlı haberler dön inşallah canımmm

iyiyiz canım ömerin biraz viral enfeksiyonu varmış damla verdi herhangi bir sorun yok önemsiz bi şey dedi ateş olursa huysuzluk artarsa haberim olsun dedi çok şükür dedikleri olmadı ....sen nasılsın canım hastane çok yormuş galiba

a iyi çok sevindim önemli bişey yokmuş şükür..Allah sağlık sıhatler versin

bende iyi diyim iyi olsun kankim.yalancı sancı dedikleri sancılar başladı (bana sorarsa erken doğum belirtileri gibi) kaç günüdür çekiyorum
hastane işleri evet yoruyor yarında kendi doktoruma randevum var bakalım ...öeldim Elvinimi

erken gelmesin vaktinde gelsin kuzular ...en güzeli kendi dr.randevun bence rahat rahat bakar

günaydın hatuncuklar nasılsınızzzz seyhanım RABBİM yardımcınız olsunda kurtulun şu borçlardan inşallahhh

nurcan doktora gidecekmişsin ohh ne güzel kızını göreceksin git bakalım neymiş şu büyük ultrason bende merak ettim

o malum hastanenin büyük ultrasondan ne hayır gelecekse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…