Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ultrason kontrolümü var oyy oyyy bebeler ne yapcak bakalım
ipek geçmiş olsun viral enfeksiyonmu hemen iyileşşsin inşallah

iyi yapmışsın bende olsam dayanmazdım okadar

aynen öyle vallaa dedim ALLAH korusun bişey olsa doktor ahh diyip geçecek ama benim içim yanacak RABBİM esirgesin bende dayanamayıp gittim ama şimdi hareketleri yavaş onu çok kafama takıyorum bide rüyamda nişanım gelmiştiii doguracaktımmm

benimde hareketler yavaşladı ve dün çok az hareket etti :26::26:hareketler azalınca ne oluyor .bebek sıkıntıdamı oluyor:26:
hayır olsun rüyan bu aralar bu tür rüyalar görmemiz normal daha neler görecez dur sen:)
bende gece lahusa tacı alıyorum 3 tane:)biri beyaz,bir kırmızı,diğeri mavi ama mavi olan kirli ve eski gibi .yinede alıyorum :)kırmızıyı takacam diyorum ..tanesi 8buçuk lira:)

neyse ben yavaştan çıkayım .gelince görüşürz..tabi geldiğim gibi yatmazsam..gece yine yatamadım doğru düzgün

ya aslında doktor bana dediki bu haftalarda hareketleri çok önemli dikkat et ama bide yavaş hareket edebilir atık sadecee daha güçlü olması lazımmış güçlülüğüne güçlü ama ben eskisinden hiç azalmasın diyorummmm

demek lohusa taçları aldın kendinee nurcik farkındamısın biraz daha dogurmazsak sonumuz iyi deilllll

Son düzenleme:
benim kızımda gösteriyor her seferinde teyzesi ..ama bugün doktor göstermez bence nede olsa malum hastane :)
aman maşallahhhh göstersin annesiii çok özlemliyiz onlara deilmi bide bundan mahrum kalmıyalımmm hımm anladım o zmn bendee zannetmem göstersinn gerçi yarın yandevun var orda bol bol görürsünnnnnn
neyse ben yavaştan çıkayım .gelince görüşürz..tabi geldiğim gibi yatmazsam..gece yine yatamadım doğru düzgün

hadi güle güle git gel görrr kızçenii

selam kızlar nasılsınız yine geçmişe bakamıyorum fırsat fırsattır koalayı zıp zıpa koydum basıyorum zıplıyorum diye bi havalarda şuan homurdanıyor bi süre idare eder onu ,dün başlayan göğüs ağrısıyla kıvranıyorum ya süt birikmiştir diye düşünüp emziriyorum habire ama yok çok ağrıyor sanki kaburgalarıma kadar sızlıyor ya elif dokununca bağırıyorum resmen tontişimi kucağıma zor alıyorum o da şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme..sıcak su torbası koydum ama nafile ,daha önce de olurdu ama geçerdi bu kez uzadı dünden beri

hayırlısı olsun canım çok stres yapma kendine onunda hayırlı bir zamanı var elbette
ben tam 12 yıl bekledim sonundada yeter ulennnnnnn dedimmmne kocayı dinledim ne parayı pulu kendim biriktirdim paramı tabi çalışıyordumda kocacık arkamdan dolandı sadeceseninde inşallah en yakın zamanda olur
haftaya belli olur inşallahhh teyzesii çok heyecanlıyızzzz
günaydın hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalarrrr
günaydın nurcikim
geç olsun güç olmasın ben memnunum gününü beklesinler yavruşlarrr
demek büyük ultrasona giriyosunbende heralde ona giricem pazartesi günü:26:hayıorlı haberlerle gel canım
çok geçmiş olsun tekrar çabuk atlaşmışsınız maşallahhhartık havalar fdeğişiyor hastalıklarda artar
inşallah bizlerde minik bebişleri hastalandırmadan bu kışı atlatırızzzz
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
hayırlı cumalarrr günaydınnn

fatoş benimkilerde çok yavaşşşşşş helede soldaki bebek yarım saat uğraşıyorum bazen kıpırdasın diye minicik bi popo sallıyo o kadar duruyo tekrar sıpaaaa
bende hep elim karnımda oynatmaq çabalarındayım benimkiler daha sıkışıktır bide yazık kuzularım düşünsenize

geçmiş olsun canımmmm
süt birikip yapıyomuş öyle şeyler bide ateş filanda yapabiliyomuş bazen
inşallah çabuk atlatırsınız

sonunda bende öyle yapcam sanirim altinlarim var bozduracam diyorum olmaz diyo hayirlisiyla rabbim kolaylaştirsin zorlaştirmasin hayirli cumalarrrrrr

ultrason kontrolümü var oyy oyyy bebeler ne yapcak bakalım
ipek geçmiş olsun viral enfeksiyonmu hemen iyileşşsin inşallah
sağol canım siz nasılsınız ege nasıl
gösterir gösterir
benim oğlan hiç göstermezdi birde baş aşağı dururdu hep arkasıda dönül
benimki de hiç yüzünü göstermezdi gıcık
bende çok oluyodu geçenlerde de oldu çok sıık emzir ve elinle sürekli masaj yap

inşallah canım ama çocuk işte ne kadar dikkat etsen de hasta oluyıolar bağışıklık sistemi açısından gerekli bir çocuğun senede 10 defaya kadar hastalanması normalmiş yani neredeyse senenin yarısı eder düşünsene

sonunda bende öyle yapcam sanirim altinlarim var bozduracam diyorum olmaz diyo hayirlisiyla rabbim kolaylaştirsin zorlaştirmasin hayirli cumalarrrrrr

hepimiz tedavi sürecinde yaşadık bunlasrı eşlerimizin umursamaz olduğunu yavaş olduğunu söyleyip durduk erkekler daha farklılar
üzülme boşuna hayırlısı olsun

abooooo 10 defaya kadarmıipekim ben haltı yedim desene kesin 6 ay sümüklü gezecez iki çocukla

herkese merhabaa hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahh...
hayırlı cumalar canım
abooooo 10 defaya kadarmıipekim ben haltı yedim desene kesin 6 ay sümüklü gezecez iki çocukla

benimki allahtan o kadar hasta olmadı inşallah seninkilerde olmaz biz şubat mart dönemini
zor geçirdik sadece dişler ilk defa patlıyodu hep hastaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…