iyi yapmışsın bende olsam dayanmazdım okadar
ultrason kontrolümü var oyy oyyy bebeler ne yapcak bakalım
ipek geçmiş olsun viral enfeksiyonmu hemen iyileşşsin inşallah
aynen öyle vallaa dedim ALLAH korusun bişey olsa doktor ahh diyip geçecek ama benim içim yanacak RABBİM esirgesin bende dayanamayıp gittim ama şimdi hareketleri yavaş onu çok kafama takıyorumbide rüyamda nişanım gelmiştiii doguracaktımmm
gösterirmiki acaba yüzünü kızmın çok özledim tontiş suratlımı
gösterir inşallahhhhh ayyyy çok tatlı oluyorlar ya benim ogluş hiç saklamadıı suratını her gittiğimizde ayna gibi gösteriyorrr
benimde hareketler yavaşladı ve dün çok az hareket etti :26::26:hareketler azalınca ne oluyor .bebek sıkıntıdamı oluyor:26:
hayır olsun rüyan bu aralar bu tür rüyalar görmemiz normal daha neler görecez dur sen:)
bende gece lahusa tacı alıyorum 3 tane:)biri beyaz,bir kırmızı,diğeri mavi ama mavi olan kirli ve eski gibi .yinede alıyorum :)kırmızıyı takacam diyorum ..tanesi 8buçuk lira:)
aman maşallahhhh göstersin annesiii çok özlemliyiz onlara deilmi bide bundan mahrum kalmıyalımmm hımm anladım o zmn bendee zannetmem göstersinn gerçi yarın yandevun var orda bol bol görürsünnnnnnbenim kızımda gösteriyor her seferinde teyzesi ..ama bugün doktor göstermez bence nede olsa malum hastane :)
neyse ben yavaştan çıkayım .gelince görüşürz..tabi geldiğim gibi yatmazsam..gece yine yatamadım doğru düzgün
gösterirmiki acaba yüzünü çok özledim tontiş suratlımı
hayırlısı olsun canım çok stres yapma kendine onunda hayırlı bir zamanı var elbetteçok canim sıkın ya ne zaman başliycam şu tedaviye offfffffff biktim şu adamdan ne kadar yavaş sinir oluyorum merak ediyorum sizlerin eşleri nasildi hiç umursamiyor offf ya napiyim bilmiyorum allah yardim etsin bana ve benim gibilere leylegi bekliyor sanirimmm kizmaktan yoruldum bir mucize olsada hamile kalsam elimden bir şey gelmiyor en çokta buna üzülüyorum çaresiz içimdeki çoçukkkkkkkkkkkkk ne yapmaliyim
günaydın kuzucuklar nasılsınız
asicim hoşgeldin temizlendin paklandın güle güle kirlenin :)
paptyam demek bamyaların geliyorum rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahh
duru ablacım ben iyiyim sen nasılsın
laracım nezaman alıyon paşaları kucağına bakimmm merakla bekliyorum sizii
sevom nurcik sevdamce sizler nasılsınız bakalım
herkesi çok öpüyorummm by
günaydın hayırlı cumalarrrrgünaydın hayırlı cumalar
günaydın nurcikimgünaydın hayırlı cumalar
sedefo iyim canım sağol ,sen nasılsın..pc senin meydan senin artık dimi:))
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ne dedi doktorunuz
karakız eşini üstüne gitme erkek milleti hiç belli olmaz sıkarsan biran bakmışsınki vazgeçmiş .eminim düşünüyor bir hal çaresine bakıyordur eşinde .sabırlı ol canım
kamer belli olmadı demek gününz olsun canım hafta içi belli olur artıkın
sevo bacım geçecek bu günler, hele bir doğsun bebiş kısmetiyle gelecek inşallah..eşimin 2 senedir ders saati çok azdı bu nedenle ek ders maaşı alamıyordu..geçen bir okulun müdür aramış okulunda ek derse alacakmış çok sevindik iyice sıkışmıştık valla.odun kömür alacak para kalmamıştı :)kızımın kısmeti diyoruz..inşallah sizede hayırlı kapılar açar Rabbim
birazdan hastaneye gidecem büyük ultrason dedikleri şeye girecem doğum yaklaştımı onamı bakılcak acaba :44:
çok geçmiş olsun tekrar çabuk atlaşmışsınız maşallahhhiyiyiz canım ömerin biraz viral enfeksiyonu varmış damla verdi herhangi bir sorun yok önemsiz bi şey dedi ateş olursa huysuzluk artarsa haberim olsun dedi çok şükür dedikleri olmadı ....sen nasılsın canım hastane çok yormuş galiba
hayırlı cumalarrr günaydınnnGünaydın hayırlı cumalar kızlar
aynen öyle vallaa dedim ALLAH korusun bişey olsa doktor ahh diyip geçecek ama benim içim yanacak RABBİM esirgesin bende dayanamayıp gittim ama şimdi hareketleri yavaş onu çok kafama takıyorumbide rüyamda nişanım gelmiştiii doguracaktımmm
fatoş benimkilerde çok yavaşşşşşş helede soldaki bebek yarım saat uğraşıyorum bazen kıpırdasın diye minicik bi popo sallıyo o kadar duruyo tekrar sıpaaaaya aslında doktor bana dediki bu haftalarda hareketleri çok önemli dikkat et ama bide yavaş hareket edebilir atık sadecee daha güçlü olması lazımmış güçlülüğüne güçlü ama ben eskisinden hiç azalmasın diyorummmm
demek lohusa taçları aldın kendinee nurcik farkındamısın biraz daha dogurmazsak sonumuz iyi deilllll
selam kızlar nasılsınız yine geçmişe bakamıyorum fırsat fırsattır koalayı zıp zıpa koydum basıyorum zıplıyorum diye bi havalarda şuan homurdanıyor bi süre idare eder onu ,dün başlayan göğüs ağrısıyla kıvranıyorum ya süt birikmiştir diye düşünüp emziriyorum habire ama yok çok ağrıyor sanki kaburgalarıma kadar sızlıyor ya elif dokununca bağırıyorum resmen tontişimi kucağıma zor alıyorum o da şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme..sıcak su torbası koydum ama nafile ,daha önce de olurdu ama geçerdi bu kez uzadı dünden beri
sonunda bende öyle yapcam sanirim altinlarim var bozduracam diyorum olmaz diyo hayirlisiyla rabbim kolaylaştirsin zorlaştirmasin hayirli cumalarrrrrrhayırlısı olsun canım çok stres yapma kendine onunda hayırlı bir zamanı var elbette
ben tam 12 yıl bekledim sonundada yeter ulennnnnnn dedimmmne kocayı dinledim ne parayı pulu kendim biriktirdim paramı tabi çalışıyordumda kocacık arkamdan dolandı sadece seninde inşallah en yakın zamanda olur
haftaya belli olur inşallahhh teyzesii çok heyecanlıyızzzz
günaydın hayırlı cumalarrrr
günaydın nurcikim
geç olsun güç olmasın ben memnunum gününü beklesinler yavruşlarrr
demek büyük ultrasona giriyosunbende heralde ona giricem pazartesi günü:26:hayıorlı haberlerle gel canım
çok geçmiş olsun tekrar çabuk atlaşmışsınız maşallahhhartık havalar fdeğişiyor hastalıklarda artar
inşallah bizlerde minik bebişleri hastalandırmadan bu kışı atlatırızzzz
hayırlı cumalarrr günaydınnn
fatoş benimkilerde çok yavaşşşşşş helede soldaki bebek yarım saat uğraşıyorum bazen kıpırdasın diye minicik bi popo sallıyo o kadar duruyo tekrar sıpaaaa
bende hep elim karnımda oynatmaq çabalarındayım benimkiler daha sıkışıktır bide yazık kuzularım düşünsenize
sağol canım siz nasılsınız ege nasılultrason kontrolümü var oyy oyyy bebeler ne yapcak bakalım
ipek geçmiş olsun viral enfeksiyonmu hemen iyileşşsin inşallah
benimki de hiç yüzünü göstermezdi gıcıkgösterir gösterir
benim oğlan hiç göstermezdi birde baş aşağı dururdu hep arkasıda dönül
bende çok oluyodu geçenlerde de oldu çok sıık emzir ve elinle sürekli masaj yapselam kızlar nasılsınız yine geçmişe bakamıyorum fırsat fırsattır koalayı zıp zıpa koydum basıyorum zıplıyorum diye bi havalarda şuan homurdanıyor bi süre idare eder onu ,dün başlayan göğüs ağrısıyla kıvranıyorum ya süt birikmiştir diye düşünüp emziriyorum habire ama yok çok ağrıyor sanki kaburgalarıma kadar sızlıyor ya elif dokununca bağırıyorum resmen tontişimi kucağıma zor alıyorum o da şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme..sıcak su torbası koydum ama nafile ,daha önce de olurdu ama geçerdi bu kez uzadı dünden beri
hayırlısı olsun canım çok stres yapma kendine onunda hayırlı bir zamanı var elbette
ben tam 12 yıl bekledim sonundada yeter ulennnnnnn dedimmmne kocayı dinledim ne parayı pulu kendim biriktirdim paramı tabi çalışıyordumda kocacık arkamdan dolandı sadece seninde inşallah en yakın zamanda olur
haftaya belli olur inşallahhh teyzesii çok heyecanlıyızzzz
günaydın hayırlı cumalarrrr
günaydın nurcikim
geç olsun güç olmasın ben memnunum gününü beklesinler yavruşlarrr
demek büyük ultrasona giriyosunbende heralde ona giricem pazartesi günü:26:hayıorlı haberlerle gel canım
çok geçmiş olsun tekrar çabuk atlaşmışsınız maşallahhhartık havalar fdeğişiyor hastalıklarda artar
inşallah bizlerde minik bebişleri hastalandırmadan bu kışı atlatırızzzz
hayırlı cumalarrr günaydınnn
fatoş benimkilerde çok yavaşşşşşş helede soldaki bebek yarım saat uğraşıyorum bazen kıpırdasın diye minicik bi popo sallıyo o kadar duruyo tekrar sıpaaaa
bende hep elim karnımda oynatmaq çabalarındayım benimkiler daha sıkışıktır bide yazık kuzularım düşünsenize
sonunda bende öyle yapcam sanirim altinlarim var bozduracam diyorum olmaz diyo hayirlisiyla rabbim kolaylaştirsin zorlaştirmasin hayirli cumalarrrrrr
sağol canım siz nasılsınız ege nasıl
benimki de hiç yüzünü göstermezdi gıcık
bende çok oluyodu geçenlerde de oldu çok sıık emzir ve elinle sürekli masaj yap
inşallah canım ama çocuk işte ne kadar dikkat etsen de hasta oluyıolar bağışıklık sistemi açısından gerekli bir çocuğun senede 10 defaya kadar hastalanması normalmiş yani neredeyse senenin yarısı eder düşünsene
hayırlı cumalar canımherkese merhabaa hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahh...
abooooo 10 defaya kadarmıipekim ben haltı yedim desene kesin 6 ay sümüklü gezecez iki çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?