Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhabalar
hayırlı cumalar
çiğdem canım teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah
demişken aklıma geldi uzunca bir süredir dua okumuyoruz
3 tedaviye başlayacak arkadaşımız var kızlar doğumlarınızda yaklaştı
hadin hareketlenelim
ayetel kürsi mi olur tefriciyemi olur başlayalım biyerlerden
çidem şekerim sen baş tutardın bu durumda genelde niye sesiniz çıkmıyor bacılar
neyse selam verdim gidiyorum annem beni çağırıyor kadın oturduğum yerden yaptırabileceği işleri bulup yaptırıyor boş bırakmasın maksat

gittim girdim BÜYÜÜÜÜÜK ultrasonaaa
ben dev ekran bekliyordum büyük ultrason diyince
kızlar şaka gibi normal bir ultrasondan farkı yoktu ölçümlerini aldı sadece 2 dakka sürmedi ..
boşuna heyecan yapmışım kendimee .gördüğümde küçük bir şok yaşadım kısa süreliğine

büyüüüüük ultrasona girdiğim gibi çıkıp doğru evime geldim .sonucu doktora gösteremedim zaten nöbet iznindeydi

bu arada boyu kafama takıldı tam 2 hafta geriden geliyor

büyük ultrason fosss çıktıı deseneeee

demekki kendisi deil içerigi büyük dogumla ilgili bişey dedilermi :26::26::26::26::26::26:

boyunuda fazla takma kafana ultrasonlar biliyosunki yanılıyorrr çogu zaman bideee kısa boyluda olabilir illaki uzun olacak diye bişey yokki kilosu kaç olmuşşş

Son düzenleme:

kız ne diyorum sana sadece ölçümlere bakıldı.. .ne kilosuna baktı ne suyunaa .doktor asık suratlı biriydi bişey demedi ölçümleri yaptıktan sonra geçmiş olsun diyip bitirdi

zaten bunları kendi doktorum her kontrolümde bakıyordu

ene ölçümlerinde kilosunu söylemiştir dedimmm olsun boşver yarın kendi doktoruna gideceksinnn iyice ögrenirsin herşeyiniii

yıldızazerii yazmıyorsun artık ..nasılsın kızın nasıl .eşinle durumlarınızı düzeltinizmi

selam kızlar hatyırlı cumalar

ben sabah komşumda kahvaltıdaydım sonra kuaföre gittik bacaklarımı aldırdım markete uğradık derken çok yorulmuşum şimdi cıbıl halde yatarak sizlere bakayım dedim duşa gircem ama üşeniyom

karakız eşinle güzelce otur konuş ne düşünüyomuş ne zaman başlamak istiyomuş bi anla bakalım. hakkında hayırlısı olsun

nurcan demek büyük ult. normalmiş boyunu takma canım demekki minyon olacak ama ilaçlarını ihmal etme kemikleri gelişmesi lazım belki o yüzden böle çıkmış olabilir.

sevdamce demek çarş. gidicen bende o güne denk getiririm görüşürüz

ayşe iyi dedin uzun zamandır dualardan uzağız sırayla okuyalım tefriciye uzun sürüyo ayetel e başlayabiliriz.. ama kim takip edecek gönüllü bulmak lazım

benimde hiç bişey yapasım yok ne zamandır

biz tembelliğe alıştık valla bebeler dogunca ne edecezya varya aklımdan geçenleri bir bilsen gül gül altına edersinnn:122::122::122::122: bu smiledeen anlarsın seyhan garibim ne ediyordur acep diyeeee uzun zamandır yokkkkbide benim doguma kalan günüm hahahahaha

Son düzenleme:
anamm seyhan gelmişşş seyhann cnm benim az önce yazdıgım yaızyııııııı okuma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar devlet cinsiyet söylemiyo boyunu posunu söylemiyo ult. kağıdıda vermiyo sanırım yani burdakiler böle ben acil olarak gittiğimde bütün nst ve ult.kağıtlarını kendilerine bırakıyolar ama ben kağıttan baktım kilosuna falan anladığım için

boşver yazmazsa yazmasınlar devamlı devlete gidenler ne yapyorlar acaba onu merak ediyorum:26::26::26::26::26::26:
bilmiyorum acaba bütün devlet hastanelşeri böylemi
cıbıldak ,ateşli hatun senii

ister istemez takılıyor kafama boyu..hani benim veya eşimin boyu kısa olsa anlıycam ama değil ..eşime diyorum kesin babana çekti kızmız ..dedemiz kısa boyluda azcık

anamm seyhan gelmişşş seyhann cnm benim az önce yazdıgım yaızyııııııı okuma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

okudum bileeee

yaa ne siz sorun ne ben söyleyeyimmm eşim bi yerime dokunsa offff dokunulmayı bile özlemişim diyom adam benden korkuyo zaten ben gün sayıyom demek sende tembellikten ne yapıcaz diyon ahh ahhh rüyalarımı hele hiç anlatmayayım anlayın artık

cıbıldaktaa dursannnn giyinikteee bi işe yaramaz anamm git giyin sennnnnn

benim randevum 10 20 de şekerim 10 da orda olurum nst ye girerim 11 30 gibi biter işim herhaldeeee

ultrason kağıdıda vermedi dur raporda aynı şunlar yazıyor bakalım kilo tahmini yapacakmısın

BPD 35,5 hafta,
FL yalaşık 33,5 hafta ve AC 36 hafta(+/-3W) ile uyumlu ,baş aşağıda.FKA (+)tek fetus vardır.
plasenta posterofundal ,eko yapısı doğaldır...
ASV normaldir..
hasta yoğunluğundan ve gebelik haftası nedeniyle fetal anomil incelemesi yapılmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…