gittim girdim BÜYÜÜÜÜÜK ultrasonaaa
ben dev ekran bekliyordum büyük ultrason diyince
kızlar şaka gibi normal bir ultrasondan farkı yoktu ölçümlerini aldı sadece2 dakka sürmedi ..
boşuna heyecan yapmışım kendimee.gördüğümde küçük bir şok yaşadım kısa süreliğine
büyüüüüük ultrasona girdiğim gibi çıkıp doğru evime geldim.sonucu doktora gösteremedim zaten nöbet iznindeydi
bu arada boyu kafama takıldı tam 2 hafta geriden geliyor
büyük ultrason fosss çıktıı deseneeee
demekki kendisi deil içerigi büyük dogumla ilgili bişey dedilermi :26::26::26::26::26::26:
boynuda fazla takma kafana ultrasonlar biliyosunki yanılıyorrr çogu zaman bideee kısa boyluda olabilir illaki uzun olacak diye bişey yokki kilosu kaç olmuşşş
kız ne diyorum sana sadece ölçümlere bakıldı.. .ne kilosuna baktı ne suyunaa .doktor asık suratlı biriydi bişey demedi ölçümleri yaptıktan sonra geçmiş olsun diyip bitirdi
zaten bunları kendi doktorum her kontrolümde bakıyordu
yemek yapıcam amaa hiç yapasım yokkkkkk
yok fatoş yaa yazmıyor kilosu
benimde hiç bişey yapasım yok ne zamandır
bilmiyorum acaba bütün devlet hastanelşeri böylemiboşver yazmazsa yazmasınlar devamlı devlete gidenler ne yapyorlar acaba onu merak ediyorum:26::26::26::26::26::26:
cıbıldak ,ateşli hatun seniiselam kızlar hatyırlı cumalar
ben sabah komşumda kahvaltıdaydım sonra kuaföre gittik bacaklarımı aldırdım markete uğradık derken çok yorulmuşum şimdi cıbıl halde yatarak sizlere bakayım dedim duşa gircem ama üşeniyom
karakız eşinle güzelce otur konuş ne düşünüyomuş ne zaman başlamak istiyomuş bi anla bakalım. hakkında hayırlısı olsun
nurcan demek büyük ult. normalmişboyunu takma canım demekki minyon olacak ama ilaçlarını ihmal etme kemikleri gelişmesi lazım belki o yüzden böle çıkmış olabilir.
sevdamce demek çarş. gidicen bende o güne denk getiririm görüşürüz
ayşe iyi dedin uzun zamandır dualardan uzağız sırayla okuyalım tefriciye uzun sürüyo ayetel e başlayabiliriz.. ama kim takip edecek gönüllü bulmak lazım
biz tembelliğe alıştık valla bebeler dogunca ne edecezya varya aklımdan geçenleri bir bilsen gül gül altına edersinnn:122::122::122::122: bu smiledeen anlarsın seyhan garibim ne ediyordur acep diyeeee bide benim doguma kalan günüm hahahahaha
anamm seyhan gelmişşş seyhann cnm benim az önce yazdıgım yaızyııııııı okuma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar hatyırlı cumalar
ben sabah komşumda kahvaltıdaydım sonra kuaföre gittik bacaklarımı aldırdım markete uğradık derken çok yorulmuşum şimdi cıbıl halde yatarak sizlere bakayım dedim duşa gircem ama üşeniyom
karakız eşinle güzelce otur konuş ne düşünüyomuş ne zaman başlamak istiyomuş bi anla bakalım. hakkında hayırlısı olsun
nurcan demek büyük ult. normalmişboyunu takma canım demekki minyon olacak ama ilaçlarını ihmal etme kemikleri gelişmesi lazım belki o yüzden böle çıkmış olabilir.
sevdamce demek çarş. gidicen bende o güne denk getiririm görüşürüz
ayşe iyi dedin uzun zamandır dualardan uzağız sırayla okuyalım tefriciye uzun sürüyo ayetel e başlayabiliriz.. ama kim takip edecek gönüllü bulmak lazım
kızlar devlet cinsiyet söylemiyo boyunu posunu söylemiyo ult. kağıdıda vermiyo sanırımyani burdakiler böle ben acil olarak gittiğimde bütün nst ve ult.kağıtlarını kendilerine bırakıyolar ama ben kağıttan baktım kilosuna falan anladığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?