okudum bileeee
yaa ne siz sorun ne ben söyleyeyimmmeşim bi yerime dokunsa offff dokunulmayı bile özlemişim diyom adam benden korkuyo zaten ben gün sayıyom demek sende tembellikten ne yapıcaz diyon ahh ahhh rüyalarımı hele hiç anlatmayayım anlayın artık
okudum bileeee
yaa ne siz sorun ne ben söyleyeyimmmeşim bi yerime dokunsa offff dokunulmayı bile özlemişim diyom adam benden korkuyo zaten ben gün sayıyom demek sende tembellikten ne yapıcaz diyon ahh ahhh rüyalarımı hele hiç anlatmayayım anlayın artık
tahmin edebiliyorum durumunuuuusen 40 mırk beklemezsin anam nurcan gacıyı hiç sorma zaten o unutmuş o durumları bileeeeeee bana dokunmıyan yılan bin yaşasınnnnnn diyooo
seyhannn ben o tembellikten bahsetmedim bacım ev temizlii tembelliğinden bahsetmiştim yoksa bizde herşey tam gaz devammmmmmm
[/COLOR]
Allahım yarrabimm.. anladımm:122::122::122::122:
cıbıldaktaa dursannnn giyinikteee bi işe yaramaz anamm git giyin sennnnnn
benim randevum 10 20 de şekerim 10 da orda olurum nst ye girerim 11 30 gibi biter işim herhaldeeee
ultrason kağıdıda vermedi dur raporda aynı şunlar yazıyor bakalım kilo tahmini yapacakmısın
BPD 35,5 hafta,
FL yalaşık 33,5 hafta ve AC 36 hafta(+/-3W) ile uyumlu ,baş aşağıda.FKA (+)tek fetus vardır.
plasenta posterofundal ,eko yapısı doğaldır...
ASV normaldir..
hasta yoğunluğundan ve gebelik haftası nedeniyle fetal anomil incelemesi yapılmadı...
sende geç anlıyon bee nurcik senin için yazdıgım yazıyı okudunmuuuuuuuu
yokk anacım bakmamış bişeyineyaa çok erken ben daha uyanmamış oluyom hem aç aç nst ye girmek istemiyomyinede haberleşiriz
hımm yok anam yazmamış bişey
benim kafası 2 hafta önden nasıl doğurcam bilmem baya dikişlerim olur
öyle değilll mi sankiiiiiiii
yaa çok erken ben daha uyanmamış oluyom hem aç aç nst ye girmek istemiyomyinede haberleşiriz
yaa çok erken ben daha uyanmamış oluyom hem aç aç nst ye girmek istemiyomyinede haberleşiriz
vay vayyy vayyy bide imrendirir gibi tam gaz devam diyobana söylenecek laf mı bu uleynnn
yok yokk nurcik bilem özlemiştir
neyse bacılar ben kaçar terim soğudu gidem temizlenem saat 4 ü geçiyo çok işim var tabi bana göre çok eskiden yarım saatte şip şak yapardım şimdiii 2 yap 3 otur vaziyetteyim
haydinn görüşürüzzz
dikişlerin 36 haftanı doldurduktan sonramı alınacak sevo
vay vayyy vayyy bide imrendirir gibi tam gaz devam diyobana söylenecek laf mı bu uleynnn
yok yokk nurcik bilem özlemiştir
neyse bacılar ben kaçar terim soğudu gidem temizlenem saat 4 ü geçiyo çok işim var tabi bana göre çok eskiden yarım saatte şip şak yapardım şimdiii 2 yap 3 otur vaziyetteyim
haydinn görüşürüzzz
eee dile kolay aradan 5 ay geçti nerdeyse özlenmezmii anacaımm
hadi kolay gelsinn
sanırım öle yada 37 deşimdi biz 36 dayızya benim doktor hayır niye öle diyon diyo 35 desin diyo o yüzden 2 hafta sonra falan alır sanırım
yokk anacım bakmamış bişeyine
maalesef değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?