Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tahmin edebiliyorum durumunuuuusen 40 mırk beklemezsin anam nurcan gacıyı hiç sorma zaten o unutmuş o durumları bileeeeeee bana dokunmıyan yılan bin yaşasınnnnnn diyooo

Allahım yarrabimm.. anladımm :122::122::122::122:

seyhannn ben o tembellikten bahsetmedim bacım ev temizlii tembelliğinden bahsetmiştim yoksa bizde herşey tam gaz devammmmmmm

cıbıldaktaa dursannnn giyinikteee bi işe yaramaz anamm git giyin sennnnnn

benim randevum 10 20 de şekerim 10 da orda olurum nst ye girerim 11 30 gibi biter işim herhaldeeee

yaa çok erken ben daha uyanmamış oluyom hem aç aç nst ye girmek istemiyom yinede haberleşiriz

hımm yok anam yazmamış bişey
benim kafası 2 hafta önden nasıl doğurcam bilmem baya dikişlerim olur

vay vayyy vayyy bide imrendirir gibi tam gaz devam diyo bana söylenecek laf mı bu uleynnn

yok yokk nurcik bilem özlemiştir

neyse bacılar ben kaçar terim soğudu gidem temizlenem saat 4 ü geçiyo çok işim var tabi bana göre çok eskiden yarım saatte şip şak yapardım şimdiii 2 yap 3 otur vaziyetteyim

haydinn görüşürüzzz

yaa çok erken ben daha uyanmamış oluyom hem aç aç nst ye girmek istemiyom yinede haberleşiriz

hımm yok anam yazmamış bişey
benim kafası 2 hafta önden nasıl doğurcam bilmem baya dikişlerim olur

ok sen geldiğindeee belki benim işlerim ancaaaa hallolmuş olur olmazsaa doktordan sonraaa nst ye girerim 30 dk kazanmış olurum hiç deilseeeeee

anam seyhan benimkininde kafası nerdeyse 2 buçuk hafta önde doktor koca afalı diyooo oda anasına çekmişşş

eee dile kolay aradan 5 ay geçti nerdeyse özlenmezmii anacaımm

hadi kolay gelsinn

hahahaaa seyhanım ayıp ettiğimin farkındayım ama elden gelen bişey yokkkgerçekmii nurciktede varmıdırr kıpırdanmalarrrr

amannn beeee şurda iki gülüyodum hmn kkaçtınnnnnn

sanırım öle yada 37 de şimdi biz 36 dayızya benim doktor hayır niye öle diyon diyo 35 desin diyo o yüzden 2 hafta sonra falan alır sanırım

ayy evet sinir oluyorum bende 36 hafta girdik işte ne 35i
hayırlısı olsunn bir hafta önde bir hafta geride önemli dğeil sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…