Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

peki ya 9 ay 10 gündne gelen mesajlara ne diyorsun..en sonki mesajda 36 haftaya girmiş bulunmaktasınız demiş NABEEERRRR

ama dogumda 40 haftayı doldurunca gerçekleşiyor o zmn 40 haftaya girdiğinizde der deilmiiiii 36 haftaya girdik ama tam 35 haftalık gebeyizzzz yani nasıl 9 aya girdik ama tam 8 aylık hamile oluyorsak öyleee

ama dogumda 40 haftayı doldurunca gerçekleşiyor o zmn 40 haftaya girdiğinizde der deilmiiiii 36 haftaya girdik ama tam 35 haftalık gebeyizzzz yani nasıl 9 aya girdik ama tam 8 aylık hamile oluyorsak öyleee
iiyyiiii tammaamm sen 35 haftasın ben 36 oldumu

ben şuan 35+1 im yani 35.haftayı doldurdum 36 nın içindeyim haftaya 36 yı doldurmuş olucam olay budur.. yani 36. haftanın içindesin oluyor..
ben 8 aylık değilim 9 aylığım şuanda uzmantv de kağan doktor 36 dan sonrayı son ay olarak anlatıyor..ama başka doktorda 8.ay olarak bu haftayı anlatıyor anlıyacağın doktorlar bile farklı yorum yapıyor..ama ben 4 hafta 4 hafta olarak ayımı tamamlıyorum ona göre hesap yapıyorum

35 haftalıgız tam yaniii ben 2 hafta sonra dogurmayı planlıyorum 37 de yeter gariiiii

aaa kızlarrr bugün menekşe ablayıı aradım öyle hal hatır sorup kkapadık ama sesi güzel geliyorduuuu

bide esmadan haberi olan varmı teli kapalıdaaa

Son düzenleme:
aynen işte bende senin gibi dhesaplıyorum 35 haftayı doldurduk daaa devirdik 35i

35 haftalıgız tam yaniii ben 2 hafta sonra dogurmayı planlıyorum 37 de yeter gariiiii
fatoş o gün ne diyor eşim.. diyor kesin dayanmaz fatoş 37hafada sabırsızlanır sezeryanla alın der dedi sonra sende dayanmazsın normal doğumu unutur bizimde doğsunda diye gider sezeryan olursun dedi .neler düşünüyor

aaa kızlarrr bugün menekşe ablayıı aradım öyle hal hatır sorup kkapadık ama sesi güzel geliyorduuuu
konuyu hiç açmadın demi :26:bende aramak istiyorum .arıycam bu aralar

bide esmadan haberi olan varmı teli kapalıdaaa

10 gün önce kadardı sanırım aradım onu..memlektte kalıyor annesi ve kayınvalidesi gillerde kalıyor

aynenn öylee vallaa nurcan sanırsam eşinin dediği gibi yapabilirimm sende artıkın arkamdan gelirsinnnnn

yok yaa hiç açmadım o dogum ne zaman filen dedi bende daha var dedim ALLAH kurtarsın dedi o kadarrrrr havadan sudan konuşup kapadık

normal doğumdan vazgeçtin öylemi :))hayırlısı hangisi ise o olsun .sağlıklı sıhatli alalımda kucağımıza

fatoş biizmki geldi pazardan aldıklarını yerleştireyim sonradan yürüyüşe çıkacaz bi yarım saat kadar ..güşrüz

yok ya işin şakasındayım doktor ne derse o olucakk benim dediğim deil yani

ok kolay gelsin bende faceye resim yükliyecem onu halledeyim byyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…