Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ne ediyonuz bakimmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:bu ne oluyor bana biri açıklasın ben heç annamıyomda

herifimin ardından sapıkça dolaşır oldum of offfffffffffadam şurda koltuğa uzansa uyumak için gözüme TOM CRUİSE gibi görünmeye başladııııııı of offfff
bide kocacım benden korkuyor halim vahimmmmmmmmmmmmmmm

way way wayyyyyyyyyy topiğin ismi bebek özlemi çekenler mekanı ama maşallah görüyorum ki siz bebişlerinize kavuşuyorsunuz...rabbim inşallaah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder kolay doğumlar nasip eder hepinize
,,,bizim içinde dua edin kızlar rabbbim hayırlısıyla bizede o duyguları tatdırsın..

nurcikim demek dev boyut ekranmı bekliyodunbakalım pazartesi bizim nasıl geçecek

ama çok şükür güzel geçmiş genede kontrolun sağlıklı olsunda elvin hanımboyu önemli değil uzar o doğunca

:122::122::122::bugünden itibaren :122::122::122::özlemi çekenlerin mekanı olarak değiştiriyorum burayı tövbe tövbe

kızlar sitede yeni doğmuş bebiş varrrrsesi geliyor ağlıyor hep yaaaaaçok tatlı offff yerim ben onuuuu

aslanım haşin erkeğim dünya yakışıklısı ve seksüsi kocam geldi ben çıkıyom en seksü halimle kapıyı açıyım herifüme

yok ya işin şakasındayım doktor ne derse o olucakk benim dediğim deil yani

ok kolay gelsin bende faceye resim yükliyecem onu halledeyim byyyyy
hani resim görmedim ben..kimin resmini koycan .son halini merak ediyorum ne zamandır görmedim :)

hııı tabi tabi anlamıyonn

Allah isteyen dileyen herkese tez vakitte sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
nurcikim demek dev boyut ekranmı bekliyodunbakalım pazartesi bizim nasıl geçecek

ama çok şükür güzel geçmiş genede kontrolun sağlıklı olsunda elvin hanımboyu önemli değil uzar o doğunca
aynen öytle canım normal ultrasonu görünce hayal kırıklığına uğradım..bide bişey görsem içim yanmıycak..ultrason doktora dönüktü göremedim bişi :97::97:

:122::122::122::bugünden itibaren :122::122::122::özlemi çekenlerin mekanı olarak değiştiriyorum burayı tövbe tövbe
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Son düzenleme:

nurcan ya telden pc ye atamadımki koyayımmmm

canım herifin sana öle geliodur şimdilik ama doğumdan sonra gözün herif neyim görmüyo helede ben gibi korkaksan kaçacak delik arıyorumm korkumu yenemedim yaaa bide canım yanıyo yazık herif benim peşimden koşuyo ama hala :122::122::122: yokkaç aydır artık herif bu hale gelecek:18::18::18:

ayyyy nuraycım sabah sabah çok güldüm
diyorum zaten herife bak ben şimdi çok istiyorum ama doğumdan sonra hiç istenmiyomuş napcez o zamn diyorum
sakın haaaaaaaa diyo
günaydın canım son zamanlarınızı iyi değerlendirin bol bol uyuyun fırsatları kaçırmayın bak bizim mesai sabah 6 akşam 11 yada 12

canım napalım yapacak bişey yok
bizde yaşayıp görecez hele sağlıkla alalımda kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…