- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hadii yaa öylemi oluyormuşş..öyleyse vay eşlerimizn halinecanım herifin sana öle geliodur şimdilik ama doğumdan sonra gözün herif neyim görmüyo helede ben gibi korkaksan kaçacak delik arıyorumm korkumu yenemedim yaaabide canım yanıyo yazık herif benim peşimden koşuyo ama hala :122::122::122: yokkaç aydır artık herif bu hale gelecek:18::18::18:
benim mesaim şu sıralar bu kadar bile yokgünaydın canım son zamanlarınızı iyi değerlendirin bol bol uyuyun fırsatları kaçırmayın bak bizim mesai sabah 6 akşam 11 yada 12
selam kızlar nasılsınız
iyilik bacı ne olsun aynı işte.. bende de gece çok uyku olmuyo ama sabah ezanından sonra çok güzel uyuyorum 12 ye kadar uyuyombende gündüz uyuyamıyorum
ferhanın oğlunu gördünmü bak o babasına benziyo kız anasına bana göre
nurcik benim ağrım sızım hiç bi şikayetim yoksadece bacak ağrılarım var o yüzden devamlı aynı bacağımın üstüne yatamıyom
evet laracım benziyolar. ben buralardayım giyim sitelerine bakıyorum oyun oynuyom falan
ne ediyonuz kızlarrrrrrr
sıkıldım sabahtan beri gir çık kimseler yokk
nerdesiniz gene kaybolmuşsunuzzzzz
ferhanın oğlunu bende gördüm maşallahhhçok benzettim birbirlerine ben
nurcik benim ağrım sızım hiç bi şikayetim yoksadece bacak ağrılarım var o yüzden devamlı aynı bacağımın üstüne yatamıyom
evet laracım benziyolar. ben buralardayım giyim sitelerine bakıyorum oyun oynuyom falan
giyim sitesi derken kendinemi kızınamı?
bu arada bizim bebişlere birkaçparça daha cici almamız lazım ama nasıl nerden alacam yaa çıkamıyorumki
yavrularımın çok az kıyafetleri yetmez heralde
çok şükür bir terslik bişey yok..kilosu 2800nurcikkkkkk nasıl bebişin durumukilosunu öğrendinmi canım
nurcik bacım hoşgeldinnnnn
kamer ben 2 takım daha aldım şu 5li zıbınlardan .. 10 tl ..pazardan aldım ..varsa yakınlarda pazar çıkıp bakabilirsin yada annelere falan aldırabilirsin..
çok şükür bir terslik bişey yok..kilosu 2800..boyuda çok iyi kısa falan değil dedi . suyunda azalma yok .herşey yolunda dedi doktorumuz..15 gün sonra kontole çağırdı..mutlu mutlu evimize döndük:109::109::109::109:
hoşbulduk bacımm
ah ahhhh ben 10 dk bile yürüyemiyorum artık nurcanım
pazar çok yakınımda ama genede 1 saat ayakta olmam lazım git gel dolaş filan totom yemez
artık anneme filan ısmarlıcam
nazaylıklar için teşekküy edeyiz kamey teyteemaşallahhhhhhbenim prenses elvinimee
bakalım bende 2500 gr civarı bekliyorum pazartesi görecez
bacım günde 1 tane muz yiyomusun
ben hergün mutlaka yiyorum ve hiç bacak krampı yaşamadım süt yoğurtta günlük tüketiyorum
bunların faydası varmı acaba gerçekten
giyim sitesi derken kendinemi kızınamı?
bu arada bizim bebişlere birkaçparça daha cici almamız lazım ama nasıl nerden alacam yaa çıkamıyorumki
yavrularımın çok az kıyafetleri yetmez heralde
bende buralardayım sörf yapıyorum kkda
maşallah sana bacım ...benim ne yazıkki var ağrılarım sancılarım..bugün nstde 50_60 çıktı sancılardoktor normal dedi çünkü sadece bir kaç saniye sürmüş sonra 20_30larda seyretti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?