Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadii yaa öylemi oluyormuşş..öyleyse vay eşlerimizn haline
günaydın canım son zamanlarınızı iyi değerlendirin bol bol uyuyun fırsatları kaçırmayın bak bizim mesai sabah 6 akşam 11 yada 12
benim mesaim şu sıralar bu kadar bile yok...gece saat başı tuvalete kalkıyorum .sonrada saat 5 oldumu kaçıyor uykum ,dahada yatmıyorum .gündüzleri bir saat kesitriyorum ama

selam kızlar nasılsınız

a.selamm .iyilik,senden naber bacı

iyilik bacı ne olsun aynı işte.. bende de gece çok uyku olmuyo ama sabah ezanından sonra çok güzel uyuyorum 12 ye kadar uyuyom bende gündüz uyuyamıyorum

ferhanın oğlunu gördünmü bak o babasına benziyo kız anasına bana göre

gece olsun istemiyorum.yatak batıyor sanki:)ağrılarım artıyor yatarken
görmedim oğlanı bakayım hemen

ne ediyonuz kızlarrrrrrr
sıkıldım sabahtan beri gir çık kimseler yokk
nerdesiniz gene kaybolmuşsunuzzzzz

ferhanın oğlunu bende gördüm maşallahhhçok benzettim birbirlerine ben

nurcik benim ağrım sızım hiç bi şikayetim yok sadece bacak ağrılarım var o yüzden devamlı aynı bacağımın üstüne yatamıyom

evet laracım benziyolar. ben buralardayım giyim sitelerine bakıyorum oyun oynuyom falan

bacım günde 1 tane muz yiyomusun
ben hergün mutlaka yiyorum ve hiç bacak krampı yaşamadım süt yoğurtta günlük tüketiyorum
bunların faydası varmı acaba gerçekten

giyim sitesi derken kendinemi kızınamı?

bu arada bizim bebişlere birkaçparça daha cici almamız lazım ama nasıl nerden alacam yaa çıkamıyorumki
yavrularımın çok az kıyafetleri yetmez heralde

ne ediyonuz kızlarrrrrrr
sıkıldım sabahtan beri gir çık kimseler yokk
nerdesiniz gene kaybolmuşsunuzzzzz

ferhanın oğlunu bende gördüm maşallahhhçok benzettim birbirlerine ben

bende buralardayım sörf yapıyorum kkda

maşallah sana bacım ...benim ne yazıkki var ağrılarım sancılarım..bugün nstde 50_60 çıktı sancılar doktor normal dedi çünkü sadece bir kaç saniye sürmüş sonra 20_30larda seyretti....

bu arada bizim bebişlere birkaçparça daha cici almamız lazım ama nasıl nerden alacam yaa çıkamıyorumki

kamer ben 2 takım daha aldım şu 5li zıbınlardan .. 10 tl ..pazardan aldım ..varsa yakınlarda pazar çıkıp bakabilirsin yada annelere falan aldırabilirsin..

nurcikkkkkk nasıl bebişin durumukilosunu öğrendinmi canım
çok şükür bir terslik bişey yok..kilosu 2800..boyuda çok iyi kısa falan değil dedi .suyunda azalma yok .herşey yolunda dedi doktorumuz..15 gün sonra kontole çağırdı..mutlu mutlu evimize döndük:109::109::109::109:

nurcik bacım hoşgeldinnnnn

hoşbulduk bacımm

kamer ben 2 takım daha aldım şu 5li zıbınlardan .. 10 tl ..pazardan aldım ..varsa yakınlarda pazar çıkıp bakabilirsin yada annelere falan aldırabilirsin..

ah ahhhh ben 10 dk bile yürüyemiyorum artık nurcanım
pazar çok yakınımda ama genede 1 saat ayakta olmam lazım git gel dolaş filan totom yemez
artık anneme filan ısmarlıcam

maşallahhhhhhbenim prenses elvinimee
bakalım bende 2500 gr civarı bekliyorum pazartesi görecez

ah ahhhh ben 10 dk bile yürüyemiyorum artık nurcanım
pazar çok yakınımda ama genede 1 saat ayakta olmam lazım git gel dolaş filan totom yemez
artık anneme filan ısmarlıcam

anlıyorum canım seni..bende eskisi kadar yürüyemiyorum hemen baskı yapıyor aşağı tarafıma...bugün doktorum 20 dakka yürü daha fazla yürüme dedi .geçen kontrolümde yarım saat demişti

sevo bugün rüyamda seni gördüm ama unuttum canım rüyayı
ama ikimizinde doğum tarihi ayın 5 iymiş bunu hatırlıyorum sadece

ben 5 ini bekleyememde acaba sen ekim 5 temi doğuracaksın bakalım görelim

bacım günde 1 tane muz yiyomusun
ben hergün mutlaka yiyorum ve hiç bacak krampı yaşamadım süt yoğurtta günlük tüketiyorum
bunların faydası varmı acaba gerçekten

muz yiyorum ama süt içmiyorum yoğurtta bişeyde olursa öle sade yiyemiyorum sanırım bu yüzden var bacak ağrılarım

yok canım kendime seneye zayıflayıp giyerim diye hani indirimli siteler oluyo trend.. gibi

hımm netten baksana canım bebefix bebeco civilim gibi sitelere
benimkilerinde az hele bi doğsunlar yetmezse alınır diyom

bugündemi gittin hee kendi doktorunamı gittin yoksam ne oldu anlat bakem
aman 70 lere gelince doğum geliyo bilgin olsun tabi süresi ve zaman aralığı önemli neyseki seninki öle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…