Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anlıyorum canım seni..bende eskisi kadar yürüyemiyorum hemen baskı yapıyor aşağı tarafıma...bugün doktorum 20 dakka yürü daha fazla yürüme dedi .geçen kontrolümde yarım saat demişti

aman aman erkenden doğuruverme 20 dk yürü canım
bide siz evdede az çok ayakta duruyorsunuz iş güç yapıyosunuz
bunların hiçbirini yapamıyorum biraz fazla otursam bile ağrıdan duramıyorum çok fenayım artık ben

sevo bugün rüyamda seni gördüm ama unuttum canım rüyayı
ama ikimizinde doğum tarihi ayın 5 iymiş bunu hatırlıyorum sadece

ben 5 ini bekleyememde acaba sen ekim 5 temi doğuracaksın bakalım görelim
hayır olsun rüyan
dün akşam eşlimle doğum tarihini tahminlerde bulunuyorduk ..o eylül sonu dedi ben 3_5 ekim arası doğuracam dedim

Son düzenleme:
abuuuuuu ne süslüsün bacımmmkızınıda kendine benzet senana kız pek iyi anlaşırsınız siz
hayır olsun rüyan
dün akşam eşlimle doğum tarihini tahminlerde bulunuyorduk ..o eylül sonu dedi ben 3_5 ekim arası doğuracam dedim
hadi bakalım 3 kişisiniz aynı güne denk getirebilecekmisiniz fatoş sen sevo

ayy yazmışsın bilem maşallahhh zilloşunaa kilosuda boyuda çok iyimiş fl yaklaşık 7 cm oluyo canım bak şey var ben hep ordan bakıyom doktor nevra dan kilo boy haftasına göre yazıyo hem hafta hafta bilgiyi ordan bakıyom

lara rüyan hayrolsunda keşke hatırlasaydın be anacım demek 5 ekimi hatırlıyon ben zaten bu gidişle ekim başlarında doğururum diye düşünüyorum bakalım senmi benmi 5 ekim olacak

sevo o sitelerde kk tı kullanılıyor bacım dimi
kapıda ödeme olayı varmı hiç bilmiyorum
kk tı kullanamam full bu günlerde

ben ekimi göreceğimi sanmıyorum bacım haftaya günümüz belli olur bizimçok heyecanlıyım yaaaa

hayır olsun rüyan

bence de sizin bizden sonra olur 5 ekimi bile geçer
benim tahminimce 10 gün sonra alınsa dikişlerim 25 i olur 10 gün içinde de sancılarım gelir diyom

abuuuuuu ne süslüsün bacımmmkızınıda kendine benzet senana kız pek iyi anlaşırsınız siz

sormaaa yaa bu çatlakları soruyom herkese geçermi diye ama rengi açılıyo ama geçmiyomuş..hemşireyede sordum dün geçmez dedi ama herşeyi denicem..
yaa lara s ve m beden elbise sipariş verdim çok uygundu 14-16 tl idi bakalım girebilcemmi penye tipi gerçi ama kızımıda kendime benzetcem zaten

keşke m-l verseydin s ye biraz zor gibi geldi bana:26::26::26::26:ama fiyatlar gerçekten çok uygunmuş

son günlerimizi yaşıyoruz artık bu saaten sonra oturlalım oturduğumuz yerde

keşke aynı güne denk gelsek çok isterim..çünkü birimiz bimizden önce doğurusa dourmayı bekleyen sabırsızlanır günler geçmek bilmez artık

7cm mi? nasıl yane..dediğin siteyi biliyorum ama hiöç boy kiloya bakmadım ordan

50 _60lara vurunca sancıyı hisettim zaten belime doğru girip kasıklarıma adet sancısı gibi ağrılar girdi..eşimde heyacn yapıyor seni doğuma almasınlar diyobizimki bendne heyecanlı yemin ederim

Son düzenleme:

hayırlı zamanda doğsunlar inşallah ..bunları konuşmak bile heyecan verici

ayyyyyy nurcan transferden sonraki günleri hatırladım gıııçok şükür bu günlerimizeben hepinizden sonra öğrendim ya çatlıcaktım vallaama şimdide ilk doğuran ben olucam sanırım

ayyyyyy nurcan transferden sonraki günleri hatırladım gıııçok şükür bu günlerimizeben hepinizden sonra öğrendim ya çatlıcaktım vallaama şimdide ilk doğuran ben olucam sanırım

evet ogünleri hiç unuturmuyum ..evet senin sonucun bizden bir kaç gün sonraydı ama dediğin gibi doğum bizden önce olacak ..aslında öyle diyoruz ama hiçte belli olmaz valla hepimizin bebişleri eli kulağında geldi gelecekler

aynen canım bizmkide bu aralar öyle bir sabırsızlnıyorki bir an önce doğsun istiyor artık

benimkidehele onu boşver annemde aynı
ikiz olunca farklı bakıyor annemlerde sanki geç kalmışım şimdiye olmalıymış gibi

geçen doktora gittim ya annam diyoki kızım sen bugün acil doğuma alınırsın evin anahtarını verde ben hemen arkanızdan çantaları yetiştiriyim

tövbe tövbe çıldırdı bizimkiler
her gören sen daha doğurmadınmı diyo babam abimler bile aynı şeyi söylüyor
karnımın büyüklüğü korkutuyor herkesi

ne yapsınlar onlarda heyecanlanıyor tabii...senelerdir bu anı beklediler haklılar

ufff sancı girdi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…