anlıyorum canım seni..bende eskisi kadar yürüyemiyorum hemen baskı yapıyor aşağı tarafıma...bugün doktorum 20 dakka yürü daha fazla yürüme dedi .geçen kontrolümde yarım saat demişti
hayır olsun rüyansevo bugün rüyamda seni gördüm ama unuttum canım rüyayı
ama ikimizinde doğum tarihi ayın 5 iymişbunu hatırlıyorum sadece
ben 5 ini bekleyememde acaba sen ekim 5 temi doğuracaksın bakalım görelim
abuuuuuu ne süslüsün bacımmmmuz yiyorum ama süt içmiyorum yoğurtta bişeyde olursa öle sade yiyemiyorumsanırım bu yüzden var bacak ağrılarım
yok canım kendime seneye zayıflayıp giyerim diyehani indirimli siteler oluyo trend.. gibi
hımm netten baksana canım bebefix bebeco civilim gibi sitelere
benimkilerinde az hele bi doğsunlar yetmezse alınır diyom
bugündemi gittin hee kendi doktorunamı gittin yoksam ne oldu anlat bakem
aman 70 lere gelince doğum geliyo bilgin olsun tabi süresi ve zaman aralığı önemli neyseki seninki öle değilmiş
hadi bakalım 3 kişisiniz aynı güne denk getirebilecekmisiniz fatoş sen sevohayır olsun rüyan
dün akşam eşlimle doğum tarihini tahminlerde bulunuyorduk ..o eylül sonu dedi ben 3_5 ekim arası doğuracam dedim
ayy yazmışsın bilem maşallahhh zilloşunaa kilosuda boyuda çok iyimişfl yaklaşık 7 cm oluyo canım bak şey var ben hep ordan bakıyom doktor nevra dan kilo boy haftasına göre yazıyo hem hafta hafta bilgiyi ordan bakıyom
lara rüyan hayrolsunda keşke hatırlasaydın be anacımdemek 5 ekimi hatırlıyon ben zaten bu gidişle ekim başlarında doğururum diye düşünüyorum bakalım senmi benmi 5 ekim olacak
hayır olsun rüyan
dün akşam eşlimle doğum tarihini tahminlerde bulunuyorduk ..o eylül sonu dedi ben 3_5 ekim arası doğuracam dedim
abuuuuuu ne süslüsün bacımmmkızınıda kendine benzet sen ana kız pek iyi anlaşırsınız siz
hadi bakalım 3 kişisiniz aynı güne denk getirebilecekmisiniz fatoş sen sevo
sevo o sitelerde kk tı kullanılıyor bacım dimi
kapıda ödeme olayı varmı hiç bilmiyorum
kk tı kullanamam full bu günlerde
ben ekimi göreceğimi sanmıyorum bacım haftaya günümüz belli olur bizimçok heyecanlıyım yaaaa
bence de sizin bizden sonra olur 5 ekimi bile geçer
benim tahminimce 10 gün sonra alınsa dikişlerim 25 i olur 10 gün içinde de sancılarım gelir diyom
sormaaa yaa bu çatlakları soruyom herkese geçermi diye ama rengi açılıyo ama geçmiyomuş..hemşireyede sordum dün geçmez dediama herşeyi denicem..
yaa lara s ve m beden elbise sipariş verdim çok uygundu 14-16 tl idi bakalım girebilcemmi penye tipi gerçi amakızımıda kendime benzetcem zaten
son günlerimizi yaşıyoruz artık bu saaten sonra oturlalım oturduğumuz yerdeaman aman erkenden doğuruverme 20 dk yürü canım
bide siz evdede az çok ayakta duruyorsunuz iş güç yapıyosunuz
bunların hiçbirini yapamıyorum biraz fazla otursam bile ağrıdan duramıyorum çok fenayım artık ben
keşke aynı güne denk gelsek çok isterim..çünkü birimiz bimizden önce doğurusa dourmayı bekleyen sabırsızlanır günler geçmek bilmez artıkabuuuuuu ne süslüsün bacımmmkızınıda kendine benzet sen ana kız pek iyi anlaşırsınız siz
hadi bakalım 3 kişisiniz aynı güne denk getirebilecekmisiniz fatoş sen sevo
7cm mi? nasıl yane..dediğin siteyi biliyorum ama hiöç boy kiloya bakmadım ordanayy yazmışsın bilem maşallahhh zilloşunaa kilosuda boyuda çok iyimişfl yaklaşık 7 cm oluyo canım bak şey var ben hep ordan bakıyom doktor nevra dan kilo boy haftasına göre yazıyo hem hafta hafta bilgiyi ordan bakıyom
lara rüyan hayrolsunda keşke hatırlasaydın be anacımdemek 5 ekimi hatırlıyon ben zaten bu gidişle ekim başlarında doğururum diye düşünüyorum bakalım senmi benmi 5 ekim olacak
50 _60lara vurunca sancıyı hisettim zaten belime doğru girip kasıklarıma adet sancısı gibi ağrılar girdi..eşimde heyacn yapıyor seni doğuma almasınlar diyomuz yiyorum ama süt içmiyorum yoğurtta bişeyde olursa öle sade yiyemiyorumsanırım bu yüzden var bacak ağrılarım
yok canım kendime seneye zayıflayıp giyerim diyehani indirimli siteler oluyo trend.. gibi
hımm netten baksana canım bebefix bebeco civilim gibi sitelere
benimkilerinde az hele bi doğsunlar yetmezse alınır diyom
bugündemi gittin hee kendi doktorunamı gittin yoksam ne oldu anlat bakem
aman 70 lere gelince doğum geliyo bilgin olsun tabi süresi ve zaman aralığı önemli neyseki seninki öle değilmiş
ya bende hiç heyecan yok daha idrak edemedim sanırım
bence de sizin bizden sonra olur 5 ekimi bile geçer
benim tahminimce 10 gün sonra alınsa dikişlerim 25 i olur 10 gün içinde de sancılarım gelir diyom
sormaaa yaa bu çatlakları soruyom herkese geçermi diye ama rengi açılıyo ama geçmiyomuş..hemşireyede sordum dün geçmez dediama herşeyi denicem..
yaa lara s ve m beden elbise sipariş verdim çok uygundu 14-16 tl idi bakalım girebilcemmi penye tipi gerçi amakızımıda kendime benzetcem zaten
son günlerimizi yaşıyoruz artık bu saaten sonra oturlalım oturduğumuz yerde
keşke aynı güne denk gelsek çok isterim..çünkü birimiz bimizden önce doğurusa dourmayı bekleyen sabırsızlanır günler geçmek bilmez artık
7cm mi? nasıl yane..dediğin siteyi biliyorum ama hiöç boy kiloya bakmadım ordan
50 _60lara vurunca sancıyı hisettim zaten belime doğru girip kasıklarıma adet sancısı gibi ağrılar girdi..eşimde heyacn yapıyor seni doğuma almasınlar diyobizimki bendne heyecanlı yemin ederim
yuh bizlerde idrak edemediysek daha bişey demiyom
biz karı koca çok heyecanlıyız hele eşim çıldırmak üzere
keşke m-l verseydin s ye biraz zor gibi geldi bana:26::26::26::26:ama fiyatlar gerçekten çok uygunmuş
ayyyyyy nurcan transferden sonraki günleri hatırladım gıııçok şükür bu günlerimize ben hepinizden sonra öğrendim ya çatlıcaktım valla ama şimdide ilk doğuran ben olucam sanırım
keşke olsaydı canım hemen bişmiş bedenler bende beğenince aldım nede olsa hamile kalmadan önceki kilomdan daha da aşağı düşücemya
aynen canım bizmkide bu aralar öyle bir sabırsızlnıyorki bir an önce doğsun istiyor artık
benimkidehele onu boşver annemde aynı
ikiz olunca farklı bakıyor annemlerde sanki geç kalmışım şimdiye olmalıymış gibi
geçen doktora gittim ya annam diyoki kızım sen bugün acil doğuma alınırsın evin anahtarını verde ben hemen arkanızdan çantaları yetiştiriyim
tövbe tövbe çıldırdı bizimkiler
her gören sen daha doğurmadınmı diyo babam abimler bile aynı şeyi söylüyor
karnımın büyüklüğü korkutuyor herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?